REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Puși în libertate, scandalagiii de la Costinești au trecut la amenințări și gesturi obscene. Video

Puși în libertate, scandalagiii de la Costinești au trecut la amenințări și gesturi obscene. Video

M.P., A.F. 18 august 2023 | 00:00 16467

Cei patru bărbați reținuți după scandalul de la Costinești unde mai multe persoane s-au încăierat pe plajă cu polițiștii și jandarmii au fost eliberați joi, 17 august a.c., fiind puși sub control judiciar. Pentru toți cei care au susținut că ”săracii turiști bătuți de oamenii legii” care au provocat scandalul de la Costinești au fost victime ale polițiștilor și ale jandarmilor, priviți imaginile! Iată ce atitudine de oameni „cumsecade” și „neajutorați” au și ce mesaje frumoase transmit!

Pusi in libertate, scandalagiii de la Costinesti au trecut la amenintari si gesturi obscene. Video

După ce au împărțit pumni și picioare turiștilor, chiar și oamenilor legii, și le-au adresat injurii după injurii și amenințări, scandalagiii de la Costinești au ajuns la „răcoare”. Ce-i drept, doar pentru 24 de ore pentru că un judecător din Mangalia a considerat că locul lor este în libertate, dispunând o măsură mult prea blândă - controlul judiciar.

Pusi in libertate, scandalagiii de la Costinesti au trecut la amenintari si gesturi obscene. Video

Nici nu fost bine eliberați, că unii dintre ei au purces, din nou, la amenințări, chiar în fața oamenilor legii. Iată și ce atitudine de oameni „cumsecade și educați“ au, ce gesturi fac și ce mesaje transmit.

Video cu momentul punerii în libertate a celor patru indivizi:

 

Video cu momentul scandalului:

