REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Puşi pe SCANDAL şi FĂRĂ MASCĂ, doi ROMI au făcut CIRC în AUTOBUZ. VIDEO

Puşi pe SCANDAL şi FĂRĂ MASCĂ, doi ROMI au făcut CIRC în AUTOBUZ. VIDEO

Replica API 12 noiembrie 2020 | 14:16 6683

În oraşul de la malul mării, persoanele de etnie romă reprezintă un adevărat pericol la adresa constănţenilor. În primul rând, din cauza modului în care se comportă întrucât nimeni nu ştie la ce să se aştepte din partea lor, oamenii riscând să fie agresaţi în plină stradă, în ziua mare şi, în al doilea rând, din cauza măsurilor impuse în această perioadă de pandemie, pe care nu le respectă. Miercuri dimineaţă, în data de 11 noiembrie, doi bărbaţi ce păreau a fi de etnie romă au urcat în autobuzul 2-43 şi au început să facă gălăgie, amuzându-se pe faptul că nu poartă masca de protecţie. Călătorii s-au ferit din calea lor de teama de a nu contacta vreun virus, dar şi pentru a evita să le provoace vreun deranj celor doi întrucât ar fi putut avea de suferit.

“Nu purtăm mască să ne cunoască lumea”

După cum am menţionat deja, cei doi au urcat în mijloul de transport în comun pe bulevardul Ferdinand, circulând până la Gară. În tot acest timp, cei doi nu au purtat mască, au cântat şi au dansat în mijlocul de transport în comun.

Aceştia s-au amuzat pe seama faptului că nu purtau mască de protecţie, iar ceilalţi călători s-au ferit din calea lor. „Au! Lupii au început arestările, mă lupilor! Poliţia, băgaţi toţi proxeneţii la puşcărie! Venim peste voi în Poarta 6, la Gară, peste tot.

Nu purtăm mască să ne cunoască lumea. E mai bine să ne cunoască de nebuni decât să ne ştie că venim şi le dăm cu pumnul în faţă”, a strigat cât l-au ţinut plămânii unul dintre bărbaţi. Cert este că astfel de personaje reprezintă un pericol la adresa sănătăţii şi a integrităţii fizice a celorlalţi oameni şi nimeni nu le poate face nimic de teama de a nu intra în conflict cu aceştia.

Video:

