REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
13.4° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Rareș Bogdan îl apără pe Cîțu: „Nu l-am ales să fie stareț de mănăstire sau Patriarh“

Rareș Bogdan îl apără pe Cîțu: „Nu l-am ales să fie stareț de mănăstire sau Patriarh“

Replica API 12 august 2021 | 00:08 1097

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat miercuri, la Antena 3, că premierul Florin Cîțu trebuie să fie un bun manager, nu „starețul mănăstirii Plumbuita”, după ce șeful Guvernului a recunoscut că a făcut două zile de închisoare în anul 2000 pentru că a fost prins băut la volan în SUA.

Rareș Bogdan

„Și eu când eram copil mergeam la olimpiade dar mă și băteam în curtea școlii. Vorbim despre un student care a consumat alcool la volan într-o Americă în care am fost de câteva ori și doar dacă ai sticla în mâna și nu într-o pungă deja este o mare problemă. Toate chestiunile de genul acesta mi se par puțin exagerate și mi se pare că cineva vrea neapărat să împingă campania internă spre un război total. Pe mine mă deranjează sincer acest lucru. Noi am avut războaie dure cu PSD și cu Liviu Dragnea și nu au apărut astfel de chestiuni, avea dreptate Florin. Mă aștept inclusiv eu să fiu acuzat că am fost bătăuș în copilărie.

Cîțu nu este ales de noi să fie starețul mănăstirii Plumbuita, nu e vreun sfânt, nu îl alegem nici pentru poziția de Patriarh. E un om că toți oamenii, a făcut greșeli în tinerețe. Vreau să știu câți români nu au făcut greșeli. Vreau să știu câți români nu au încălcat nicio lege atunci când erau tineri.

Pe mine m-a interesat (despre Florin Citu) să ofere performanță managerială. Eu nu mă uit cu cine s-a sărutat prima oară, la ce vârstă, când a fost prima oară în tabăra,

Acum în sfârșit e om, lumea îl cunoaște”

Rareș Bogdan a precizat că Florin Cîțu nu poate fi considerat penal: „Mi s-a părut ridicol că au început să arate cu degetul oameni din PSD. Oameni buni, omul asta nu a furat, a băut o bere”.

Ludovic Orban a negat miercuri orice implicare în dezvăluirea despre Florin Cîțu, în timp ce un deputat PNL spune că informația a plecat din interiorul PNL, din echipa lui Orban, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gura si inghititi mwia !!! Hai ca v-ati obisnuit !
1
3
A baut 3 sticle de vin alb ,Dl Base 2-3 de whiskey totul a fost ok.
2
2
Bogdanele ALUPIGUS lepra
4
2
Il tin am ri canii asa bine ca i-au eliberat fisa,ce bine il tin,esti fad ca bot de iepure trecut,instigatorule.
2
3
in mod normal out din politica kiparosule, insa tra dator cum esti te tin ameri canii in functie
6
2
Nu voi ati spus,,Fara penali in functii publice?" Afara cu el de la guvern!
9
1
vom avea si cresteri multe !de preturi , taxe impozite si multe altele ,, ve ti vedea!
7
1
De ce nu precizati ca este nebun?
9
2
javrele se apara una pe alta
12
2
Daca nu era pe China Virus manadatul sau chiar il iertam pentru tot dar asa,nu e loc.A facut jocul lui S ch wab si nu al POPORULUI care este SUVERAN
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515