sursa video: Facebook Marian Godină


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din pacate nu mai exista respect pentru uniforma, pentru politie. Pe de o parte inteleg de ce, caci unii au mai multe drepturi decat altii si se cam satura lumea. Dar daca acesti indivizi erau in SUA nu aveau tupeu sa comenteze, erau pe burta toti din prima secunda. Ca sa creasca respectul fata de politie ar trebui sa fie mult mai fermi si sa fie lasati sa isi faca treaba.
0
0
Cam de cate scandaluri de acest gen este nevoie ca sa se ia o masura ferma si legala totodata.Judecatorul de drepturi si libertati ce naiba o fi avut in cap cand a stabilit controlul judiciar? Indivizii or fi recunoscut vinovatia? Greu de crezut... Poate ca este timpul sa avem si noi ca in alte tari retineri de 48 sau 72 de ore efectuate de catre politie si nu de procurori.A crescut atat de mult numarul de infractori si de golani in special incat ar fi ideal sa fie luati in calcul la mobilizare pentru o armata privata de bombardieri.Sa moara putin de necaz cu tot cu vagnerii lui...
1
0
Astia sunt turistii asteptati de madam Martin . Sa se spele pe cap cu ei . Ar trebui sa fie inceput un canal nou cu ei ca au forta de munca si energie suplimentara .
2
0
Trimiși în desert la 50 de grade ,1 meniu pe zi .
2
1
Bulevardul Ferdinand cu sens unic spre mare este o idee buna.
1
2
Bravo Jandarmeria , va rugam data vottoare sa folositi si pistolul. rusine judecatorului. De ce control judiciar daca mai aveau alte infractiuni la care aveau condamnari cu suspendare??????
2
0
Cretinului de mai jos: nu p********l ii elibereaza. @ replica primarul criminal chitac vrea sa faca bd ferdinand cu sens unic. Va rog din suflet, faceti ceva, un sondaj de opinie, opriti l pe acest dement! La gunoi cu acest jeg. pnl centrul de comanda a crimei organizate.
2
1
Ii doresc procurorului care i-a eliberat ...
1
1
Bravo judecatorilor din Romania cu salarii de le trebuie roaba sa le care si pensii platite de noi prostimea.Sa va f*t mortii vostri de jegosi ordinari
4
0
Arta pozele ......câtă " educatie 'si "bun simt "..!!!!!!!!!¡..Unde-s manierele de altă dată...
2
0
Usor taranusilor ca iar vine jandarmul si scoate aerele de tarani mafioti
7
0
Justitie romana, procurori , judecatori , de ce le-ati dat drumul, bai voi santeti cea mai priveligiata categorie sociala cu salarii de la 12.000 lui in sus, si faceti voi pt. banii astia, puneti in libertate niste talhari care sant cunoscuti de scandalagii, batausi, hoti.
7
0
Felicitari pentru interventie. (Dat la picior', dezechilibrat si pumn' =la podea:) ) Procedura misto' :) (fara a specifica procedura de scoatere din grup) Pentru Legionar. :) Felicitari! (cine stie: stie...) Daca a dat Ciolacu' drept de libera practica, refritor la actiune: ar fi bine sa se si intample' pe viitor, mai multe. Poate asa, deduc si toti "smecherii" astia, ca exista ordine si represiune in anumite cazuri.
5
0
Numai gura si de astia,ati mancat bataie cat va dadeati voi de smardoi! Credeati ca daca sunteti in cireada,o sa tremure lumea in fata voastra! Bravo jandarmilor,pacat ca au fost eliberati asa repede! Ce studii au necivilizatii astia? Nu s-ar putea publica foile lor matricole ,sa vedem cu ce ,,somitati" avem de-a face? Stati la voi la tarla,nu veniti pe aici sa faceti scandal! Smiorcaitul ala care se vaita ca :,,mi-a dat cu spray in gura si mi-a luat respiratia" ,e tare in gura doar cand e grup!
15
0
Milogii cu vouchere, vin 3 zile cu voucherul saracilor si mananca chipsuri
10
1
Dupa ce ca au luat bataie au mai fost si arestati ! Asta se numesc serviciI ULTRA-ALL-INCLUSIVE
12
0
Lui ala care a cazut dintr un pumn era buna sa ai dai la cioc putin!
10
0
problema este ca politia si jandarmeria este jignita si atacata peste tot , la mitinguri , la plaja , la meciuri , in baruri , cluburi , etc si ce este grav ca atacatorii n au nici un pic de frica . aici legea trebuie schimbata total .
21
0
Un coleg sportiv nu va avea niciodata atitudine de derbedeu. Va evita conflictul si va lovi doar ca ultima solutie pentru ca in orice sport de contact se invata despre disciplina!
12
0
