REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ramazan Gur, de la Solid House, pe podium la Topul Firmelor din județul Constanța

Ramazan Gur, de la Solid House, pe podium la Topul Firmelor din județul Constanța

Valentina CAMARA 29 octombrie 2022 | 00:00 3903

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța a organizat în cursul zilei de joi, 27 octombrie a.c., începând cu ora 19.00, la Aristocratos Ballroom Mamaia, evenimentul „Topul Firmelor din județul Constanța“, ajuns la a XXIX-a ediție. Societățile Solid House și  Mesta Marmura și Travertin au fost clasate pe primul loc în topul județean al firmelor iar premiul a fost înmânat managerului general Solid House, Ramazan Gür.

În cadrul evenimentului „Topul Firmelor din județul Constanța“, care a avut loc în cursul serii de joi, 27 octombrie a.c., la Aristocratos Ballroom, societatea Solid House a fost clasat pe primul loc în topul județean al firmelor. Premiul a fost înmânat managerului general Solid House, Ramazan Gür.

Printre cei premiați de CCINA Constanța a fost și omul de afaceri Ramazan Gur. Afaceristul a fost felicitat la scenă deschisă în momentul în care i-au fost înmânate cele două diplome. Aceste diplome certifică clasarea pe primul loc în topul județean al firmelor al societăților Solid House, în sectorul construcții, și Mesta Marmura și Travertin, pentru recunoașterea seriozității și a profesionalismului firmelor.

Ramazan Gur a fost vizibil emoționat și a mulțumit organizatorilor pentru premiile acordate. Acesta a dat asigurări că firmele pe care le reprezintă vor da dovadă de profesionalism și pe viitor.    

Evenimentul se adresează mediului de afaceri constănțean, firmelor poziționate în clasament, colaboratorilor și partenerilor CCINA Constanța, fiind premiate cele mai bune firme din județ.
Solid House a debutat în domeniul construcțiilor în anul 2010, cu primul proiect imobiliar. Ulterior, s-au implicat în alte 13 proiecte, atât în Constanţa, cât şi în Mamaia, toate finalizate cu succes.

Au câştigat experienţă şi încredere de la un proiect la altul, s-au dezvoltat constant şi, astfel, au ajuns în prezent la peste 3.000 de apartamente finalizate şi alte 3.000 în curs de dezvoltare.

Construiesc, aşadar, cu responsabilitate şi cu o experienţă de 11 ani în spate, cotinuând în acelaşi timp să se perfecţioneze şi să investescă continuu în materiale şi tehnologii de ultimă generaţie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218