REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Raed Arafat: Vor fi niște măsuri de relaxare, dar lumea trebuie să aștepte!

Raed Arafat: Vor fi niște măsuri de relaxare, dar lumea trebuie să aștepte!

Replica API 26 aprilie 2020 | 00:04 3888

Raed Arafat, șeful Grupului de Comunicare Strategică, a tras un semnal de alarmă extrem de viguros, în contextul în care tot mai mulți români au început să iasă din case, în urma veștilor că, după 15 mai, se vor relaxa măsurile de izolare.

"Vor fi niște măsuri de relaxare, dar lumea trebuie să aștepte! Se bazează pe această relaxare, dar, la acest moment, se fac teste care măsuri sunt bune, care nu, ce nu se poate. Din păcate, vedem că lumea deja crede că relaxarea s-a făcut deja, vedem că mulți sunt pe stradă, în trafic. Încă nu am trecut peste situația critică.

Dacă evoluția situației se schimbă până în 15 mai, din cauza comportamentului nostru de acum, înseamnă că vor fi alte măsuri luate. Lumea trebuie să înțeleagă că n-am trecut încă...și tot o spunem, o spunem și o spunem!", a declarat Raed Arafat la Realitatea Plus, potrivit dcnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Arahat esti de cacat!
7
2
Ce jeguri umane.. cum il injurati voi pe presedinte anonimilor? Sunteti niste daramati. Tot vreti afara? Abia astept sa va vad la stiri toti infectati. Fmm!
2
6
johanis si orban , mai castigati alegerile din parti, s-a vazut cum conduceti tara, PNL -PROSTI, PSD- HOTI , pe cine votam?
6
2
Alupigus, Arahat...
6
5
iar delt e muie iiohaanisa muie pemnele
5
2
CUM e cu secretarul ala care se ocupa de Testare?E Gay sau?A fost abuzat de mic prin vreo retea ceva si acum l ati bagat linia 1?MARIUS TUCA a zis ca el e PANGOLINUL pe Mediafax...sau era fake news?CE POZE AVEA CALVIN KLEIN l ar fi dus pe insula la Epstein la o plimbare mica!
5
3
Arahatule, nu vrei tu sa pleci in Siria ? poate iti este dor de ma-ta! o sa dai socoteala cum ai cheltuit banii publici!
14
4
Trebuie adoptata legea raspunderii ministeriale, ca toti ce si au batut joc de banii nostri sa raspunda, indiferent ca a fost stare de urgenta
14
0
Prostii mei, eu le-am dat ordin descoperitilor din presa sa bata toba cum ca arahat are sustinere populara. De ce ? Ca sa faciliteze achizitiile sanitare de la firmele generalilor nostrii, si daca face treaba buna, o sa aiba in continuare incredere in sondaje si il plasam mai departe la urmatorul guvern. Ponta deja il cere, in curand il convingem si pe Ciolacu.
6
3
Am auzit ca va taie lefurile la sri, mai usor cu ordinul de zi pe scari, ca s-ar putea sa regreti amarnic
6
4
Semnal de alarma extrem de viguros ? poate riguros
6
2
Raed Arafat vorbeste ce trebuie,fapt pentru care este inteles de un numar infim de cetateni ramasi normali la cap. Oricum,scursurile pregateau excluderea acestui mare om si inca au in vedere asa ceva. Romania nu-l merita. Romania se cramponeaza de mentinerea cu titlu de lumini calauzitoare a schizoizilor si ticalosilor. Esti destept,educat,atunci esti prost pentru tara asta. Noi avem nevoie doar de melteni,de oameni plini de ura si iubitori de orice in afara de ce inseamna umanitate civilizata. Oamenii valorosi se sacrifica pentru un popor de idioti,condusi de cei asemenea lui.Pacat.
19
13
decid cursul la bursa...totul e o afacere
6
0
Mai nea arafate, dar tu stii care este situatia critica sau la fel ca noi, bezna! Eu consider ca am cam belit plua cu covidul asta.
9
0
Praf in ochi cu deschiderea hotelurilor!!!! Nu mai sunt bani la buget si luati masuri de ,,relaxare ,,pentru a recupera banii la buget!!!laCine o sa vina vina sa stea in camera??? Unde vor manca acesti turisti??? Unde de vor plimba turistii????
13
2
Vine varful ulii! De unde dracu sunteti vizionari si vedeti in viitor? De ce nu ati vazut de acum un an sa aveti stocuri de medicamente? Dracu va mai voteaza credeti ca lumea ea asa proasta si nu realizeaza ce se intampla? Nu e nimeni speriat de boala lumea sta in casa de frica amenzilor ca si asa au ramas fara locuri de munca.
18
11
Cine mortii tai va credeti ma tara de culegatori de sparanghel ce sunteti tu crezi ca mossadul isi bate calul cu tari de genul romanica? Sunteti ultimile jeguri pe.planeta ta
23
8
bai arahat bubuin imputit ia mai dute tu in crucea matii ca prea ti-ai lut-o la cap precum cercel care acuma a beneficiat de un spit in cur,muie iohanis,muie penele
18
30
Pe fata simpatizantilor lui oligofreni. Arhatul insusi un sclav al mosadului trimis la noi direct in jugul doi si un sfert apoi sri.
18
30
V- ati grabit cu declaratiile ,le- ati dat apa la moara cu relaxarea ,cind de abia acum vine virful epidemiei ! Din pacate nu toti inteleg , o sa fie puhoi de lume pe strazi ,atunci sa vedeti adevarata epidemie .
45
14
Mars bai araboi imputit!
25
43

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272