REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PSD mizează la Pantelimon pe un om de afaceri: „Sunt drumuri de făcut, trotuare, iluminat public”

PSD mizează la Pantelimon pe un om de afaceri: „Sunt drumuri de făcut, trotuare, iluminat public”

Replica API 2 august 2017 | 00:00 832

Umrează alegeri parţiale

Umrează alegeri parţiale

Altan Abduraman

În urmă cu două săptămâni, PSD Constanţa făcea o mutare surprinzătoare în localitatea Pantelimon: noul preşedinte al organizaţiei locale şi viitor candidat la primărie este Altan Abduraman. Cunoscut om de afaceri în zonă, Altan Abduraman nu a mai fost, până acum, membru de partid şi nu este nici consilier local. Însă, a acumulat suficientă experienţă şi, pentru că este „pe picioarele lui”, potent din punct de vedere financiar, a fost considerat de către social-democraţi omul potrivit să vină la primărie fără să se gândească la faptul că s-ar putea îmbogăţi de pe urma funcţiei.

„Sunt în Pantelimon din 1995. Înainte să ajung aici, am navigat 14 ani. Odată stabilit în comună, m-am apucat de afacerile mele, am asistat şi la certurile celor care îşi împărţeau avuţia fostelor CAP-uri. Eu mi-am văzut de drumul meu. La început, ca nou-venit, oamenii m-au privit cu neîncredere, eram singurul musulman din localitate”, relatează Altan Abduraman. Între timp, şi-a consolidat o afacere în agricultură, iar acum vrea să se implice în rezolvarea problemelor comunităţii.

„Sunt multe probleme la Pantelimon. Sunt drumuri de făcut, trotuare, iluminat public. Avem trei cariere de piatră în localitate, avem un parc eolian foarte mare, iar eu mă întreb: de ce avem un buget de toată jena şi nu putem da nici măcar câţiva bănuţi pentru elevii premianţi?!”, mai spune proaspătul lider al PSD Pantelimon. Va candida la Primăria Pantelimon, însă momentan nu a fost stabilită data alegerilor parţiale. Amintim că localitatea nu mai are primar din luna mai, când edilul a decedat, conducerea administraţiei locale fiind preluată de viceprimar.

Până va fi fixată data alegerilor, candidatul PSD are şi planurile conturate: va discuta cu reprezentanţii parcului de eoliene şi cu cei care administrează carierele de piatră, să contribuie la dezvoltarea comunei. „Avem eoliene şi stăm ca nişte sărăntoci? Mă gândesc că, din postura de primar, pot discuta cu deţinătorii de eoliene să ofere curent pentru grădiniţă, pentru clădirile administraţiei locale, pentru iluminat public. Modernizăm şi iluminatul, punem becuri economice şi consider că nu ar fi un efort financiar prea mare din partea lor. Ar fi echitabil pentru comunitate. La fel, voi purta discuţii şi cu cei de la cariere, şi mă gândesc că mai sunt două în conservare. Sper să atrag investitori noi, să facem şi drumurile. Legat de drumuri, am prezentat situaţia şi celor de la Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa. Am lansat un apel, să nu uite drumurile din Pantelimon”, a conchis Altan Abduraman.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Altan, mult succes!!!
0
1
Va sutin domnul Altan tot respectul
0
2
Invidia e mare
1
1
Mult succes ,tot respecu
1
2
Altane vezi-ti de problemele tale ! Politica este grea pentru tine. Asta este comuna de ghiduri,tu poti sa candidezi intr-o comuna de tatarnica !
4
0
Am inteles, Altan nu e bun. Ai vreo recomandare, ceva ? Eventual cu argentare....
5
0
Altan Abduraman,acest PITIC PORNO al satului Runcu,a mirosit ca e rost de capatuiala!Cetateni ai comunei Pantelimon,treziti-va si alegeti cu capul!Altan este un mare mincinos.Operatorul parcului eolian nu poate da energie electrica gratis.Scopul lui este sa puna mana pe primarie ca sa-si infloreasca afacerile.Senatorul Moga a luat spaga ca sa-l promoveze.Cine e seful de zona?Omul de casa al lui Moga.Doar PSD putea gasi un asemenea candidat! Un curvar,un parvenit!In loc sa-si cumpere tractoare,isi cumpara masini! Numai fata de primar nu are!Un boschetar mincinos!
9
0
Sa gasit cine sa candideze la primarie alt hot si un curvar stim cu toti ca arunca cu bani pe surorile Maxim , a facut avere pe spatele taranilor sarului Runcu.
5
0
Din start refuzam turcul!!!
7
1
Cum ai facut dumneata avere??? Stand in carciumi???
6
1
Pe cine mizati domnilor ???? Pe un borfas??? Pe un betiv??? Pe un curvar??? Asta mai lipsea sa conduca comuna...nu ati auzit de fenomenele intretinute de altan?? Surorile maxim?? Dar de amanta declarata din horia???doar i a facut ditamai vila..il sprijiniti pe cel care din vorbe urate jigneste in stanga si in dreapta..LABAGIILOR pe toti va cumpar!! Halal lauda....crezi k vei reusi cu mici si bere sa conduci o comuna??? te inseli,prietene!!
7
2
Stati stramb si alegeti drept, un om capabil sa conduca comuna, unul de-al nostru, nu toti parvenitii.
6
1
Tot respectul pentru Domnul Altan, a plecat de jos si ajuns unde e pentru ca la dus capu.
4
4
LABAGIILOR VA DAU LA M.. E!!!! VOTATIMA
2
5
Si lipsesc trotuare, drumuri asfaltate si iluminat...unde-s banii? Locuitorii erau multumiti de primar, are pamant, casa frumoasa, spatioasa, dotata asa spuneau gurile rele
1
4
Da nu mai sunt romani in aceasta comuna???Din totdeauna romanii au avut conflicte cu turcii...Noi acum punem primar un turc??Nu mai exista bastinasi capabili? Domnul isi poate justifica averea?
6
5
E plin de romani in psd mai ales pe functii
10
0
Altan akai, otir akilla . Basin urma kazaklarman. Oruspularman kirisme !
12
2
Anchetati cum se construieste moll lidel in parc la palatu copiilor anchetati acolo e plina constanta de mall uri dar bani nu sunt cine face cumparaturile daca nu sunt fabrici sa producem si apoi sa cumparam
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614