REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Craniul constănțencei care recruta studente pentru secta ”Cercul”, găsit în Germania!

Craniul constănțencei care recruta studente pentru secta ”Cercul”, găsit în Germania!

Replica API 4 august 2022 | 16:00 4859

Un craniu uman găsit în pădurea dintre localitățile germane Bruttig și Treis-Karden (Renania-Palatinat) a fost identificat de criminaliștii germani de la Kriminalpolizei ca aparținând Annei Nusa Kelemen, o femeie născută în Hârșova, în vârstă de 51 de ani, pe numele căreia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Un trecător care își plimba câinele pe o potecă forestieră din zona denumită „Allmesch” a făcut o descoperire pe cât de macabră, pe atât de neobișnuită.

Pe drumul îngust a observat un craniu uman. Trecătorul a informat imediat poliția din orașul Cochem (Renania-Palatinat). Inițial, polițiștii nu au putut identifica cui aparținea. Singurul lucru cert era că acel craniu provenea de la o femeie. Potrivit informațiilor cotidianului WochenSpiegel, femeia decedată se numea Anna Nusa Kelemen, născută în România, care a avut locuit ultima oară în localitatea Treis-Karden. Ceea ce nimeni nu bănuia inițial, era cine era cu adevărat femeia descrisă ca fiind o persoană drăguță și prietenoasă. Investigațiile efectuate de publicația germană au scos la iveală faptul că femeia era declarată a fi un infractor periculos. Acest lucru era confirmat și de un mandat internațional de arestare emis de instanța din orașul Târgu Mureș, cu seria și numărul AZ: 224, emis la data de 26 noiembrie 2021, potrivit jurnalemigrant.com.

Amintim că Kelemen Nușa Anna a dispărut fără urmă în momentul în care pe numele său a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Aceasta a fost condamnată, la finele lunii noiembrie 2021, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional, trafic de minori în formă continuată, complicitate la act sexual cu un minor și trafic de minori, având de executat o pedeapsă de 8 ani de închisoare. Se pare că femeia era membră a sectei „Cercul” și avea rolul de a racola fete. Mai mult decât atât, a expus-o ritualurilor sexuale chiar și pe propria sa fiică în vârstă de 9 ani.

Citește detalii aici: Femeia care RECRUTA STUDENTE pentru secta `CERCUL`, dată în URMĂRIRE!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia,au scos o din grup,nu cumva sa vorbeasca
1
0
astia e dementi din nastere, trebuie , pusi la ocna pe viataa
0
0
Cumva si-a primit pedeapsa.
0
0
de cretina are individa!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218