REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Rareș Bogdan face precizări despre participarea pe listele PNL la europarlamentare

Rareș Bogdan face precizări despre participarea pe listele PNL la europarlamentare

Replica API 25 februarie 2019 | 01:32 481

Rareș Bogdan va deschide lista PNL pentru europarlamentare, candidatura sa fiind o surpriză pentru mulți. Realizatorul Tv a ținut să facă precizări referitoare la acest aspect, dar și despre posibila sa plecare de la Realitatea.

„Văd că unii se grăbesc să mă dea plecat de la Realitatea Tv. Să se liniștească, nu am plecat nicăieri și nici nu am fost concediat. Am avut discuții cu partidul în care aș intra daca aș face pasul spre politică. Deși sunt admiratorul tinerilor excepționali din USR pe care i-am avut adesea invitați, deși descopăr în PLUS oameni onești, dornici să redea țara celor care o clădesc, sunt sentimental, mă leagă multe de istoria PNL, si de imaginea politicienilor majori care au modernizat Romania. Deocamdata atât, nimic altceva. Chiar nu am altceva de adăugat.

Mai mult, ii stiu personal pe multi dintre primarii liberali care au schimbat si occidentalizat orasele pe care le conduc. Insă repet, NU am luat o decizie. Azi sunt strict jurnalist. Sa nu speculam altceva pana nu este cazul și dacă va fi cazul”, a transmis Rareș Bogdan, potrivit stiripesurse.ro

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/rares-bogdan-favorit-pentru-a-deschide-lista-pnl-la-europarlamentare-382966/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti prost , nu stii ce inseamna un ziarist echidistant ! tu esti o sluga pnl , ai lucrat-o miseleste pe lavinia sandru .....care in final s-a pisat pe voi si a plecat . Esti urat si incapabil , de abia acum incep problemele , vei vedea . Ai vrut sa-l ingropi pe Dragnea , sa vezi ce primesti !
1
2
Bravo Rares. Toata admiratia.Daca este bun de ceva, poate candida si Mircea Badea, cap de lista la PSD. Sa vezi voturi!!!!!!!!!!!
3
3
Un moderator TV ar trebui sa fie echidistant. A fost tzucalarul si pupincuristul rares bogdan vreodata asa? Daca patronii postului mai vor un minim de credibilitate ar trebui sa-i dea tzucalarului un shut in cur imediat...
3
4
asta deia minca cacat prin televiziuni ca sa ii posteasca pe pnl s-al puna pe liste si l-a pus si au pierdut bavo lor 0 voturi
5
5
Veri la Bruxelles sa critici si sa votezi contra Romaniei. "Parintii si tara nu se vorbesc de rau".
4
5
STERGEGI COMENTARIILE
4
2
Inca unul care,la Bruxelles, ar vota contra Romaniei.
5
7
Avand in vedere ce pregatire trebuie sa ai pentru a deveni politician de ce va mirati.Pai cine sunt politicieni psd Dragnea Olguta Radulescu Stefanescu Iordache Dancila Tudorel etc.
7
5
De la Varan si banii lui rahatului astuia de la Orban nu este decat o singura diferenta: Badea nu s-a inregimentat politic pe fata, pisandu-se astfel pe ceea ce pretinde a fi. Si anume jurnalist. Care profesie cere... hmmm... echidistanta. Niste jeguri toti.
6
7
Banul ochiul dracului. Pana la urama totul se rezuma la ciolan !
9
8
Da ce vreti mai putoiule sa critice critica cel mai hot partid uitativa dracului ce nivel de trai au Cluj Timisoara unde sant primari liberali
18
12
Deci prietenul Murat candidat PNL la primaria Cta
12
5
Sa fie pe listele PSD! Hahahaha! Pai cum naiba, degeaba a mancat atat kkt despre PSD sa nu se aleaga si el cu nimic?
15
14
La neuropsihiatru mai intai si apoi mai vedem......desi nu cred.
16
14
Rares pe lista PNL? A pierdut orice sansa...
15
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272