REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Proiect controversat, introdus în ultimul moment de un liberal în şedinţa Consiliului Local Năvodari

Proiect controversat, introdus în ultimul moment de un liberal în şedinţa Consiliului Local Năvodari

Replica API 1 februarie 2019 | 00:00 421

Este sau nu legal?! Prefectul va decide!

Este sau nu legal?! Prefectul va decide!

Consilierii locali din Năvodari s-au reunit, ieri, în şedinţă, pe ordinea de zi fiind strecurată, ca punct suplimentar, un proiect care a stârnit vii dezbateri! Proiectul a fost iniţiat de un liberal. “Ni s-a cerut să aprobăm un acord de principiu ca SC Tabăra Năvodari SA să fie autorizată de instituţiile abilitate să refurnizeze energie electrică pentru iluminatul public din zona Beach Land si către persoanele fizice şi juridice din zonă”, a precizat consilierul local PMP Costel Dumitraşcu.

Proiectul a fost înregistrat la registratura Primăriei tot în ziua şedinţei, adică pe 31 ianuarie, şi a intrat pe ordinea suplimentară, fără a avea ataşată expunerea de motive a iniţiatorului sau raportul de specialitate. “Proiectul a fost iniţiat de către un consilier PNL şi ne cerea să aprobăm un acord de principiu ca SC Tabăra Năvodari SA să fie autorizată de instituţiile abilitate să refurnizeze energie electrică pentru iluminatul public din zona Beach Land şi către persoanele fizice şi juridice din zonă.

Ceea ce nu ne-a anunţat iniţiatorul proiectului a fost faptul că acel punct trafo şi cablurile electrice pe care SC Tabara Navodari SA le foloseşte pentru a refurniza energia electrică în zonă sunt de fapt ale lui Sind România şi au fost preluate o dată cu clădirile în celebrul scandal din 2012. Între timp Sind Romania şi-a recâştigat drepturile prin hotărâri judecătoreşti irevocabile, iar în prezent se mai judecă punerea în posesie, având şanse mari ca în curând să îi revină totul, inclusiv punctul trafo folosit în momentul de faţă de către SC Tabăra Năvodari SA.

În momentul de faţă SC Tabăra Năvodari SA refurnizează curent electric pentru persoanele fizice şi juridice din zonă, dar oamenii sunt nemulţumiţi de modul în care li se facturează acest serviciu. Consilierii de la putere au încercat să ne convingă că ăsta-i modul prin care îi putem ajuta pe oameni să aibă în continuare energie electrică, autorizând SC Tabăra Năvodari SA să le refurnizeze serviciul în continuare, însă n-am fi votat decât să le prelungim argonia, calitatea serviciului fiind neschimbată.

Proiectul controversat nu a fost retras de pe ordinea de zi, s-a trecut la vot, iar singurii care ne-am abţinut am fost cei doi consilieri de la PMP şi un consilier de la PNL. Chiar dacă a trecut, proiectul va fi atacat în contencios-administrativ, fiind şanse mari să fie anulat”, a explicat consilierul Dumitraşcu.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Promisiunea asfaltarii str Campului cand va fi onorata?
0
0
Tabara Navodari este a lui MATEI olteanu puscarias .
2
1
Consilierii PMP si Peniu Bogdan sunt niste dobitoci care se opun la tot ce este bine pentru oras la combinatii Nu ! Cum poti sa vrei ca Tabara de Copii sa fie trecuta de la Orasul Navodari la hotii de Sindicalisti , la acest SRL de HOTI ? Hotatarea de Consiluil local este perfect legala si a fort analizata din anul 2018 de catre Executivul Primariei si Comisiile de specialitate a fost afisat Proiectul de Hotarare ! Asa se intampla cand in Consiliul Local ajung asemenea indivizi de genul celor de la PMP si Penu Bogdan
3
2
PSD ul unicul partid care ne salveaza de la moarteeeee ,Sus Matei sus sus sus ori cine din salvatori natiei ,ura ura ura
1
3
teai trezit tu acum sa te impotrivesti la combinatii care meeg de ani de zile
2
4
muie celor doi de la pmp .florea si dumitrascu
6
6
Noul Restaurant cherhana al consilierului local imobiliar si alte bodegi si terase detinute de colegi au nevoie de curent electric pt. noul sezon estival !... Tot MATEI a ramas jupanul ! Al draq mai e oltenasul asta ! Bravo lui !
8
4
se pare ca matei si-a gasit prieteni si prin pnl sa-si aranjeze manevrele.
6
5
DUMITRASCU COSTEL PRIMAR !
5
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272