REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Rareș Bogdan, favorit pentru a deschide lista PNL la europarlamentare

Rareș Bogdan, favorit pentru a deschide lista PNL la europarlamentare

Replica API 25 februarie 2019 | 00:35 520

Jurnalistul Rareș Bogdan este favorit pentru primul loc pe lista PNL la europarlamentare, fiind așteptat să dea un răspuns clar dacă acceptă oferta liberalilor.

Pe locul doi va candida, spune deputatul PNL Robert Boroianu, Siegfried Mureşan, purtătorul de cuvânt al PPE, iar poziţia a treia îi va reveni lui Mircea Hava, primarul din Alba Iulia.

”Iată că PNL, pe primele două poziții, vine cu persoane din afara partidului care vin și aduc plus valoare partidului. Sunt discuții ca Rareș Bogdan să candideze pentru europarlamentare iar, dacă se va realiza, va fi un lucru extraordinar. Vorbim despre o persoană care a militat permanent împotriva PSD, un om care, de dimineață până seara, are curajul să spună lucrurilor pe nume. Mi se pare o decizie foarte bună. Pe locul doi este Siegfried Mureşan, un europarlamentar de foarte mare succes, cu foarte multe relații și conexiuni, foarte apreciat în PPE, la fel și Mircea Hava, și Adina Vălean...Cred că este cea mai bună listă pe care PNL o poate scoate în acest moment pe piață”, a spus, pentru Replica, Robert Boroianu, deputat PNL. Această listă va fi votată în Biroul Executiv al PNL, la București, urmând să ajungă și în Biroul Politic Național.

Lista PNL pentru alegerile europarlamentare:

1. Rareş Bogdan - jurnalist

2. Siegfried Mureşan (PNL) - purtător de cuvânt PPE

3. Mircea Hava (PDL)- primar Alba Iulia

4. Adina Vălean (PNL) – europarlamentar

5. Daniel Buda ( PDL) - europarlamentar

6. Vasile Blaga (PDL) – fost preşedinte PDL

7. Dan Motreanu (PNL) – fost deputat PNL

8. Cristian Buşoi (PNL) – europarlamentar

9. Gheorgeh Falcă (PDL) – primar Arad 10.

Marian Jean Marinescu (PDL) - europarlamentar

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un cretin Rares Bogdan!!
1
0
Nu ma intereseaza europarlamentarele lor sa faca ei poola mare,nici nu ma deranjez!
1
1
Este un patriot.De astfel de oameni are nevoie politica din tara,indiferent de partidul ales.UN jurnalist adevarat,foarte destept omul si cultivat,iubeste mult meseria asta si nu cred ca accepta oferta.O sa vedeti...si apropo adevarul trebuie sa-l vedem toti pana nu este prea tarziu.
1
5
E asta si partidul pnl.
8
1
ce-ti mai plac BANII,ei te coboara ei te ridica ,si uite asa fac eu EMISIUNI si POLITICA,un om aservit BANILOR,sa dus PATRIOTISMUL ,doar banii conteaza,ti-ai dat arama pe fata de mult timp,dar cu asta ai pus capac,esti sclavul BANILOR...
10
2
PSD tot cu relicvele Bostinaru, Dan Nica, Ioan Mircea Pascu, tot cu fosilele astea scapate de la Antipa o sa defileze!
6
8
Toti vor europarlamentari cu salarii grase.In tara, pentru tara,pentru popor cine ramane sa faca treaba?
8
0
Avem o lista deja, PNL...bun! Acum trebuie sa culegem referinte despre fiecare in parte si cine i-a urmarit sa spuna ce cunoaste despre ei, cu argumente daca se poate va rog, sa stim si noi pe cine vom alege, sa nu ne trezim ca am ales aiurea, fara sa ii cunoastem ce au facut pana acum....!
6
1
Unde ii gasiti pe astia gen Rares Bogdan?
15
4
Jeg , umam si a facut notorietate vorbind despre Politicieni ...acum vrea europarlamentar ! Panaramaaaa !
19
3
Vai de noi am ajuns daca rares bogdan e cap de lista...nu orice candidat...al pnl!!! Adica..care latra mai hau hau e mai bun? Hahahahahah
20
4
Asta a facut politica de 3 ani. El are in aranjamente cu PNL de la inceput. Acum pe fata sa vada toti fraieri care credeau ca el e cetatean de buna credinta.
18
4
JEGUL R.B. va face RAHATUL, PRAF.
21
4
Un excrement.
20
3
Un securist tampit...asta promoveaza PNL-ul numai securisti!!
21
4
Cititi oferta psd alde si dupa sa vedem ca va veti mai minunati de liberali. Da dece sa mai cititi partidele astea cu presedinti si oameni lor au aratat deja cine sunt si ce pot.
3
5
Daca poponarul asta va fi ales de constanteni inseamna ca ne-am tampit complet. Si mai inseamna ca o sa candideze si Murad la primarie. PNL sunteti si multi si prosti bai
22
5
Cu Rares Bogdan primul pe lista, PNL ia fata PSD.
8
23
Sa vezi latraturi,sa vezi schelalaieli ce or sa fie in studiourile realitatii tv.Rares baleste la salariul de europarlamentar.Deja e desfigurat.
18
10
iata de ce latra asta la insolventa tv, isi castiga postul pe liste! le-a tras-o si catorva PNL-isti care se visau si ei acolo!
17
8
Peneleul e vesnicul perdant
23
5
bai dar analfabet te-a mai facut ma-ta ! Se vede ca esti votant PZD.
10
15
cel mai mare jigodie de om.
23
10
credeti ca il intereseaza pa batistuta sa ridice pnl nu sa castige el mandatul ca sa isi umple buzunarele cu euro pa fiecare luna chiar daca vorbeste in parlament de ori pe an cate un minut este o javra o sa va lamuriti cei care aveti incredere in el.
21
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218