REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Proiect: Polițiștii locali ar putea primi spor COVID de 2.000 de lei pe lună

Proiect: Polițiștii locali ar putea primi spor COVID de 2.000 de lei pe lună

Replica API 27 octombrie 2020 | 00:00 1493

O inițiativă legislativă înregistrată la Senat prevede acordarea unui stimulent de risc în cuantum de 2.000 lei, pe lună, pentru funcționării publici cu funcție specifică de polițist local din cadrul Politiei Locale.

„Se aprobă acordarea unui stimulent de risc în cuantum de 2.000 lei, pe luna, pentru funcționarii publici cu funcție specifică de polițist local din cadrul Poliției Locale, și a 1.000 lei, pe luna, pentru funcționarii publici cu funcții generale și personal contractual din cadrul Poliției Locale, pe perioada stării de urgență și a stării de alertă, din fondul de salarii al unității angajatoare, prin transferuri de la bugetul de stat, de la titlul VI «Transferuri între unități ale administrației publice» sau de la alte titluri unde sunt bugetate sume cu această destinație, prin ordonatorul principal de credite, sau din fonduri europene”, prevede propunerea de lege, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doar pt politia locala?! Politia nationala de ce nu?
3
0
Noi astia confirmati asimptomatici cand ne primim banii de la guvern ?
2
0
spre stiinta dumitale,un politist local,care nu are nici 12 claseprimeste lunar salariul in valoare de peste 50 milioane lei ...cei care dau cu limba si sunt ceva sefuleti sau sefuti,primesc salariul in valoare de peste 75 miloane lei...ce nu este bine..la munca nu fac...nimic...nimic..taie frunza la catei..si dorm noaptea pe...blat acasa..intrebati-i pe cei de la CERNAVODA..asa fac si ei..baieti buni...primar la fel ca ei...
5
0
Risine rusine.....
6
0
niste proshti motivati sunt sclavi armati
6
0
un politist local ia cel putin 3000 de lei in mana cum 2050x indice in funcie de localitate aproximativ 2 x cu vechimea si spor de noapte si spor de vechime max 25% plus norma de hrana aproximativ in functie de primarii de 30 lei pe zi calendaristice si alte sporuri de va rog sa calculati,pentru ce atatea bani sa ii slujeasca pe primari DESFIINTAREA SAU TRECEREA LA POLITIA ROMANA RUSINE
8
0
Si asistentele ar fi putut lua sporul,insa nu-l iau ca nu vor niste cacati sa-l dea. Si Romania ar fi putut sa fie macar la nivelul Ungariei,insa cu ce conducere si ce populatie avem,nu va fi asa ceva. Stiti ceva,se puteau multe insa nu se va face nimic bun si asta pentru ca romanii sunt lasi,tac ca mucii pe tocul usii.
4
1
Presa nu ar trebuii sa fie inregimentata politic ,cetateanului nu trebuie sa i se ingradeasca dreptul la replica ,asa cum este si numele acestei publicatii. sa va fie rusine ca stergeti anumite articole care reflecta realitatea ,e opinia persoanei ,lasati cenzura ,lasati interesele unora ,altora ,sa fiti corecti asa isi capata romanul increderea in presa locala .
7
0
nu merita nici un spor si asa nu fac nimic au salariu destul de mare si nu se remarca cu nimic
7
0
Dupa ce ca sunt total ineficienti, sa mai primeasca si bani cu sacul. Sesizarile pe care le-am facut au ramas fara raspuns. Ii doare-n cot.
6
0
la MEDICI nu?pai sa le dea la politai ca ei dau amenzi medicul ce face ? se lasa scuipat de toti nespalati se lasa jignit de toti needucatii fac garzi si nimeni nu-i intreaba cat rezista cand moare un medic ii spuneti DUMNEZEU S-AL ODIHNEASCA SI ATAT in primul rand de ei trebuie sa avem grija dar.....
6
2
pai de ce doar politisti ? covidel astia sparti lingai
10
1
Dar o dizolvare a serviciului nu le da? Stim cu totii pentru cine lucrau astia... Ii recompenseaza acum.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367