REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.6° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
9.6° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

Raluca Turcan recunoaște că PNL a pierdut în fața PSD: Nu se poate face primul pas spre anticipate

Raluca Turcan recunoaște că PNL a pierdut în fața PSD: Nu se poate face primul pas spre anticipate

Replica API 22 februarie 2020 | 00:00 285

Prim-vicepreşedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, a declarat că se aşteaptă de la boicotarea alegerilor anticipate din partea PSD şi că luni este posibil să nu se creeze cvorumul necesar în Parlament pentru a respinge Guvernul Orban II.

"Din partea PSD ne aşteptăm la blocaje, şicane şi lipsă de responsabilitate în faţa aşteptărilor românilor. E foarte posibil ca luni, ca într-un joc politic intern al PSD-ului, să nu se creeze cvorumul pentru a putea respinge în plenul Parlamentului Guvernul Orban şi a face primul pas spre alegeri anticipate. Lucrul acesta este generat exclusiv de către calculele politicianiste ale PSD-ului, care doreşte să prelungească această stare de nemulţumire a românilor, pentru faptul că la nivel de întreg Parlament nu se poate crea responsabilitatea necesară ajungerii la alegerile anticipate", a spus Raluca Turcan, într-o conferinţă de presă

Potrivit sursei citate, PSD-ul ar trebui să spună ce soluţie are în situaţia actuală politică.

"În momentul în care un partid precum PSD-ul a respins alegerea primarilor în două tururi, pe care Guvernul şi-a angajat răspunderea, a demis Guvernul, are obligaţia să arate prin vot şi prezenţă în Parlament ce soluţie pune pe masă românilor. Neprezentarea la Parlament, eschiva la votul din Parlament, practic nu are nicio legătură cu ceea ce aşteaptă oamenii de la parlamentari, şi anume să se ducă la Parlament şi să muncească. (...) A boicota deliberat un demers atât de aşteptat, în calea alegerilor anticipate, denotă o lipsă se responsabilitate clară din partea PSD", a arătat Raluca Turcan, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au ajuns javrele la guvernare ciuma galbena!
3
1
Noi mergem la servici sa numim guverne pentru binele cetatenilor,nu sa picam guverne pentru binele PNLului.Muncim pentru popor nu pentru PNL.Ei daca vor sa se autopice s-o faca singuri .Daca nu te votezi singur inseamna ca nu vrei la guvernare si poporul se prinde!
3
1
Mai lasa bautura!
6
0
Extraterestrii exista! E cert! De cate ori o vad pe asta la tv sau pe aici, in poze, mi se intareste... convingerea ca exista extraterestri. Asemenea aratare pe pamant nu exista...
10
0
Oricum o sa fie grija ca la alegeri sa se numere ... corect si va castiga cum trebuie PNL si USR. S-a dus vremea cand numara pesedeul voturile. Trebuie sa ne obisnuim cu ceilalti hoti.
4
7
Sa sugi pula si tu si tot neamul tau de neterminati. Uite ce muie de scursura ai jigodie ce esti. Sa va ia dracu pe toti din PNL si pe toti care v-au votat ca niste cretini
16
3
Ce dracu cautati la guvernare daca nu aveti majoritate bai penele? Plecati dracu de acolo ca faceti numai paguba. Voi nici sa furati nu stiti. Sunteti atat de prosti ca pana si denea v ar prinde in flagrant. Ar fi primul lor flagrant.
19
0
Urat barbat mai e asta!Cum ati avut nr.de parlamentari sa va treceti motiunea de cenzura sa dati jos guvernul PSD cu aceiasi oameni faceti cvorum sa va treceti guvernul nu sa-l picati .pierdeti timpul pe acolo aiurea.
16
1
sclipeste doar la pielea-ntinsa chirurgical. Dar 'telectual, e tuta rau.
13
1
GUVERNEAZA BETIVU ORBAN CU CIUMA GALBENA ,,AI DRACU DE CORVE SI HOTI.
13
2
Mai du-te draci de uratanie
15
2
Ce blonda frumoasa
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389