REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Rădoi: Pe Camora este posibil să-l vedem la naționala României în următoarele meciuri

Rădoi: Pe Camora este posibil să-l vedem la naționala României în următoarele meciuri

Replica API 5 septembrie 2020 | 23:55 1394

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a declarat, într-o conferinţă de presă, că este posibil să îl convoace la următoarele acţiuni ale primei reprezentative pe Mario Camora, fotbalist de origine portugheză care a dobândit miercuri oficial cetăţenia română.

"Pe Mario Camora e posibil să-l vedem în următoarele meciuri, făcând parte din lotul echipei naţionale. Aşa cum am spus, înainte de aceste partide situaţia lui juridică nu era foarte clară şi nu am vrut să riscăm. Nu aş vrea să comentez alte puncte de vedere pentru că în momentul de faţă Marica poate vorbi doar din punct de vedere administrativ şi nu tehnic", a spus selecţionerul după ce fostul fotbalist Ciprian Marica a afirmat că nu e de acord cu folosirea la naţională a jucătorilor naturalizaţi.

Rădoi a explicat că are dificultăţi în a alege primul unsprezece pentru partida cu Irlanda de Nord de vineri.

"La cum s-au pregătit zilele astea jucătorii suntem într-o mare dilemă. E foarte greu în momentul de faţă să spunem că avem un prim 11 foarte clar. Dacă înainte de reunire aveam aşa o idee cine poate juca sau cine poate intra de pe bancă, după zilele acestea chiar ne-au pus în dificultate. Le-am mulţumit pentru că alegerea va fi foarte grea pentru noi, dar asta ne dorim, să vedem mereu spiritul acesta de competiţie. Pentru noi cea mai mare importanţă o au jucătorii de pe bancă pentru că au şansa să îşi vadă adversarii ceea ce fac în timpul jocului. Deci ei îi pot analiza, iar atunci când apelăm la ei deja au toate informaţiile, cele date de noi înainte de joc, plus cele culese de ei", a menţionat el, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SUA este cea mai mare putere a lumii si nu si a propus sa cumpere toate starurile sa fie cea mai buna echipa a lumii.,echipa nationala ar trebui sa fie numai din cei nascuti aici,.Daca echipa este slaba , arata ca trebuie remediate niste lucruri in tara asta
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272