REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

PROMISIUNI. Palatul Copiilor ar urma să fie preluat de Consiliul Judeţean

PROMISIUNI. Palatul Copiilor ar urma să fie preluat de Consiliul Judeţean

Replica API 19 ianuarie 2019 | 03:07 574

Primăria municipiului Constanţa are în dministrare, de puţină vreme, stadionul Farul. Existau discuţii ca primăria să preia şi Palatul Copiilor, însă, complexul a fost „revendicat” şi de Consiliul Judeţean Constanţa, care promite reabilitarea secţiilor în care copii din tot judeţul desfăşoară diverse activităţi sportive şi cultural-artistice.

În cursul zilei de vinei, 18 ianuarie, ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a fost prezentă la Constanţa, cu această ocazie preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, smulgându-i acesteia o promisiune: Palatul Copiilor ar urma să fie transferat în subordinea Consiliului. Cu o condiţie: ca în momentul preluării să nu fie schimbată destinaţia acestuia!

“Alături de doamna Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, am mers într-o vizită la Palatul Copiilor din Constanța. Cu această ocazie am văzut câteva dintre secțiile complexului pentru ca doamna ministru să cunoască, în mod direct, starea avansată de degradare în care se afla acesta. Având în vedere importanța existenței acestui Palat al Copiilor în viața educativă a elevilor din județul nostru, am discutat despre posibilitatea preluării acestuia de către Consiliul Județean Constanța. Am fost asigurați de întregul suport al ministerului în acest sens și ne asumăm ca în momentul preluării să nu schimbăm destinația acestuia. Ne dorim să investim în aceste clădiri pentru ca elevii să aibă un loc unde să își dezvolte aptitudinile și să se antreneze pentru a obține performanțe”, a declarat Horia Ţuţuianu, preşedintele CJC.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Luati curva de acolo . Directoarea pulii! Muista!
11
0
Daca tot face Lidl arunci sa faca si un sens giratoriu
9
0
Sa fie daramat si sa faca un Lidl
10
0
Neica nimeni...ca si Dragnea Printul RAJA pune toti prostii.. Jeaca..Tutu...Done..Babu..Rasaut... Alupigus...printule.
12
1
Se pune de o combinatie eleganta.
17
0
Terenul de acolo e miza...
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272