REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

PROSTITUATELE și CERȘETORII, ÎN VIZORUL POLIȚIEI LOCALE! Amenzi de mii de lei!

PROSTITUATELE și CERȘETORII, ÎN VIZORUL POLIȚIEI LOCALE! Amenzi de mii de lei!

Replica API 4 martie 2019 | 11:27 457

Polițiștii locali constănțeni au desfășurat, în perioada 19 – 28 februarie a.c., în intervalul 14,00 – 22,00 și 22,00 – 6,00, acțiuni ample în mai multe zone ale municipiului Constanța, pentru prevenirea cerșetoriei, vagabondajului și prostituției.

În perioada 19 – 28 februarie a.c., în intervalul orar 14.00-22.00 și 22.00-06.00, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au organizat și desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a unor manifestări care contravin normelor de conviețuire socială și care implică persoane care desfășoară în spațiul public activități de cersetorie, vagabondaj sau prostituție pe raza municipiului Constanța.

Acțiunea tematică a avut ca obiectiv monitorizarea zonelor criminogene, prevenirea faptelor antisociale și restabilirea unui climat public civilizat.

S-a acționat în următoarele locații și zone de interers public: Gara CFR, Autogara Sud, Piața Griviței, Bdul Tomis Lupoaică, Campus Universitar, Stadion Badea Cartan,Strada Ștefan cel Mare, Strada Unirii, B-dul Aurel Vlaicu, Str Caraiman, Șos.Mangaliei, intersectiile : B-dul Ferdinand/Bdul Tomis, Bdul Al.Lăpușneanu/str.Soveja, Bdul Mamaia/str.Mihai Viteazu, Bdul Mamaia /str.Mircea cel Bătrân, Bdul I.C Brătianu/str.Th Burada, Bdul Mamaia /Str.Ion Rațiu.

Au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 17.800 lei.

Au fost identificate 35 de persoane care aveau ca scop atragerea unor bărbați în vederea întreținerii unor raporturi sexuale contra unor sume de bani sau foloase materiale, șase dintre acestea erau minore, fapt pentru care a fost notificată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului în vederea luării măsurilor legale care le revin conform competențelor.

Prostituatele au fost surprinse pe Bulevardul Aurel Vlaicu, atât în zona cuprinsă între străzile Tomis și Alexandru Lăpușneanu, în apropierea căii ferate, a intersecției cu strada Nicolae Filimon etc.

De asemenea au fost identificate 18 persoane care apelau la mila publicului pe raza municipiului Constanța, iar în conformitate cu prevederile legale acestea au fost au fost predate Direcției Generale de Asistență Socială Constanța spre competentă soluționare. Acestea au fost depistate în zona piețelor - de pe strada Unirii, Griviței, autogara Sud, zona Gării Constanța, în Tomis 3, pe strada Cișmelei, în intersecția străzilor Tomis cu Ferdinand etc.

Tot în cadrul desfășurării acestor activități specifice polițiștii locali au depistat două persoane care erau căutate de autoritățile române, fapt pentru care acestea au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliției municipiului Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu stau la cerseala cu cazanu plin de rugina si fara autorizatie de taxi in centrul Cernavodei,poate fraieresc un cetatean,munca este grea pentru mine,mai bine la furat!Jegul nr.1,hot si puturos!
2
1
Cersesc si din banii de cerseala isi cumpara iarba si heroina ca vorba aia trag la cui si la seringa in momentul cand nu mai merge cu cerseala . aplica planul B .se grupeaza cu alti mai mari si dau in cap talharesc oameni ca doar acesti cersetori au baieti smardoi in spate care le tine sub protectorat .au ajutor social si tot ei fac pe victimele ei cand trag la seringa nu se se inteapa niciodata in brate pentru se vor vedea intepaturile si nu mai au succes la cersit ei in schimb se injecteaza in zone ascunse gen pe picioare ,zona pubiana intre degete la picioare in talpi ,glezne si altele.
2
0
Si pestii sunt partenerii sefilor din politie si politica. Prostituatele sunt victime, amendati clientii si inchideti pestii si ati rezolvat problema.
8
1
in perioada actiunii, din lipsa de material futabil, multi comentatori au facut o laba zdravana in masina pe varianta, altfel nu-mi explic inversunarea lor.
2
5
pe cersetori ii mai amendeaza, dar cu prostituatele politia e mana-n mana, ca agentii aia de politie isi primesc dreptul, asta o stie toata lumea
10
0
Incet, incet se termina toate domeniile unde pot sanctiona plagiatorii sistemului politienesc si sunt curios dupa toata treaba asta cum isi vor mai justifica salariile nesimtite!
4
3
ii adunam si ii cazam in cartierul COANDA
7
1
Lasati fetele in pace, e si nevastamea si mama acolo, daca le goniti eu cu ce mai platesc aurolacii sa ma arda in kur?
9
6
Vam dat eu voe sa foloseti poza mea la articolu asta?
4
6
Cat de naiv sa fii pentru a crede ca se vor recupera vreodata banii din amenzile date lor
17
1
Nu va luati de prostituate,,avem nevoe de ele ca de aer,,..
9
7
Deci, in sfarsit au fost luati in vizor hastagistii rezistenti si sotiile lor. Hastagistii cersesc, curvele lor de neveste se prostitueaza... totul pentru a strange bani sa-si procure alcool si droguri
12
14
Ba' lasati fetele in pace,ori vreti si voi o teava scurta dar mooca,credeti ca fetele trimit banii in paradisuri fiscale,tot in PIBul tarii ajung!
12
5
abureala de buftea
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272