REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

PSD-iştii au început OPERAŢIUNEA COSMETIZAREA PARTIDULUI: Gabriela Firea, repusă pe funcţia de preşedinte!

PSD-iştii au început OPERAŢIUNEA COSMETIZAREA PARTIDULUI: Gabriela Firea, repusă pe funcţia de preşedinte!

Replica API 29 mai 2019 | 00:36 282

Social-democraţii iau decizii la ceas de seară. Reuniţi marţi, 28 mai, într-o şedinţă în care au decis deja că preşedinte executiv al PSD să fie Paul Stănescu, până la organizarea unui Congres, PSD-iştii continuă să voteze diverse măsuri prin care speră să redreseze partidul.

În cadrul şedinţei, pesediştii au decis ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, să revină la conducerea PSD Bucureşti şi pe funcţia de vicepreşedinte PSD la nivel naţional.

De asemenea, PSD-iştii au votat pentru schimbarea din funcţia de secretarului general executiv a lui Codrin Ştefănescu. Locul lui va fi preluat de Rodica Nassar.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am spus-o si o sustin- CURVELE TOT CURVE RAMAN, cine are urechi sa asculte
0
0
am ce pupa nu va uitati la fiirea cat cur are
1
0
NISTE...GUNOAIE
1
0
Felicitari dna Firea ,ati fost si sunteti singurul om vertical din psd Poate ii trimiteti la plimbare si pe Mitraliera,Nicolicea Serban Nicolaie,Iordache,Olguta,Stroie Felix.
1
1
Schimbari urgente sa se faca nu numai in guvern ci si in institutiile de forta ale statului unde au fost promovate numai mediocritati si obedienti ai PSD-ului si-ai lui DRACnea. CSM, ICCJ, IJ, Comisia speciala de anchetare a magistratilor, maciuca politica a psd-ului cu matrakuka lui tudorel toader, psd-ista adina florea. Curatam urgent toata mizeria lasata de penalul DRACnea si a lui sluga, tudorel toader!
3
1
Bai, radem glumim, dar pe cine mai pupa-n cur codrin? Pai, e frumos? In alta ordine de idei, psdisti sunt toti la fel. Acum dupa ce daddy e la parnaie, se dau toti virgini. A murit sefu, traiasca noul sef!
8
1
Sa nu va cosmetizati prea mult !
8
1
Este singura din partidul ala care are coaie...
2
5
m-ai bine sa stea la cratita
5
2
Respect pentru dna Dancila,respect pentru dna Firea doua femei la superlativ cu inalte calitati care au reusit sa ajute oamenii in limita posibilitatilor.Trebuie sa fii nerecunoscator ca sa nu vezi.
4
9
Doamna are o sarma in c.r . Cica e de fapt vorba de o conspiratie pana si tatal ei in actoria DDragnea a confirmat treaba asta...
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272