REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Protest inedit în localitatea Lumina! Lumea se duce cu hârtie igienică la Primărie

Protest inedit în localitatea Lumina! Lumea se duce cu hârtie igienică la Primărie

Replica API 7 martie 2017 | 07:23 476

Inițiativă inedită pentru comuna Lumina. Locuitorii se organizează pentru a protesta joi, 9 martie, în fața primăriei din Lumina. Aceștia au mai multe nemulțumiri legate de promisiunile nerespectate de către administrația locală.

„În faţa Primăriei Lumina, se organizează o acţiune de protest civic, pe 9 martie, ca răspuns la minciunile recurente şi promisiunilor încălcate de politicienii care administrează Comună Lumina. În cadrul acţiunii directe se va împărţi hârtie igienică (gratis şi în mod similar procesului prin care Primăria îşi efectuează responsabilităţile faţă de cetăţeni), se va discuta despre problemele comunei şi se vor împărţi documente de solicitare a rezolvării problemelor cu care se confruntă localitatea, care se pot personaliza. Acţiunea e un răspuns direct la comunicarea instituţională din decembrie 2016, când, informat de împrejurările grave care pun în pericol viaţă oamenilor generate de firmele care asigura transportul public de persoane (călătorii sunt aglomerați în microbuze neîncăpătoare), primarul Roman Ioan a anunţat că se vor realiza modificări în doar câteva zile, în urmă unei negocieri cu administraţia Metropolitan. SC Metropolitan SRL continuă să opereze în ilegalitate, punând în pericol viaţă clienţilor în fecare dimineaţă şi seară. Alte promisiuni nerespectate asupra cărora acţiunea doreşte să atragă atenţia: alegerea viceprimarului; reciclare selectivă; deschiderea unei farmacii non-stop; susţinerea organelor legii pentru descoperirea vinovaţilor pentru situaţia penală de la Gospodăria Lumina; limitarea corupţiei în instituţiile locale”, transmit organizatorii.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
transport in comun.......astai o mizerie....nu transport!NESIMTIT PRIMAR LA FEL SI CEL DIN OVIDIU NU FAC NIMIC PENTRU TRANSPORTUL IN COMUN.LEPRELOR
2
0
merita organizat un astfel de protest.Anghel este primar din 2000 ,mandatul cu nr 5
3
0
a sa mearga la cursuri la Primaria Cumpana acolo se asfalteaza , se construiesc scoli , etc
2
0
Primarul cel nou a fost in stare doar sa trimita niste vedri de 1Decembrie si acum de Martisor. Si sa se mobilizeze cu deszapezirea. In rest ... vorbe goale.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218