REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

RĂFUIALĂ între țiganii din Constanța: s-a lăsat cu BĂTAIE GENERALĂ. De la ce a pornit!

RĂFUIALĂ între țiganii din Constanța: s-a lăsat cu BĂTAIE GENERALĂ. De la ce a pornit!

Replica API 30 aprilie 2018 | 00:00 684

Țiganii din Medeea nu se lasă călcați în picioare de rivalii care le-au devastat locuința în urmă cu aproximativ trei săptămâni. Dacă rivalii din cartierul constănțean Viile Noi au venit peste ei la momentul respectiv și le-au distrus bunurile, iată că s-a încercat răzbunarea și întoarcerea „favorului”. S-au înarmat până în dinți cu bâte de baseball, pistoale cu bile și alte arme albe la îndemână, iar un grup numeros de bărbați au plecat în căutarea rivalilor. Surse din cadrul anchetei au declarat că motivul este același ca data trecută, existând mai multe lucruri de împărțit între cele două familii de rromi.

Conform aceloraşi surse, trei persoane au ajuns la spital, una dintre ele fiind lovită de un autoturism. „A intrat în persoana respectivă intenționat. Persoana asta este mai grav rănită, restul sunt ok. Le dau și drumul (n.r. declarațiile făcute sâmbătă spre duminică seara). Mai mult, datele anchetei arată că aproximativ 10 bărbați au fost implicați în răfuială. Țiganii din Medeea au plecat, deci, spre cei din Viile noi, dar potrivit anchetatorilor, bătaia serioasă a avut loc tot în cartierul Medeea din Constanța, unde două persoane au avut nevoie de transport imediat la spital. O a treia victimă nu a fost confirmată de oamenii legii, deşi martorii susţin contrariul.

Ce spun oamenii legii

La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au fost sesizați cu privire la o altercație între mai multe persoane, pe fondul unui conflict mai vechi. Doi bărbați, în vârstă de 53, respectiv 46 de ani, au fost transportați la SCJU Constanța pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Iată detaliile incidentului petrecut în data de 8 aprilie, în cartierul Medeea, şi care a provocat răfuiala din Viile Noi:

https://www.replicaonline.ro/scandalul-din-medeea-din-cauza-taxei-de-protectie-iata-pe-cine-au-incatusat-anchetatorii-351849/

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt Indieni
0
0
Cel mai bun indian e indianul mort!
9
0
Vi cu tancu si i-ai calmat .. . Ei traiesc dupa legile de convietuire din Pakistan sau India....
11
0
Politia ar trebui sa incurajeze lupta dintre aceste clanuri . Poate asa vom scapa de ei . Le-as asigura teren si arme unde sa se lupre intre ei pana nu ar mai ramane nici urma de acesti paraziti
6
0
Aplicati metoda americana.Ii lasa pe mafioti sa se macine intre ei, dupa care, adunau ce mai raminea. cine plateste spitalizarea? Astia se distreaza si noi suportam din impozitele noastre. Buna afacere.
12
0
tiganii din Medeea habar nu au sa citesca un cuvant dintr-o fraza...dar permis de conducere au...cum e posibil asa ceva?....aici chiar nu se sesizeaza nimeni?
14
0
Uite pentru cine arunca statul milioane ! Tot noi le platim si spitalizarea !
12
0
Nenicule , subofiterii aia tablagii cum le spui tu isi fac datoria la greu ! Problema este la sefii lor , comisareii ! Tu esti un frustrat de ofiter de la armata care toata viata ai futut soldatul si i-ai mancat suplimentul ... Taci draq , ca de vreo 2 luni te tot caci pe tine cu expresii gen militieni sau tablagii . Tablagiii aia iti apara tie curul si pe nevasta-ta sa nu fie violata de borfasi , boule !
16
4
Tigani borati
16
0
selectia naturala lucreaza
14
0
Tablagiii care nu si-au facut datoria sa isi dea demisia. In cadrul militiei exista un serviciu special, special conceput pt. a anticipa astfel de evenimente. Corpul de Control sa controleze acest seriviciu, in care cel mai prost subofiter ia 5.000 Ron in mana.
5
14
sa se ucida intre ei , nu pierde nimeni nimic !
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102