Legile sunt facute de parlament, judecatorii doar le aplica; legislatia este mult prea blanda pentru fapte cu violenta chiar daca se lasa cu urmari foarte grave; doar de la 90 zile spitalizare in sus e o pedeapsa cat de cat mai serioasa si nici aia prea grea; se pare ca asa este si in alte tari; legislatia nu ii apara pe politisti suficient de bine si ei s-au plans prin sindicat de mai multi ani de asta; recent au fost marite pedepsele de ultraj; sa vedem sentinta finala; sentinta finala ar trebui sa tina cont de faptul ca sunt recidivisti se pare chiar periculosi dupa cum a aratat bogdan dar nu stiu cum este legislatia si daca tine cont de trecutul lor sau ii ia de noi
6
1
Aia umflati au cazut dintr o lovitura!Si acum sunt viteji ca au iest!POPONARI 9BOSTI SI GRASI!BRAVO JANDARMERIA ROMANA!
15
1
Ca un simplu cetatean ce sunt, ma simt de-a dreptul umilit cand niste derbedei si insotitoarele lor sunt tratati cu atata clementa de asa-zisii magistrati, platiti din banii nostri, ai tuturor pentru a veghea la modul in care cei care sfideaza legea umilindu-ne pe toti, primesc restrictii de-a dreptul rizibile! In acelasi timp nu pot sa nu ma gandesc decat cu recunostinta la acei jandarmi si politisti implicati in evenimentul respectiv care au actionat exemplar, dovedind ca mai sunt in tara asta si oameni care, cu pretul sanatatii si chiar al vietii, inteleg sa-si faca datoria. Felicitari inca odata! Judecatorului in cauza ii doresc multa minte, poate realizeaza ca poarta o palarie prea larga pentru capul domniei sale!
23
0
S-au facut de tot rasul, cadeau ca bustenii dintr-un pumn. Nu tu blocaj, eschiva. Eu la cate meciuri am in ring cu tibia va rupeam coastele farame va schilodeam pe viata. A-ti avut mare noroc, data viitoare dati peste vreun coleg sportiv si cu cotul va sparge coastele. Pur si simplu tarani de sapa fara lovituri grele si fara rezistenta de sparring
16
1
se jucau pe naiba, militienii erau catelusii interlopilor si inainte de 89 si asa au ramas.
6
7
"Prim ministrul Marcel Ciolacu a făcut o declarație, vineri, 18 august, înainte de ședința de Guvern, în care a solicitat forțelor de ordine de pe litoral să aibă toleranță zero față de scandalagii. Declarația vine ca o susținere a oamenilor legii, în contextul scandalurilor din ultima săptămână, din Costinești și Eforie, unde mai mulți turiști au sărit la bătaie la salvamari și la polițiști și jandarmi. „Pentru că începe weekend-ul și probabil stațiunile de pe litoral vor fi din nou pline de turiști - vreau să fac un apel către forțele de ordine să fie foarte ferme în aplicarea legii. Oamenii vor lege și ordine. Trebuie toleranță zero față de toți așa-zișii bombardieri care fac scandal și confundă plajele cu maidanul. Polițiștii și jandarmii au toată susținerea mea și a tuturor oamenilor de bun-simț din această țară”, a declarat Marcel Ciolacu."
22
2
Coteii astea sa vina în 4-5 sa le pun kpastru dak sa unflat muschyu pe ei
10
0
Pe timpul lui nea Nicu miliția se juca la secție cu bombardieri La ieșire bombardierii erau pisoi
28
0
ce bune erau bataile la talpi, le scoteau astora toate impresiile de bombardieri din cap
24
0
Niste fețe pishate și vomitate sănt rămași în urmâ cu câteva sute de ani Asemenea gunoaie băgate câțiva ani la închisoare și băgati la săpat șanțuri Au mușchi și minte0
26
0
Cine i-a pus in libertate? Un cocalar special cu salariu si pensie nesimtita ,parte dintr-o justitie coruptă până in măduva oaselor
24
0
dar cine e p*zda aia care filmeaza si tipa ca o fetita la inceput "uite ce face politia" ?? cocalarule daca faci smardoileli cu oricine si ti-o iei coada intre picioare si fugi. cu atat mai mult impotriva politiei romane. Nu or fi toti politistii cei mai demni sau corecti. Dar va intreb: ce breasla e 100% demna? doctorii? judecatorii? voi cocalarii? bombardierii?......asa ca ciocu mic scursurilor care ati facut scandal
18
0
Sunt curios daca magistrații sau copii lor merg la Costinești la plajă.. Daca erau ei sau vreo rubedenie in acest conflict mai erau liberi derbedei... ? întreb și eu pentru un prieten .. Respect jandarmeria și poliția r*mână, cei care au intervenit la fata locului
22
0
Judecatorii si justitia in Romania sunt corupte si nesimtite. Pemtru acestia independenta justitiei inseamna sa faca ce vor.
23
0
Imi pare rau ca politia si jandarmii s au abtinut. Astfel de smecheri trebuie lesinati direct, fara drept de a mai vorbi. Consider ca domnii jandarmi si politisti au actionat foarte bine si au tot respectul.
