REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PSD-ul lui Dragnea, NEGOCIERI când cu UDMR, când cu proprii membri. Ce i s-a promis lui Orlando

PSD-ul lui Dragnea, NEGOCIERI când cu UDMR, când cu proprii membri. Ce i s-a promis lui Orlando

Replica API 20 iunie 2017 | 00:03 277

Eugen Orlando Teodorovici

Ce ironie! PSD-ul lui Liviu Dragnea şi-a intitulat moţiunea de cenzură „România nu poate fi confiscată! Apărăm democraţia şi votul românilor”. Cu această moţiune, Dragnea încearcă să ia puterea înapoi de la un premier căzut în dizgraţie, Sorin Grindeanu. Un premier pe care Dragnea îl prezenta drept om serios, pe care îl conducea aproape de mânuţă în Parlament şi la Palatul Victoria, dar care acum nu mai corespunde, ba mai grav, îl atacă public şi a făcut înţelegere cu Victor Ponta!

Democraţia pe care susţine Dragnea că o apără, nu se aplică şi în partidul pe care îl conduce. Spre exemplu, un parlamentar care n-a semnat pentru moţiunea de cenzură şi-a pierdut funcţia. A rămas simplu membru în PSD. Până miercuri, probabil că vom asista la multe astfel de scene “hazlii” cu PSD şi ALDE (aripa lui Călin Popescu Tăriceanu). vom afla ş ice au mai negociat cei doi (Dragnea şi Tăriceanu) cu UDMR.

Între timp, Dragnea este acuzat că “vinde Ardealul”, că dă UDMR-ului legi pe care uniunea le cere de mult timp, dar pe care până acum nici un lider politic întreg la cap nu le-ar fi oferit pe tavă. Ieri, liderii PSD şi ALDE s-au întâlnit cu reprezentanţii UDMR, pentru negocieri în schimbul voturilor pentru moţiunea de cenzură. Discuţiile s-au încheiat fără un acord final, potrivit unor surse politice. Dar, până la vot, mai este puţin timp. În PSD există discuţii de consolidare a poziţiei şi a numărului d evoturi şi cu proprii membri. Un exemplu este Eugen Orlando Teodorovici.

Parlamentarul, considerat un apropiat al lui Victor Ponta, a declarat ieri că susţine moţiunea împotriva lui Sorin Grindeanu. “Trebuie să înceteze această criză politică pentru că noi politicienii, cei care am fost aleși în Parlament, să putem avea un Guvern validat de partidul sau de către coaliția care a câștigat în decembrie alegerile (...)

Eu sunt de părere că orice discuție despre PSD trebuie purtată în interiorul partidului. Deja această dispută între membri PSD, dusă între membri PSD și Guvern, nu cred că este normală, pentru că la Guvern trebuie să fie un loc de unde se guvernează o țară întreagă și nu poate un loc de unde să se prezinte păreri sau opinii despre discuțiile din cadrul partidului”, a declarat Eugen Teodorovici, conform b1.ro.

“Teodorovici e cu noi”, a spus, pentru “Replica”, un social-democrat. Un altul, crede însă că Teodorovici declară că este de partea lui Dragnea, dar că, în realitate, nu va vota împotriva lui Grindeanu. “I s-a promis inclusiv că ar putea reveni în conducerea Ministerului de Finanţe. Eu însă nu aş fi foarte sigur pe votul lui”, ne-a declarat o sursă social.democrată.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este fix tigan.exact ca si boritura de Nastase Ilie.
1
1
Dragi psd_-isti constanteni,cine se aseamana se aduna asa ca voi,cei de la Cta ,nu puteati fi decat in cea mai ciumata parte a unui organism bolnav,aripa dracnea.Va doresc o disparitie politica usoara,o meritati!
3
2
Stimati colegi va informam pe aceasta cale ca ne retragem sprijinul acordat lui Dragnea si il sustinem pe Sorin Grindeanu. Ca urmare a acestei decizii maine va rugam sa nu votati motiunea de cenzura ci demiterea lui Dragnea din fruntea partidului si ramanerea lui ca simplu membru PSD. Asta asa ca pedeapsa ca ne aduce grave prejudicii de imagine inhaitandu-se cu Tariceanu si cu UDMR care sunt niste oportunisti.
6
2
eu am zis ca e tigan dupa nume.Si am dreptate.
8
2
Un oportunist ! Joaca la mai multe tabere, pesedei....!?..... Freaca lulu prin Tulcea !!
8
2
Are nea Orlando! Fetita
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367