REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.7° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
9.7° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

Radu Mazăre, AUDIAT din nou la DNA: „Haideţi că eu sunt peşte mic...”

Radu Mazăre, AUDIAT din nou la DNA: „Haideţi că eu sunt peşte mic...”

Replica API 26 martie 2016 | 00:56 305

Dosar vechi

Dosar vechi

Sursa B1TV

Radu Mazăre a ajuns, din nou, la sediul DNA din Bucureşti, pentru audieri, vineri, 25 martie anul curent. La intrarea în clădire, acesta a precizat că nu ştie de ce a fost chemat, dar va vedea înăuntru. „Nu ştiu, vedem. În dosarul vechi. Haideţi că eu sunt peşte mic”, a spus acesta.

Menţionăm că primarul demisionar al Constanţei este cercetat în mai multe dosare, motiv pentru care drumurile sale la DNA nu mai reprezintă o noutate. Spre exemplu, acesta a fost şi pe 4 februarie anul curent, fiind vorba despre noul dosar ANRP cu privire la un teren situat în municipiul Constanţa (zona Brătianu - Anadalchioi). La acea dată, fostul edil s-a arătat destul de jovial, poate la fel cum era pe vremea când administra oraşul de la malul mării.

Cât despre toată situaţia creată, care a dus la un nou dosar pe masa procurorilor DNA, Mazăre a fost întrebat dacă citea documentele sau doar le semna precum... primarul. „Nu, le semnam ca primarul. Păi, ce, eu ştiu să citesc? Repet, sunt inginer electrician navigator. Crezi că mă pricep ca să mă uit într-un dosar care, cum e linia succesorală, moştenitori şi aşa mai departe?

Acolo se uită ăia care au facultate pentru aşa ceva. Crezi că mă pricep să mă uit pe documente şi pe hărţi să văd din punct de vedere topografic unde e poziţionat terenul? Sunt oameni care au făcut facultăţi să citească aşa ceva. Nu numai că aveam încredere în oamenii care făceau asta, dar ei analizau şi erau atribuţiile lor de serviciu, pentru că erau specialişti. Când eşti primar nu eşti Vodă, nu te pricepi la toate”, a precizat Radu Mazăre la acea dată.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389