REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PUZ-ul care a stat la baza construcției blocului cu 11 etaje din buza plajei Reyna NU a fost ANULAT!

PUZ-ul care a stat la baza construcției blocului cu 11 etaje din buza plajei Reyna NU a fost ANULAT!

Replica API 17 decembrie 2019 | 00:00 685

Hotărâre din 2008

Hotărâre din 2008

Hotărârea care a stat la baza construirii imobilui de pe strada Zorelelor, chiar în buza plajei Reyna, nu va fi anulată. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Constanța și este definitivă. Acțiunea în instanță a fost depusă de Asociația Constanța Altfel, prin intermeidul căreia s-a solicitat anularea HCLM Constanta nr. 771/17.12.2008 prin care a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal construire imobil 3S+P+11-12E- locuinte și alimentatie publică, pe un teren în suprafață de 1.559,80 mp ce s-a aflat în proprietatea Best Wood Company SRL.

În motivare, asociația a arătat că perioada de valabilitate a planului urbanistic zonal nu a fost stabilită, ceea ce reprezintă un prim motiv de nelegalitate. În baza PUZ-ului aprobat prin HCLM a cărei anulare o solicită au fost ulterior eliberate certificat de urbanism și autorizație de construire, lipsesc avizele impuse de Legea nr. 350/2001, mai ales cele specifice funcție de specificul amplasarii imobilului.

Acțiunea a fost respinsă, atât pe fond, cât și la recurs, însă doar pentru că a fost depusă târziu. Magistrații au admis excepția tardivității invocată de apărătorii primăriei, decizia fiind pronunțată de Curtea de Apel Constanța pe 11 decembrie. Însă, lupta nu s-a pierdut, deoarece Judecătoria Constanța urmează să se pronunțe cu privire la solicitarea privind demolarea imobilului.

Concret, vorbim despre mastodontul situat în Faleză Nord, construit de SC Cristian Impex SRL, firmă ce aparţine în acte lui Cristian Caraman, adică fiul Sirmei Caraman, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale. Docietatea a preluat proiectul de la Best Wood Company SRL.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am mai vazut niste blocuri din aceste pe malul marii care aveau priveliste frumoasa, dar batea vantul prin toate ferestrele. Sper ca daca blocul o ia la vale nu se plang la guvern ca vor despagubiri
4
0
Face ceva pe voi toti familia caraman
1
0
ce-ar fi sa-ti actualizezi numele in cipan prostovan, ca asta esti.
9
2
blocul ala e facut pe piloti , are fundatia buna , ba chiar a consolidat malul cu pilotii aia . privelistea este de vis, intradevar scump dar privelistea se plateste
4
8
De ce Chitac care mi a fost profesor un om de mare caracter e cum il descrii dumneata?! Pt ca nu face jocurile cipanilor?
14
3
Pai cum bravo , ca a pierdut, deci e doar un intarziat, lege e lege
4
2
VIITORUL PRIMAR AL CONSTANTEI !
10
7
Este mult prea mare in justitie ca sa aveti castig de cauza ...
8
1
Eu vrea numai betoane!Vreau sa betonam parcurile, plajele , marea, ghiolul.E vreau in cur sa va betonez pe toti care ati distrus orasul asta.
17
1
sa vedem ce va face fiul sirmei cind se va prabusi blocul in mare cu tot cu popor
14
4
Eu vreau sa aleg la Primarie persoana care a avut multe realizari in cariera profesionala, nu atarnatorii unora sau altora! Din acest motiv, alegerea mea este CHITAC VERGIL. Stiu, il veti improsca din nou cu laturi, veti scrie din nou minciuni, dar asta ma determina sa cred ca va e frica de el!!! E singurul care a dovedit ca e bun manager si am incredere ca el poate transforma orasul nostru intrunul civilizat, de care sa fim mandri! VOTEZ CHITAC cu incredere si speranta!!!
9
16
Sunt curios cate locuri de parcare are acel imobil. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi vara in zona. Vis!
20
1
amiralul de uscat isi face doar campanie ajutat de muierea aia ovanezian. individul , ca si alt amiral care ajunsese prefect , dragu , este un oportunist si un avar. dupa ce a plans pe la pnl si la alde sa candideze din partea lor , fiind refuzat pentru caracterul sau infect , s-a hotarat sa pacaleasca prostimea din postura de candidat independent , ajutat desigur de muierea urata fizic si moral ovanezian...
11
12
Inca o pierdere pentru asociatia securista de cacat a lui Chitac care a intarziat foarte multe investitii private cu astfel de demersuri, toate anulate de instanta.
10
22

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218