REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Proiect de hotărâre pentru achiziția unor aparate de testare în trafic a șoferilor care au consumat droguri

Proiect de hotărâre pentru achiziția unor aparate de testare în trafic a șoferilor care au consumat droguri

Replica API 9 martie 2019 | 00:07 501

Partidul Miscarea Populară, prin Turcu Daniel, consilier județean PMP, în calitate de membru ATOP (Autoritatea Teritoriala de Ordine Publică) a depus in cursul zilei de vineri, 8 martie, sub nr. 6089/08.03.2019, o propunere către acest organism, care are în componența sa reprezentanți ai Consiliului Județean Constanta, Primăria Constanta, Instituția Prefectului, Inspectoratul de Politie Constanța, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Propunerea consilierului județean Constanța, Turcu Daniel, se referă la achiziționarea de 5 aparate de testare în trafic a șoferilor pentru consumul de droguri, cu scopul de a preveni și diminua consecințele consumului la volan.

Sunt de notorietate consecințele deosebit de grave ale accidentelor produse de către șoferii care au consumat droguri iar după aceea s-au urcat la volanul mașinii, fapt ce a avut efecte dezastruoase în trafic, soldate cu pierderi de vieții omenești.

“Susțin inițiativa colegului meu, Turcu Daniel, și în acest sens în următoarea ședința de Consiliu Județean voi iniția un proiect de hotărâre care va avea că scop achiziția celor 5 aparate de testare în trafic a șoferilor care au consumat droguri și după s-au urcat la volan. Am susținut și sutin în continuare acțiuni de combaterea acestui fenomen care a devenit de nestăpânit în județul Constanța și în România.

Este inadmisibil ca autoritățile cu atribuții în acest sens să nu fie mai active și să vină cu măsuri concrete și eficiente pentru combaterea consumului de droguri. Sunt sigur că obligația acestor 5 aparate de testare în trafic a șoferilor vor scădea consumul de droguri la volan și va duce la salvarea de vieți omenești. Fac precizarea că din informațiile publice care au apărut în media sunt mai puțîn de 10 aparate de acest gen la nivel de țară. Achiziția acestor 5 aparate va descuraja fenomenul consumului de droguri la volan, mai ales în perioada sezonului estival, atunci când fenomenul se amplifică” a declarat Claudiu Palaz – președinte PMP Constanța

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
niste perversi, niste zgarie branza, niste apucati, cauta senzationalul pentru voturi insa din pacate ptr ai si fericire ptr noi, ne-am lamurit. sunteti praf baietasi, tot partiduletul este praf
2
0
Sutin initiativa dv si va doresc succes.Vreau ca politia rutiera sa fie mai prezenta in trafic pe toate bulevardele orasului ptr ca sunt foarte multi betivi si drogati care conduc in special in wichend.
0
4
Realizari peste realizari pentru ce au fost votati. Mai pupati voi voturi o lae. Ne-am lamurit ce va poate pielea, NIMIC pentru comunitate si numai pentru voi.HUUOOOO
5
0
cam multi comenatatori drogati din cate citesc !
0
5
cate treaba au alesii nostril locali, cum isi fac ei de lucru sa ia o spaga. s-au terminat toate de facut in CJC si a ramas asta de facut ?
7
0
Avortoni amandoi. Turcu un pitic chior si Palas o javra penala. Palaze, dosarele curg si nu ai cum sa le mai opresti.
8
0
Interesant ce activitati au acesti alesi. Ce ati facut jegosilor cu PMPul mamii voastre Udrea?Poate zice curva aia ca implementeaza in Costa Rica sa nu va mai vedem mutrele astea de ciorditori din buzunare
12
2
PMP un partid mort in ziua de azi, cu un lider Palas de o jigodenie crasa, numai pe interes. Si chiompanul asta chior din poza Turcu ati spus? Pai, cum e turcu si pistolu. Vin alegerile si nu mai stiu astia ce sa faca sa iasa in fata cu ceva. Pai mai prostii prostilor, de aia mama voastra de golani tradatori de neam sunteti voi la CJC? Asta e activitatea voastra? Sa puneti tevi cu drapel si vreti teste de droguri? Testati-va de SIDA intre voi cretinilor ca suntem siguri ca va futeti si in cur dupa cat de iesiti din orbite are chiompanul ala ochii
15
2
Nasu meu Turcu trage pe nas mai ceva ca o vitanja si vrea toate drogurile pentru el deaia baga aparatele astea ca sa nu mai cumpere si altii.
14
2
Tocmai v ati facut cea mai negativa reclama in randul tinerilor. Nu votati cu astia pentru ca va fi mai rau ca in comunism. Mai intai invatati sa va parcati mercedesurile regulamentar apoi faceti voi propuneri. ADIOS PMP
15
2
Stimatul domn Turcu vindea droguri la magazinul sau de vise de pe strada midiei acum 8 9 ani. E amuzant cu propunerile astea
15
2
papagalul asta vb de droguri...el nu stie in ce an suntem dar vrea sa testeze soferii...mai dobitocule asta e atributul politiei nu a cons jud.
13
2
Chiparu cel mai bogat om din eforie PMP poate dna se trezeste odata si odata
13
2
Comunistii astia trebuie sa dispara din politica romaneasca. In constanta se construiesc blocuri peste blocuri, spatiu verde nu exista. Astia tin neaparat sa ne scoata din Europa. ROMANIA, TREZESTE TE!
13
2
Sper ca tinerii sa vada si la vot sa tina minte aceste propuneri. Vreti sa bagati tinerii la puscarie pentru un lucru care in tarile civilizate le cumperi de la farmacie. Sa va fie rusine! Legalizati thc ul pentru oamenii cu cancer, parkinson etc. Pmp cu asa mentalitate o sa ajungi ca PSD!
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212