REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Proiectantul condamnat pentru înşelăciune şi trafic de influenţă, acuzat că-şi terorizează mama!

Proiectantul condamnat pentru înşelăciune şi trafic de influenţă, acuzat că-şi terorizează mama!

Replica API 26 iulie 2018 | 00:36 356

'Te omor şi apoi mă sinucid sau mă prezint la închisoare”

'Te omor şi apoi mă sinucid sau mă prezint la închisoare”

Marius P. a fost arestat în 2011 şi, la finele lui 2012, condamnat la 8 ani de închisoare pentru înşelăciune. În ianuarie 2017 a fost eliberat condiţionat, iar acum este acuzat de mama sa că o terorizează, magistraţii emiţând un ordin de protecţie.

O femeie susţine că este terorizată de propriul fiu care devine violent, iar ea este nevoită să fugă la vecini pentru a scăpa din mâinile lui. O perioadă a fost plecat din localitate, dar presupusa victimă susţine că a tot primit mesaje de ameninţare, chiar cu moartea. Când ar fi auzit că revine în Constanţa, reclamanta susţine că i-a fost teamă să mai revină la domiciliu, motiv pentru care a ceut un ordin de protecţie. “A mai arătat că fiul său a fost mereu violent, a suferit o condamnare în anul 2011, în ianuarie 2017 fiind eliberat condiționat iar, după o perioadă de 6 luni de la eliberare, istoria actelor de violență se repetă. Reclamanta a precizat că, în luna ianuarie/februarie 2018, în urma unui scandal provocat de pârât, a scăpat de bătaie şi a reușit să fugă la vecinii de apartament. A menționat că, în prezent, pârâtul este la Constanţa și se teme că o să revină acasă, considerând că viața sa este în pericol, ca urmare a nenumăratelor amenințări cu moartea. (...) Acesta i-a adus jigniri, a folosit un limbaj brutal, jignitor, cu expresii degradante și umilitoare, a amenințat-o că o omoară, iar el se va sinucide sau se va prezenta la închisoare, precum și că, la data de 16 mai, i-a trimis mesajul ‘Răspunde la telefon că te ia mama dracului’ ”, potrivit rolii. ro, acolo unde se arată că pârâtul a recunoscut că se află într-o situaţie conflictuală cu mama sa, precizând că ea nu este de acord cu concubina sa şi că în orice familie există certuri. În cauză au fost audiaţi şi 2 vecini, care au confirmat că femeia este supusă unei presiuni psihice şi este agresată. Astfel, pe 15.06.2018, magistraţii Judecătoriei Constanţa au decis: “Admite în parte cererea formulată de reclamanta în contradictoriu cu pârâtul P. Marius. Emite prezentul ordin de protecţie pentru o perioadă de două luni de zile de la data pronunţării hotărârii, în sensul că: Îl obligă pe pârât să păstreze o distanţă minimă de 50 m faţă de reclamantă şi de locuinţa acesteia”. El a depus apel, ce i-a fost respins pe 9.07.2018. Reamintim că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, împreună cu ofiţerii DGA şi cu sprijinul DGIPI şi al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis, l-au reţinut, în 2011, pe Marius P., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi trafic de influenţă. În sarcina acestuia s-a reţinut că, invocând influenţa pe care ar fi avut-o asupra unor funcţionari din Primăria Constanţa, precum şi mai multe înscrisuri oficiale în legătură cu care există suspiciuni serioase de contrafacere, a indus în eroare mai multe persoane de la care a obţinut sume mari de bani pentru a întocmi planurile unor imobile care urmau să fie construite, şi pentru a le obţine acestora autorizaţii de construire.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272