REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Proteste în Capitală și în marile orașe ale țării, între care și Constanța

Proteste în Capitală și în marile orașe ale țării, între care și Constanța

Replica API 11 august 2018 | 01:48 465

Protest de amploare în Capitală. Manifestanților din Capitală li s-au adăugat, vineri, și protestele din marile orașe ale țării, printre care și Constanța. La Constanța au participat, pe platoul Prefecturii, circa 1.500 de persoane, unele dintre ele purtând tricouri pe care scrie #farapenali.

În Capitală, în faţa Guvernului s-au strâns circa 100 de mii de oameni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va dau muie voua handicapatilor cat si familiilor voastre
1
3
Diaspora exista din cauza tuturor celor ce au condus tara dupa 1989. Diaspora nu are nimic in comun cu starpiturile violente,cu propagandistii de orice culoare ar fi.Unii au protestat,multi insa au facut ce fac scursurile interlope cand au chef de scandal. Pacat ca unii politicieni se raliaza gastilor demente,ei fiind prin asta exclusi sa fie votati. Cum sa votezi cu idiotii care se sprijina pe banditi? Democtratie inseamna vot,dictaturile fasciste se obtin exact prin violenta,crima,ticalosie. Astia cu muie PSD,sa-si dea muie mamelor lor.
1
1
si sa nu uitam sa le dam muie cu cacat la postacii pesedei si la mamele lor alea curve. Muie dragnea,muie pesede !!!
5
1
Astazi vor fi in strada mult mai multi!Sper ca ciuma rosie sa aiba bagajele facute!
15
6
Bataia trebuia sa fie in familie.Parintii astora din diaspora au votat psd.Vin copiii din strainatate si se bat pe strada !!!! BAI COPII,DE CE AU VOTAT ALDE TAC-TU SI MA-TA cu PSD PTR PENSII SI ALTE PROMISIUNI??
1
15
Dati-le muia inapoi insutit, a venit diaspora pulii, muie apa paie si bataie! Da-i in pula noastra sa se duca sa protesteze unde platesc taxe si impozite.
20
19
Huliganii vor destabilizare, incita la violenta iar jandarmii nu intervin. Ar trebui puse bulanele pe ei si batuti pana lesina mortii mamii lor de drogati
13
21
sunt 2 conditii:fie esti sau provii dintr-o familie de banditi abonati la jaful public genu cu pensii salarii nesimtite foloase materiale nemeritate sau 2.esti asistat social puturos care nu muncesti ca munca doare si stai in Tomis 3 cu ''tigaaari tigareleee sau cu ia petrunjeluu ia borumbuuu''.Cam astia sunt ''bazinul electoral psd''toti escrocii toti mafiotii toti inutilii care sug de seva Romania zilnic.Cu astia bai ne luptam noi cu cei pe care Dragnea ai mituieste cu promisiuni si foloase necuvenite.Dragnea e un cacat ascuns in iarba fara banditii care-l sustin,de-aia s-a inconjurat cu ei
18
11
Replica sunteti depasiti de evenimente.Informati ca aveti noutati dar ...mucles??!
7
5
Ce vad aici, niste salbatici care rup garduri, niste frustrati culegatori de capsuni si soferi care vor sa distruga tara. Plecati in plm de unde ati venit
13
19
A venit MILIONUL, milionul numai in capul securistilor imputiti, propagandistilor sorosisti.Milionul ala s-a transformat in cateva mii de huligani, derbedei, golani, paraziti, betivi, puscariasi din toata tara la care s-au adaugat drogatii din galeriile lui Steaua, Dinamo si Rapaid. Astia sant mitingistii, unii de profesie altii amatori.
17
31
Oricum singura care are de pierdut dupa aceste grave incidente care nu au legatura cu democratia este opozitia si presedintele care gireaza moral violentele. Oricum la urmatoarele alegeri vor fi ca totdeauna pierdanti.
23
16
Am fost si noi si USR, am racolat niste pestisori proaspeti
14
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218