REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Rafila: Nu vor mai fi restricții din cauza COVID

Rafila: Nu vor mai fi restricții din cauza COVID

Replica API 6 august 2022 | 00:00 2321

​Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că nu vor mai fi restricţii din cauza COVID-19, în România, dar vor fi recomandări.

El a exclus un nou lockdown.

„Eu sunt aproape convins că aşa ceva nu mai trece nimănui prin cap. Noi suntem într-o criză economică aşa de profundă, în care un astfel de lockdown nu ar face decât să ducă la o criză catastrofală şi atunci toate măsurile astea vor fi fără niciun fel de efect. Mai bine să fim echilibraţi, să facem recomandări ferme, să luăm măsuri medicale, acolo unde e nevoie, şi să evităm genul ăsta de abordări care de multe ori mi s-au părut neprofesioniste din punct de vedere al comunicării informaţiei”, a declarat Alexandru Rafila, la Digi 24.

Ministrul a precizat că școlile nu vor mai fi închise, dar va fi monitorizat gradul de ocupare a paturilor din spitale, scrie hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi la tura de noapte si in weekend dormim acasa,ardem motorina la cumparaturi,plimbam copii,functionam in regim de taxi pe salarii luate degeaba!Manu stie!!
1
0
Iar se vrea non stop pe la tv?
0
0
Rafila este cat se poate de logic in afirmatii. Degeaba pui restrictii ,acestea facand pe romani sa poarte masca de ochii politiei,adica incorect sau sa poarte o masca pana se ingalbeneste de jeg. Pe langa asta,nivelul de incredere fata de tot ce inseamna autoritati este nici macar la pamant,ci subteran. Din pacate s-a ajuns la situatia de ,,fiecare pentru el''. Informatiile mincinoase,fie de pe NET ,fie de la guvernanti,repetate de multi ani,au facut ca romanii sa nu mai creada in nimeni si sa se comporte dupa cum ii duce capul,fiecare dupa nivelul lui de intelegere,de cultura.
0
0
In octombrie o sa schimbati macazul ! Se pisha Ursula pe voi ! Voi va subordonati total UE , dale-am la MUE ! Deja oile cu creierul congelat umbla cu carpa pe bot prin mall-uri , benevol ! O natie de oi !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108