REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PSD se pregătește de un nou CEx. Surse: ministrul Educației, pe făraș!

PSD se pregătește de un nou CEx. Surse: ministrul Educației, pe făraș!

Replica API 10 septembrie 2018 | 14:43 586

După Comitetul Executiv al PSD desfășurat la Neptun pe 1 septembrie, social-democrații se pregătesc să strângă din nou rândurile! Un nou CEx va avea loc în maxim 3 săptămâni. Printre altele, vor fi discutate și atacurile lansate de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Iar, cea mai importantă sarcină a social-democraților va fi tranșarea situației anumitor miniștri din Cabinetul Viorica Dăncilă. De altfel, premierul anunțase că analizează activitatea miniștrilor. Conform surselor noastre din conducerea centrală a PSD, există câțiva miniștri cu activitate slabă, care ar urma să fie înlocuiți. Unul dintre miniştrii care ar urma să îşi piardă funcția este cel al Educației, Valentin Popa.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un impostor pretinde ca el este Europeanu. TOTAL FALS! Europeanu a decedat dupa o gretoasa suferinta provocata de prea multa muie primita. Medicii de specialitate au afirmat dupa necropsie ca muita cronica de care suferea s-a grevat pe un sifilis sever congenital intratabil. Preventiv, trupul i-a fost incinerat in tuica proasta de colegii de la hashtag, iar cei atit de huliti de el i-au dat pentru ultima oara ce-i placea lui, pe patul de moarte...
0
1
Ba nu ma ma clona baaaa ca ma supar si ma sinucid
1
0
A dat sifilisul in mine grav am.inceput sa ma cert cu mine insumi m am ramolit de.tot
4
0
Poate termina si cu personajele din conducerea universitatii din Comstanta, niste fripturisti ajunsi care habar nu au pe ce planeta traiesc
1
0
Sa ti dau salamul in gura tie si la tot neamul tau de jeg uman.muie sa i dai matii,curvei de nevasta ta si parasutei de fiita
1
2
Misule !? Manca-i-ai pula lu Liviu si noua, tuturor satui de PSD ! Europeanu de la 19 09, vedea-te-as plutind pe rau pe tine,tot PSD-u si toti sustinatorii acestui partid bolnav. Muie pesede !
2
3
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
5
9
De ce nu stergeti si comentariile muitului europeanu!Politica editoriala antipesede slugoilor!
2
2
nu mai folosi numele meu baga-mi-as toata pula in gatul tau de pesedist jegos ! Da-ti-as muie ca cacat animalule ! Muie dragnea,muie pesede !!!
8
1
Psd a inventat boala cu porci si au primit spaga pt inventie
10
1
Psd poate ajuta tara, ce sa faci cu usr sau pnl, care se cearta intre ei fara sa fie la putere. Iti dai seama cand ajung la ciolan ce o sa fie
2
14
Replica de ce nu se sterg postarile lui mishu??
14
6
Liviu te iubesc !
7
18

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218