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo lor, nu exista nici o lege care sa te oblige sa porti masca. Au dreptul la libera exprimare. Pacat ca sunt multe oi proaste, asta e. Csf nai csf
0
3
Puteti sa va bagati si vata in nas daca cealalta etnie nu poarta masca. Si sa nu va faceti sperante ca astia nu mor de coronavirus. Au imunitate au mancat din gunoi de mici
9
0
Niste refulati ai speciei umane. Exista vre o metoda sa scapam de ei ?
24
1
Romi din Rominia , ei singur isi spun ca sunt o etnie de tigani, dar prostanii nostri in frunte cu umflata Pipidi si Adrian Nastase ia facut romi ,de ce oare ? in strainatate cand spui ca esti din Romania , spun aia aha , tromi ,adica tigani. Pastele mamii lor de politicieni hotzi ce-i avem
18
1
la sapun cu ei
25
1
Cetatenii trebuie sa ia atitudine sa se alieze si sa calce ciorile in picioare!
34
0
S-a saturat si justitia de el ca doar ce-a venit de acolo.Parazit ,drogat permanent munceste amarata de maica-sa la sortat cartofi si ceapa in en-grossul de pe varianta sa intretina putoarea!
22
0
Inca n-avem Politie. Faceau azi dimineata filtre prin Mamaia. Se fac ca lucreaza ei cand de fapt...
15
0
Mor de ras. Unde ai vazur tu tigan sa cumpere bilet ? Doamne fereste.
24
0
direct un capac la cioara aia si isi revenea
21
0
Acum,sefii Politiei vor lua atitudine si se vor intalni cu cei doi la miezul noptii intr-o biserica! Asa s-a procedat la priveghiul lui Emi Pian! Vela va mai infiinta vreo trei politii,in stilu-i cunoscut cu Politia Scolara ,Politia Animalelor s.a.m.d.! Eram doar ironic .
18
0
nu prea mai sunt diferente intre romi si romini. romanii s-au integrat in cultura roma, asculta manele si se uita la Las Fierbinti.
25
4
Acelasi lucru si pe linia 102N,102P. Sa monteze camere in autobuze ,iar seara scoase si vizionate de politie.Cine nu are masca sa fie identificati de politie si trimise amenzi.
17
3
Respect pentru acesti doi oameni! Tiganii asa cum sunt ei au coloana vertebrala. Noi nu! Merita sa ni se ia tara daca nu ripostam!
9
25
In Timisoara era un grup civic care cobora din transportul public toti hotii si infractorii care furau si hartuiau oamenii in autobuz. Daca nu luam atitudine asemenea specimene vor da in cap parintilor, bunicilor si copiilor nostri. Luati atitudine!
34
3
In general infractorii sunt protejati de toate autoritatile romanesti. Asta reiese limpede din modul lejer ,fara nici o emotie in care se poarta. Retelele de traficaznti de persoane,infractorii violenti si alte scursuri sunt de fapt cele mai privilegiate persoane din Romania. Sunt mult deasurpa autoritatilor si asa zisei justitii,,,organele'' preferand sa ia la rost tot cetatenii care oricum sunt supusi ca si cum ar fi casrtati si dresati sa fie asa,mamaligosi.
28
0
Soferul nu este nici bodyguard si nici politist , este doar sofer. Sa va spun eu cum stau lucrurile , zmeilor care vreti atitudine ....Am sunat la 112 intr-un caz similar , era nevoie de 2 martori din autobuz , in 10 sec s-a golit autobuzul si am ramas doar eu si politia ! Deci ??? Pentru cine sa ma agit ???
41
1
mmmm replica la comentarii
6
2
Pe ciorile astea doua sa ii bage la Parnaie la inchisoare daca ii va pride Politia de la rutiera si sa le dea cu Bastonul in cap si sa le zica:ba nataraiilor sa nu va mai prind in autobuze fara masca ca va bag in inchisoare asta sa le zica politisti! Zic si eu o mica opinie
7
2
erau obositi. venea de la munca . au clacat de atata stress
19
0
Propun infiintarea unui grup de barbati,voluntari,sa rupem capul la toate specimenele astea
62
2
Rromi din constanta conduce pe romini romini sunt panarame cerstori si kurwe daca iera cineva smeker se baga la batae Rromi suntem pese tot afara cu romini din oras muue la romini
13
33
HEIL HITLER
39
2
Moarte ciorilor
46
1
Tiganii este legea in rominia. Si se numes romi. Si tot ei vor fi barosanii tarii. Asa ca stati si nu va luati de ei
10
45
romii locuiesc in rominia si vorbesc limba romani
7
36
Afara cu mizeriile astea din oras. vrei in oras? PLATESTE CHIRIE SAU RATA! Asa cum facem noi tori! Zigoiner RAUSS!
45
1
moarte ciorilor.mortii lor de infecti.doi garoi sa fac ce vor in buss.unde e politia locala .kkt de sofer ce pl mea nu a sunat la politie ?.luati de cioc si batuti pe asfalt .mortii lor de ciori.chitac tata ,ne scapi de ciori ?
62
1
ar trebui instruiti soferii de ratc, sau cum le zici acu city bus, in astfel de situatii, sa blocheze usile, sune la politie, si sa opreasca masina.
56
1
Trebuia sa sune politia locala imediat. Oprea cursa tinea usile inchise si astfel erau si martori care puteau declara cele intamplate. Dar unde nu i simt civic ce pretentii sa ai...Tiganii ar fi fost amendati pentru masca si dosar pentru amenintari si deranj public. Sigur aveau si cazier deci stateau la beci minim 30 zile si apoi condamnare minim 6 luni. Dar daca nimeni nu face ce trebuie cand trebuie suportam toti. Si mai zicem ca politia nu face nimic dar nici noi nu facem.
58
1
Nu ne lasa!!!! Scapa-neeeee, Scspa-neeee!!!!!!
25
2
camere in tot orasul. ii pune cu botul pe labe pe toti cioroii.
51
2
Doi romi?Cum e posibil ca soferul sa nu ia nicio masura impotriva acestor tigani care deranjau calatorii? Tiganii aveau bilete?
58
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272