REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

PSD a desemnat o „rezervă“ pentru Dan Nica. O femeie este a doua opţiune pentru comisar european

PSD a desemnat o „rezervă“ pentru Dan Nica. O femeie este a doua opţiune pentru comisar european

Replica API 1 octombrie 2019 | 01:20 367

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, în şedinţa de marţi, ca pe lângă numele lui Dan Nica, să-i fie propus Ursulei von der Leyen şi un nume de femeie pentru funcţia de comisar european din partea României.

Astfel, după ce a fost votat Dan Nica, s-a luat o pauză. Ulterior, s-a susţinut că ar fi bine să fie înaintat şi un nume de femeie, iar preşedintele ales al Comisiei Europene să aleagă persoana mai potrivită.

Varianta de rezervă este Melania-Gabriela Ciot. Aceasta a fost numită în funcția de secretar de stat pentru afaceri europene, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, la data de 20 septembrie 2017. În perioada mai 2014 – noiembrie 2015 a ocupat funcția de consilier pentru afaceri europene în cadrul cabinetelor miniștrilor pentru Societatea Informațională, Fonduri Europene și Finanțe Publice.

Potrivit prezentării de pe site-ul MAE, melania Ciot este conferențiar universitar doctor la Facultatea de Studii Europene a Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, iar în 2015 a obținut abilitarea pentru conducerea de doctorate în domeniul relații internaționale și studii europene.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
noi ne-am facut treaba , vom fi tari in continuare , voi ramaneti saraci si prosti intretinuti de nevestele curve care va aduc bani . La munca betivilor , cat o sa suga si femeile voastre !
1
3
pana aici v-a fost, mars la puscarie
3
1
'Reati ai drakului de psd-ei sa fiti! Cu rovana, nica, nicolicea, ciordache, serban nicolae, olguta, radulescu mitraliera lu dracnea si alte karikatituri penale care ati facut praf justitia si statul de drept din tara asta! Ati devalizat tara toata si-ati furat banii romanilor cu legi facute de hoti pentru alti hoti ingrasati cu pensii speciale si fel de fel de specialitati...Drk-ul o sa va ia la urmatoarele alegeri! Dar veti si plati ptr toate hotiile astea. Cu siguranta.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212