REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Protest şi la Constanţa: "Ăla cu mustaţă, ne-ai furat pe faţă" - vezi VIDEO!

Protest şi la Constanţa: "Ăla cu mustaţă, ne-ai furat pe faţă" - vezi VIDEO!

Replica API 1 februarie 2017 | 01:00 324

Deciziile luate de Guvern marţi seara au scos din nou lumea în stradă. Şi la Constanţa, oamenii au ieşit să ptrotesteze. "Ăla cu mustaţă, ne-ai furat pe faţă" - au strigat protestatarii. Circa 500 de oameni sunt în faţa Prefecturii.

Modificarea Codurilor Penale a fost adoptată, marţi, prin ordonanță de urgență.

"Cel de-al treilea act normativ pe care l-am adoptat astăzi este vorba de Ordonanța de urgență pentru modificarea și completarea Legii 296 Cod Penal și a Legii 135 Cod de procedură penală. Practic, prin această ordonanță de urgență, am făcut și am pus în concordanță deciziile Curții Constituționale care (...) trebuiau să fie implementate fie de către Guvern, fie de către Parlament", a declarat Iordache.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se uita mai des dragnea peste umar, a scapat de un judecator si s_a pricopsit cu milioane pe strada. nu vreau sa fiu in locul lui !
1
0
Bai sklavule!Cine mortii matii baga bani intro afacere ca sa-ti umfle tie buzunarele pe 8 ore de munca cu jumatate ora pauza,si mai vrei si pauze de tigare,si zile libere platite si concediu platit,etc.etc?Oricine investeste intro afacere o face pentru profit ,si nu pentru a da unor zdrente salarii cat mai mari sau statului impozite!Uita-te la Franta in ce hal a ajuns cu politica asta.Sau mai bine imprumuta-te la o banca,fa-ti o afacere si imparte profitul cu angajatii!
2
3
Toti derbedeii la demonstratie ...nu ne putem odihni de derbedei,nici nu stiu ce vor,jandarmeria doarme...
3
10
baga bani de la 01. februarie in buzunarele bunicilor si parintilor vostri. blamati-l si o sa vedeti ca cadouri va aduc cei de afara. gloante si foc. fraierilor.
5
5
care majoritata ma ordinarule de mai jos ? voi aia 3 mil de handicapati privitori la antena 3 care ati votat hotii?
10
3
Bravo psd,,,Majoritatea face legi..PNL,,USR ,,LA MUE.
3
8
Garda de Fier este singura miscare care poate face ordine in tara asta de cocalari! Juramantul Garzii de Fier este pe Biblie si pe Pistol ! Cine nu isi face datoria alege obligat si definitiv! Asta trebuie in Romania !
9
0
Uitati va in jurul vostru, oare patronul ala care si plateste angajatul cu salariul minim pe economie si l tine la munca 12 ore si sambata si duminica si i mai da cativa banuti in plus nu este tot hot? Pe astia nu i vede nimeni , nu i cauta la averi?Toti romanii ar trebui sa si justifice averile.Dar nu protestam ne este frica sa nu je pierdem si locul ala amarat de munca.Este adevarat ca suntem mai rau ca in 1989 pt ca ne am pierdut demnitatea.Am ajuns sa ne uram intre noi sa ne injuram sa fim frustrati sa nu ne gasim locul in societate.Singurii vinovati suntem noi.
6
3
Vor fi mai multi fraiere....
6
4
cand pe strazi ve ti fi mai multi de 5 milioane atunci sa protestati. acum ciocu mic ca altii sunt la putere.
5
7
Draga Luk, daca era cum spui tu....nu mai aparea nimic. Daca esti asa interesat... tu de ce nu esti in strada? Reporterul nostru e acolo, in strada!!!
6
2
Replica este mai bine acum...va simtiti mai uscati si mai curati ca au fost adoptate ordonantele? Fuga la Fagadau ca va da un mic si o bere...
4
5
Ce face Dragnea si ai lui, incurajeaza conduita abuziva a functionarilor, imoralitatea, lipsa de onestitate si a abuzurilor penale in serviciu ?! Felicit postarea "gociu", bravo ! Jos guvernul ! Ne cred prosti, noi muncim si ei fura !?
10
9
Sa vezi ce o sa o mai luati de la binom
4
12
Dragnea , trimite armata , sa se traga in ei in mortii lor .
10
13
pentru toti dobitocii care sustin PSD: bucurati-va!! pe Dragnea il doare in pooola de voi si de problemele voastre!! ei si-au facut interesul , liber la furat pentru ei, pentru voi, la munca, sclavilor ca le trebuie bani sa aiba ce fura legal acum!!! Mojeee!!!
15
12
Mai ciobanilor din piata, care ciuma rosie ? Asta care a marit pensiile si salariile, care lupta din greu si cu disperare pentru ca Romania sa nu fie vanduta total agenturilor straine, atat din este cat si din vest ? Poporul roman s-a desteptat foarte mult in ultima vreme si chiar realizeaza ca Ceausescu a avut mare dreptate cand si-a dat seama de periculoasa lovitura de stat din dec.1989, dar, tradat fiind nu a mai avut cum sa salveze Romania de la vanzare si destabilizare, datorita marilor tradatori ai neamului romanesc. Datoria externa a Romaniei era zero iar acum este peste 100 miliarde eu
11
25
Voi ati auzit de; ALRO SLATINA,Flota,anerp.Adica mafia din justitie.
16
6
astia sunt sustinatorii binomului
11
2
Va rugam intelegeti-ne. Fara legile astea si cele care vor urma nu vrem politica. Munca este pentru prosti. Spor la treaba!
9
10
Nu e nevoie ca la constanta e plin de moldoveni tigani turci si machidoni...la noi e bine
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272