REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PROTEST ÎN CAPITALĂ. S-A ARUNCAT ÎN JANDARMI CU FUMIGENE!

PROTEST ÎN CAPITALĂ. S-A ARUNCAT ÎN JANDARMI CU FUMIGENE!

Replica API 2 februarie 2017 | 00:09 320

Jandarmeria Română le cere participanților la manifestații să își exercite dreptul la libera exprimare în mod pașnic și civilizat și atenționează asupra gravității folosirii materialelor pirotehnice la astfel de evenimente.

"Facem un apel către toți participanții la manifestațiile din spațiul public să continue să își exercite dreptul la libera exprimare în mod pașnic și civilizat. Atenționăm asupra gravității folosirii materialelor pirotehnice în condițiile în care în stradă sunt prezenți inclusiv minori. Folosirea acestor materiale contravine legii, poate avea consecințe grave asupra celor din jur, iar panica, de asemenea, poate produce incidente nedorite", se arată într-un mesaj pe pagina de Facebook a Jandarmeriei.

Totodată, Jandarmeria infirmă orice estimare a numărului de participanți.

"Jandarmeria Română nu va face estimări publice, neavând atribuții legale în acest sens sau instrumente specializate, putând face doar o proiecție în vederea dimensionării dispozitivelor de ordine", se menționează în mesaj.

Jandarmeria face apel la cetățeni să nu se implice în conflicte de nicio natură.

"Dacă sunteți martorii unor fapte antisociale, sesizați imediat forțele de ordine! Nu vă implicați în conflicte de nicio natură și respectați indicațiile forțelor de ordine", se mai precizează în mesajul citat de agerpres.ro

Apelul a venit în contextul în care un grup din mulţimea aflată pe străzi din Bucureşti aruncă înspre jandarmi cu fumigene. Doi dintre agitatori au fost săltaţi de jandarmi!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au participat numai membrii PNL, USR, naivi si cativa golani!
5
4
Faceti va treaba si luatii la bataie pe agitatorii astia ietnini si corporatistii astia manjiti, fara scrupule si vanzatori de neam. Fara mila nu mai acceptati sa luati pietre in cap de la niste scursuri ordinare
3
2
MUIE JANDARMERIA ! Catei tinuti in lesa dresati sa linga in gur ! Sa ma pis pe voi!
2
10
V-ati bucurat ca v-a dat psd 100 de lei in plus la salariu.Va dau eu 200 ca sa ma pis pe voi.
4
8
Sa ne sugi pula fraiere coclit...Sa le dea bataie la boschetari.
4
6
si-a scos PSD spalatii pe creier sa faca dezordine si agitatie, sa compromita manifestatia populatiei oripilate de guvern. Derbedeii cotonogiti!!!
10
13
Noroc ca Pascovici nu poate sa se urce in tren ca nu ajunge la scara ca se ducea si faeru la Bucuresti
4
1
Gruparile mobile de jandarmi din proximitatea capitalei sa intervina in sprijin la Bucuresti. Sunt cei mai pegatiti pentru asemenea interventii. Anarhia stapaneste Romania ! Halal Presedinte, rusinica domnule Iohannis, de la tine a plecat totul. Asa sa te ajute Dumnezeu pacatosule !
11
9
Sa puna furtunele pe ei! Niste ordinari infecti care ne fac tara de ras! RUSINE!
13
5
Numai ultrasii galeriilor de fotbal si pleava societatii, analfabetii si scursurile sunt prezente la acele proteste ca si in Constanta celebra galerie a farului face miting .... GUNOAIELE SOCIETATII
19
4
Sa puna armele pe ei de jeguri , sa le dea la cap sa numa iasa din casa .
17
7
Ai distrus ROMANIA!
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614