REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Protecția Consumatorului a luat cu asalt magazinul ADIVIN: AMENDĂ DE 65.000 RON

Protecția Consumatorului a luat cu asalt magazinul ADIVIN: AMENDĂ DE 65.000 RON

Replica API 28 martie 2018 | 00:26 747

Amendă COLOSALĂ pentru magazinul ADIVIN de pe stada Luptători din Constanța. Protecția Consumatorului a fost în control și s-a lăsat cu o amendă de 65.000 de lei pentru magazinul în cauză. Pe lângă practici comerciale incorecte, au fost identificat mii de produse neconforme, atât alimentare, cât și de cosmetică, cele din urmă neavând niciun element de identificare.

Potrivit șefului OPC, Horia Constantinescu, la fața locului s-au găsit produse și proceduri nesigure (carne și preparate culinare fără elemente de identificare) cosmetice fără adresă sau nume importator și jucării fără importator.

Pe lângă oprirea temporară de prestări servicii până la remedierea deficiențelor, dar și pe lângă amenda usturătoare de 65.000 de lei, s-a dispus oprirea de la comercializare a 40 de kilograme de carne, oprirea de la comercializarea a jucăriilor, dar și a produselor cosmetice. Pe lângă acestea, mai multe produse se aflau după expirarea termenului de valabilitate la comercializare.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O mare infectie!!!Cand intri in magazin te respinge mirosul de carne imputita...stiu ce spun si nu vorbesc fara cunostiinta de cauza,dar ii atrage pe unii oameni cu un pret mic si cum saracia e in floare se inghesuie lumea!!!Dar nu am incredere in nici o bomboana ambalata care are pe ea termen bun de valabilitate!!!
2
0
cu lovitura asta nea horica isi forteaza norocu ptr ca spre desosebire de batranul mechedon besinos de la cuptorul cu placinte asta adi are spate mult mult mai puternic si mai ales nu uita e foarte razbunator sa vedem care pe care o pasarica ciripeste ca amenda va fi anulata sau in cel mai rau caz foarte mult scazuta dupa contestatie sau proces toata povestea e doar reclama ptr viitor primar care are tot intereseul sa se puna bine cu toate firmele din oras si mici si mari ca de acolo vine cascavalu gros ptr partid vor fi cei mai buni preteni astia doi vb peste 5 ani
2
0
......atunci de ce acceptam ca marile magazine sa fie deschise duminica ? de ce nu protejam romanii , cei ce au magazine de cartier , vreti sa inchida si sa creasca nr somerilor ? de ce sa iasa saci de bani afara din tara .....pt ca ei nu declara profit niciodata ?
2
3
Bravooo Horia A cazut guvernul lui Vintila ? Inchidel de tot si pe el de gras infect cu toata marfa lui expirata . Mai vrei preturi mici Vintila ca tu esti ADIVIN !!!
10
3
Pe langa toate semianalfabetele angajate la Replica....
2
5
Pozele pot fi scoase din context. Din pacate suntem la cheremul marilor lanturi de profil. Unde intro tara europeana un retailer are deschise asa zisele mini carrefour, mega image etc ? Doar la noi se intampla asa ceva. Omul de rand nu constientizeaza ca toti banii ies din tara. Stie romanul ca toate aceste lanturi de magazine declara profit zero ? Nu este corect ca un retailer sa vanda in oras in conditiile in care marfa se achizitioneaza pe platforma en gross la preturi negociate la limita. Nu va imaginati ca la ei nu gasim astgel de imagini. Poate mai rau Dar, acolo nu ne bagam nasul !
3
3
In sfarsit se gaseste cineva si in CTA sa faca putina curatenie in mizeria aia de Adivin. E un miros intepator doar cand te apropii de raion carne. Nu mai zic de napolitane roase de soareci, etc. Cunoscatorii stiau regula casei - NU SE ARUNCA NIMIC.
6
3
Lasati-l in pace pe finul meu Vintilescu - zis Adivin, ca am si eu bani bagati acolo, si nu putini !
9
2
Constantinescu, arata-mi ca esti ce te crezi tu ca esti - adica vreun Robin Hood - desi pentru mine esti pielea -pulii. Ia fii pe faza aici: un telefon mobil are un an garantie de la producator si un an garantie de la vanzator. Impreuna, doi ani cum cere legea. Doar ca: daca se strica in primul an, in timpul garantiei producatorului, este inlocuit sau reparat fara discutii. Daca se strica in al doilea an, te trimit la cacat. Ia fii barbat - si nu pielea-pulii - si ia-te de marii operatori gsm ca nu respecta garantia de doi ani. Hai, sa vedem ca nu esti doar pielea-pulii.
8
3
cand mai intervii Horia?daca se poate@1 Mai ar fi optim nu de alta dar sa nu prinda farticii iar tupeu sa se umfle furniru pe ei.Asa amenda mai merge,se simte nu 4-5000 de lei aia sunt bani de seminte pentru escrocii autohtoni.@2000 de euro ar fi o amenda decenta si daca s-ar putea si dosar penal.Sper sa apuc sa vad infractorii din respectiva etnie dovediti,incolonati frumusel spre Poarta Alba,mai ales"dezvoltatorii imobiliari"aia care fac blocuri in parc si pe malul marii,cu deversarea cacatului direct in ghiol sau mare.
14
0
si la adivin faleza nord si autoservire cand??!
13
4
Horia primar si salam pe fundal.. hai sa fim seriosi ..
8
2
Sunt niste nenorociti astia de la protectia consumatorului mie mi-au zis ca atunci cand cumpar haine pentru comercializare sa le fac analiza sa corespunda ce scrie pe eticheta, in ce tara s-a mai pomenit asa ceva? rusine sa le fie si sa ne fie ca toleram asa ceva!!!
8
10
Si cu toate ca toata lumea stie ce se intampla se mananca la acest magazin.Prea mult show de prost gust in controalele dnului comisar director adjunct ANPC Constanta.Dansul are un har dat de Atotputernicul sa gaseasca toti agentii economici care nu respecta legea si totodata i-a dat iscusinta cu care sa aleaga dansu cine trebuie amendat si cine nu.Exceptional!Un miracol in adevaratul sens al cuvantului!Aleluia!
6
8
La Adivin se manaca eftin si bun eu mananc des acolo.
15
24
Felicitari opc constanta.
30
9
Era si cazul! Magazinele Adivin sunt adevarate focare de infectie, marfa expirata fiind ceva la ordinea zilei.
40
6
Adivin adica totul pt cat mai ieftin si cum poate sa fie cat mai ieftin decat neglijand orice regula. Pe de alta parte nu poate sa ne pacaleasca Horia Constantinescu cu acest exces de zel, firmele tovarasilor de partid sunt crutate, dar normal, este finul lui Adrian Nastase si asociat cu fiul lui Nastase cu care a deschis si un club in Mamaia, mai apoi falimentar si astfel si-a dat seama ca banii adevarati nu poti fi facut decat intr-o inalta functie in stat, probabil primar al Constantei, sa fie primit!
31
5
Incredibil ! Felicitari OPC ! Felicitari d-le Horia Constantinescu ! Bravo, intensificati controalele, se impune, sunt multe nereguli !
35
6
candideaza la presedintia tarii cu codruta prim ministru si vei castiga!
20
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218