30
0
Parca ma oftic putin ca koorwa aia in verde nu a patit nimic. Mergea moooita si ea putin
22
0
Hai pe plaja baieti ca e pe tura jandarmul sa va rupa capatanile iar.
25
0
Melteni, pentru aceste faze merita cel putin 6 luni la racoare sa invete sa se comporte in public.
27
0
Propun, și pe buna dreptate, ca acești neispraviti de magistrați, sa între și ei puțin la pușcărie pentru atatea eliberări nejustificate, și, intenționate, puse la sertar pentru prescripție ca borfașii, mulți din rândul lor sa rămână baza curata, cu bug-ul dat și cu pensia speciala neatinsa. Halal justiție,mizerie de oameni, care xi și noapte visează numai bani și care, la propriu au ajuns sa calce pe cadavre. Se considera Dumnezeu, vor da socoteala pe lumea cealalta, sunt convins. Deci ma bucur pentru fiecare tânăr care părăsește tara, cu asa indivizi, nu se merita sa rămână în tara asta. Sa meargă acolo unde sunt apreciați și respectați.
33
2
Nu uitati: fostul ministru al justiției, mr Bode încă doarme pe bancheta din spate.
23
1
Balalaii ăștia nu au inteles nimic. Șmecheria si egoul mare si prostesc o sa i coste. Vor fi puși cu botul pe labe, începând cu ăștia toti bombardierii care consideră că planeta se învârte în jurul lor. Pace!
26
1
Asa cum am spus, "pensionarii speciali" si-au facut datoria pentru societate! Maine, pot fi chiar ei victime.
29
1
Sa ameninți și sa lovești poliția și a doua zi sa fii liber, doar in r*mânia vezi așa ceva
41
1
Nu mai filmati sau postati oamenii legii in astfel de interventii , le faceti mai mult rau....in felul asta ii incurajati pe golani, si avocatii lor, sa se victimizeze...ca nu s-a respectat procedura !
32
2
Munca in zadar , ca si politist sau jandarm....te duci , te expui , chiar iti risti viata pentru o interventie , si in 24 de ore sunt eliberati de catre judecatori ! Si sunt sanse mari ca sa fii si tras la raspundere , pentru comportament neadecvat in timpul interventiei ! Deci , se merita ? Pentru ce ? Ca a doua zi golanul sa-ti rada in fata , chiar mai grav....si amenintari !!!
39
3
ce cauta astia in libertate dupa ce au facut?pai daca se batjocoreste politia si jandarmeria, ce sa mai vorbim de altceva?in alt stat se duceau direct la inchisoare pe camera din beciul domnesc, aici e la misto, de-aia pleaca romanii masiv din tara, in special tinerii
43
2
Justitie de kkt. Ce cauta liberi imbecilii astia ?
47
1
Ii felicit pe polițiști și jandarmi, mai ales pe cel care le a umplut gurile cu nisip!!! Ar trebui reinfiintata formațiunea,,Fulgerul", care a funcționat în anii 30-40, care sa prindă infractorii periculosi, sa ii haituiasca pana în zonele nelocuite și în cazul ripostei sa ii elimine.
43
2
sa le moara p**a la cacatii astia umflati si borati. abia astept sa le dea sentinta cu condamnare.
29
1
Acum am vazut imaginile. Ma bucur ca le-a rupt gura la melteni, DAR trebuia sa le rupa dintii de la prima injuratura sau amenintare, si sa o salte si pe jigodia asta care filma si striga sa ii lase in pace si pe c***a aia in verde scarbosenia dracu care se tot baga sa ii elibereze pe aia. Eu nu inteleg: am mai vazut faze cu t****i la care curvelet lor le arata p***a la politisti si ii injura si ei se fac ca nu aud si nu le salta si pe ele!!! Ce e asta frate??? Trebuie rupta gura si la curvetele astea de asazise femei, sa nu mai injure si sa isi ridice fustele! Pana nu invata politia si jandarmeria sa intre in forta si sa rupa cu bataia aici unde e necesar nu la 10 august unde era protest pasnic, nu se va rezolva nimic! Pana nu invata judecatorii sa dea sentinte grele nu se va schimba nimic! Trebuiau sa mai cheme doua dube si sa ii bage imediat in duba dupa ce le-a pus catusele, nu sa mai stea cu ei la vorba si la negocieri. Lipsa de professionalism. Lipsa de coordonare. Lipsa d ecomand
42
1
Din pacate suntem coplesiti de multimea gaunoasa la cap. E cod rosu de meltenism.
38
0
Indivizii agresivi sunt deja cunoscuți de polițiști. Ei sunt satul Colonia Reconstrucția, comună Feldioara, județul Brașov. Doi dintre ei au antecedente legate de comiterea de violente, fiind condamnați atât în țară, cât și în străinăt**e. Este vorba despre Adrian Florentin Felecan, care are la activ o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare pentru loviri sau alte violente, și Răul Nicușor Grigoraș, cunoscut cu antecedente penale pe teritoriul Germaniei, unde a fost anchetat pentru „avarierea sau distrugerea proprietății, export sau import ilicit de arme, părți componente și explozivi”, scrie gandul.ro.
