REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Protest în direct al antrenorului Juliei Sauter, fata care a obținut cea mai mare performanță din istoria patinajului românesc. Oficialii de la București ar trebui să intre în pământ de rușine

Protest în direct al antrenorului Juliei Sauter, fata care a obținut cea mai mare performanță din istoria patinajului românesc. Oficialii de la București ar trebui să intre în pământ de rușine

Replica API 28 ianuarie 2019 | 00:00 463

Julia Sauter (21 de ani), patinatoare născută în Germania cu dublă cetățenie (germană și română), a terminat pe locul 14 în finala Campionatelor Europene de patinaj artistic de la Minsk, Belarus.

Marius Negrea, antrenorul fetei care a obținut cea mai bună performanță din istoria patinajului românesc, a găsit un mod extrem să protesteze împotriva conducătorilor sportului românesc.

Imediat după programul liber, cel care îi asigura locul 14 Juliei, în momentul așteptării notelor, când toate camerele TV erau ațintite asupra lor, Negrea a răbufnit.

„Salutări acasă! Fără bani, am venit neplătiți pentru mondiale. Poate ne ajutați și pe noi cândva, mergem în Japonia (n.r. Campionatul Mondial de patinaj, în martie 2019) pe banii noștri”, au fost cuvintele lui Negrea.

Marius Negrea (54 de ani) este un fost patinator român, participant la edițiile din 1992 și 1994 ale Jocurilor Olimpice de Iarnă.

După retragere a devenit antrenor, pregătind cele mai importante nume din patinajul românesc, printre care Gheorghe Chiper, Adrian Matei, Roxana Luca sau Julia Sauter.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La cat de revoltat iesti uni ar crede ca Iulia este campioana europeana rezutatul nu e rau dar sunt si oameni pentru care bun inseamna cel putin locul trei Cum este iulia cu dublacetatenie in B D R sunt si altele cu a doua cet.de ex rusoaicele si cu alea e greu pt ca scoala rusa e peste noi Mult
0
9
La Romanica nu sunt bani pentru infrastructura rutiera, spitale, scoli, sportivi....etc!!!! Aici sunt bani doar pentru cei care stiu sa-si bage mainile pana la coate in bugetul tarii si pentru biserici!!!
14
2
Mariuse atunci ce sa spuna sportvi romani care sunt campioni mondiali si olimpici daca se apuca de antrenorat sau sunt antrenri tu esti decat nu psrticipant la j.o.te simti frustrat atunci priveazai pe romani de marea campioana si reprezentati Germania.
2
12
Gabi firea sa mai lase cotizatiile catre mereupreafericitu daniel si sa dea bani si la sportivii cu rezultate bune.
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212