26
0
Niste basinosi!!! Ieri cand s a pishat jandarmul pe ei taceau malc, astazi sunt zmei. S au facut toti de kkt, cam astia sunt bombardierii nostri, numai gura de ei! Ciocu mic bombardierilor obezi, ieri cand inghiteati nisip nu v am auzit pliscul! Oameni de nimic, oameni de carpa! Bravo JANDARMULUI!!!
41
1
trebuiau arestate pe 30 de zile+30 de zile+ 30 de zile si condamnate la maxim. Judecatorul este un papitoi care nu cunoaste notiunea de pericol public. Rusine judecatorului.
43
1
Si care e solutia ta, desteptule? Sa ii lasam liberi ca sunt multi. Ce nu taci dreacu din gura ma?
23
1
Doamne,ce mi-a placut cum au luat-o.Bravo baiatule din politie!
41
1
Pentru aceste scursuri ale societatii.Asta merita!
37
1
Oamenii legii ce trebuisu sa faca? Sa astepte sa fie loviti? Numai la noi este asa in Turcia ai batea de nu maivramanea nimic din ei si stateau anu de zile la puscarie
41
1
Daca pe astia i-a eliberat judecatorul ala, e periculos cum se face justitie la noi...
39
3
La puscarie ca altfel ne meritam soarta este mai usor sa pui in libertate decat sa motivezi fapta domnilor judecatori
37
1
Bravo jandarmului ca i-a pus la punct. Mai ales ca am vazut ca politistii dormeau pe ei ca de obicei si l-au cam lasat singur in mijlocul scandalului. Majoritatea colegilor lui si a militienilor la scandaluri o dau cotitata, sunt dominati clar de golani in loc sa-i salte imediat. In plus cu catusele puse golanii astia umflati de mici si bere se plimbau pe plaja cum vroiau ei. Ori ii ridici ori le dai drumul, nu ii lasi sa se plimbe incatusati pe plaja printre turisti. cam atat au putut sa-l ajute pe jandarm ceilalti colegi. Bravo Jandarmeria
53
1
Ne prabusim, doar ca nu vrem sa vedem. Ne degradam ca natie. Un stat falimentar, nu functioneaza nimic ( justitie, sanatate, invatamant, etc ).
40
1
Litoralul este locul de intalnire al drojdiei scursurilor interlope cu aere de oameni de afaceri. Ei stiu ca legea si organele sunt slabe iar justitia corupta.
46
1
Justiția și corupția disrug r*mânia Trebuie dată o lege cine sare la bătaie și scandal împușcat în cap Societatea civilizată nu are nevoie de paraziți
37
2
Rahatii astia trebuiau deja sa fie la beci. Dar cum sa bagi la beci niste rebuturi ale societatii cand interlopii de judecatori si procurori ii ajuta sa scape?
50
1
Terminati odata cu cliseele sulfuroase de genul o sentinta data de justitia romana nu poate fi comentata. Ba da, chiar comentez ca multi dintre cei care ar trebui sa aplice legea in tara noastra, sunt slab pregatiti, multi dintre ei absolventi ai facultatilor de drept particulare, unde si-au depus dosarele, fara conscursuri de admitere s.a.m.d. Poate ne aratati si noua o breasla profesionala pentru care statul roman( de fapt noi, toti) plateste despagubiri enorme la CEDO, asa cum plateste pentru sentintele inepte date de acesti judecatori inepti, cu diploma la randul lor. Ne mai miram ca ne arata strainatatea cu degetul, de ce suntem compatimiti, in cel mai bun caz de intreaga Europa? In concluzie, rusine si afara cu oamenii legii p***t pregatiti, fabulos platiti si regeste rasplatiti cu pensii nesimtite. La asa judecatori si procurori asa respect din partea societatii civile!
59
1
Poate le-a placut inauntru si vor ,,cazare gratis" pe litoral,macar cateva zile in plus!
33
1
Ăștia sunt romani. Și ne mai plângem de cum suntem văzuți în lume. Halal!
42
1
Exact ca niste javre arata semne obscene. Batuti mar si rai. Animale punct
48
1
Nu se mai poate asa. Avem o justitie croita p***t. Sa luam modelul american care are inchisori orasenesti si judecatori pentru delicte minore. Ai baut si ai facut scandal politia te duce in fata judecatorului a doua zi si acesta da sentinta pe loc si e definitiva. Maximum de inchisoare este de trei luni cu munca in interesul comunitatii, nu ti se face cazier dar pedeapsa se aplica imediat si nu se tine cont ca esti miliardar sau om al strazii. Paris Hilton mostenitoarea a lanturi hoteliere de miliarde de dolari pentru bautura la volan a executat doua saptamani de inchisoare in San Francisco si a muncit la curarienie intr-un spital in vazul reporterilor, presei, familiei, etc. Daca nu muncesti se prelungeste inchisoarea automat cu ziua de munca neefectuata.
48
1
Pariu ca se intorc la beci sapt viitoare!
26
2
o fufa vopsita asa ca ce va mirati .. justitia de un putregai si un puroi care infecteaza natia asta au salari uriase sa nu ia spaga si din contra mai mare spaga iau .. cand va exploda buboiul ca deaca nu ajungem ca haiti si honduras unde bandele au scapat de sub control
36
1
Judecatorul care i a eliberat, sa vina el data viitoare pe plaja sa si ia pumni si picioare, sa vada pe pielea lui cum e .. poate nu mai elibereaza toti jegosii ..
55
3
Romania tara unde daca dai o spaga unde trebuie esti liber sa faci ce vrei
41
1
Ce airbag de 140kg are ala cu barba rosie !, tacsu a dat 1 mil la sefu ca sa-l elibeteze !
28
3
Stau si ma intreb! Daca in fata sediului de unde au fost eliberati, era acel jandarm genial care i-a pus cu botul pe labe, mai aveau acelasi tupeu?
45
2
voi va puneti cu Onorata Instanta?
27
4
Se poate contesta sentinta de catre parchet..Pot fi arestati de judecatorii de la Tribunalul Constanta...daca s-a facut contestatie..Nu se termina aici procesul penal.
39
4
Cine sunt? Sunt de la AUR, de la uDMr, cum îi cheamă și de unde sunt?
21
10
Bai cum puteti sa cadeti la primii pumni ce fel da smardoi sa va rupa unu pe toti sase. Daca nu a-ti facut box de ce cautati scandal, daca va dadea fractura de maxilar, n-aveati nici proteze, va zburau dintii ca aschiile. Voi sunteti sanatosi? Eu am avut multe meciuri in ring, Daca va dau un pumn pe neveu va sarg buza, nasul , dintii si fractura, se merita?!?
27
4
Daca toti scandalagii ar trebui bagati la inchisoare,atunci Toata Romania ar trebui sa fie inconjurata de garduri inalte,gratii si alte alea necesare penitenciarelor. Pai numarul scandalagiilor,al persoanelor agresive il depaseste cu siguranta pe cel al oamenilor normali la cap.
19
20
Ciulacu cu oaia fcsb e afara din EL, dati-l afara si voi din parlament!
17
8
Nu va opariti degeaba, e ordin de la Ciulacu sa le dea drumul. E nevoie de voturi !
22
14
PTR Ali Baba am vazut smardoi ca voi astea din Ali Baba pisicutelor stati cuminti poate ati uitat cum va blestemati sa moara mama daca am facut eu sa ma bata mascati Fetitelor putin ruj pe la gurite ca cerneala aveti destula aveti pe voi Bombardieri de 2 lei stomac gol
24
3
Judecatorul merita sa fie anchetat. Trebuie facura plangere la sefii lui, ca asa hotarare, miroase a spaga. Justitia corupta si ordinara! Anchetati judecatorul!!!
61
2
Bagamias p**a in judecatorul ala care le-a dat drumul. Merita arestat judecatorul asta
53
3
Hahahahahahahahaha! Tzarushii papucari de Bv (fratia papucilor) si-au luat palme ca la piszde si pumni si picioare ca la bosch3tari! I-a batut paluga aia de le-au scos arfele din cap! Au dat de i-a usturat gaoasza!
41
2
Imi bag pla in ma-ta si toata rasa ta
14
7
Injusta decizia judecătorului,probabil ca este argumentata legal dar moral sau in spiritul legi…e regretabila…dacă acel jandarm esteatacat de bagabontii ăștia acasa sau când e singur ,cine Răspunde?….sa dat in presa localitatea unde sta,numele și chiar fotografii….ar trebui asigurata o minima garanție de securitate…
48
1
Șpaga de milioane de euro de la interlopi și proxeneți este mai consistentă decât salariul de la parchetul Ro.
34
2
Bravo Poliției de aceasta dată, în tara noastră nu mai există respect. Nu am fost de acord ce au făcut în 10 August, dar acum au răspuns prompt.
43
1
În SUA cocălarii ăia mai întâi erau împușcați de polițiști, și apoi erau întrebați care-i treaba cu ei...
62
1
Cum ar zice președintele nostru, R.O.M Â.N.I.A lucrului bine făcut.
40
1
daca calca picior de g***r in ali baba, pleaca cracanat pe viata.
6
33
Bine le-a făcut interlopilor tatuați...
48
1
JUSTITIE DE TOT KAKATU . DE FAPT JUSTITIA ESTE MANA IN MANA CU INFRACTORII
52
2
tara de c***t cu interlopi de c***t...
46
1
RUȘINE...RUȘINE...RUȘINE....Păcat de băieții ăia de la Poliție și Jandarmerie! Oare ce-or simți ei acum? RUȘINE r*mÂNIA, ȚARĂ DE KKT.
65
2
V-am zis ca le da drumul, sefii lor au dat la pace, malaiul e pe drum.
44
6
adica liberi sa faca ce vrea muschiuletzu lor
50
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436