REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Răsare o NOUĂ pensiune cu piscină la Vama Veche

Răsare o NOUĂ pensiune cu piscină la Vama Veche

Replica API 21 februarie 2017 | 08:47 449

Se ridică o nouă agropensiune la Vama Veche. Firma S.C. A.R. Grateh SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa un memoriu în vederea obţinerii autorizaţiei de construire pentru proiectul „Agropensiune turistică S+P+1, piscină neacoperită, pergole şi gard cu fundaţie”. Obiectivul proiectului propus este construirea unei pensiuni agroturistice cu regim de înălţime S+P+1E. Terenul pe care se va implementa proiectul are suprafaţa de 1000,00 metri pătraţi şi este situat în strada Liliacului nr. 7b, comuna Limanu, Vama Veche.

Clădirea propusă a fost proiectată pentru a funcţiona ca pensiune agroturistică, cu toate utilităţile aferente. Organizarea funcţională a vizat asigurarea a 8 unităţi de cazare compuse din: 6 camere duble, un apartament şi un apartament special amenajat pentru persoanele cu handicap. Fiecare încăpere va beneficia de baie proprie şi o terasă exterioară. Pentru confortul turiştilor cazaţi în agropensiune se pune la dispoziţie un spaţiu amenajat ca bucătărie, amplasat la parterul imobilului în care aceştia să îşi poată prepara micul dejun.

Locul de luat masa a fost amenajat în curtea acoperită dintre cele două volume, în directă legătură cu bucătăria. Acest spaţiu poate fi folosit şi pentru relaxare sau socializare. În grădina amenajată vor fi plantaţi pomi fructiferi şi legume, care vor putea fi oferite spre consum turiştilor care se vor caza la agropensiune. Tot în grădină s-a prevăzut o zonă amenajată pentru a face plajă şi o piscină.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primesc si IMIGRANTI? Din cite stiu platesc bine cu CARDUL. Adica e inclusa si reclama.
0
0
nae eu zic ca nu ai dreptate, fiecare face ce vrea pe pamantul lui si cu banii lui!
3
1
Pensiune agroturistica la Limanu acum anca una in Vama Veche. Aceste pensiuni agroturistice sunt la moda in comuna Limanu se fac cumva cu bani de la comunitatea EU sau de la primaria Limanu ???
3
0
pt ala care la ora 2 01 noaptea posta pe aici si sigur nu a fost niciodata in viata lui in vama veche ,ba votant pesede sa stii ca drogatii lu mazare din mamaia sunt mai tari decit fostii betivi din vama ca ndrogurile sunt scumpe ghertzoi ordinar
6
0
eu nu inteleg asta ,sa vii la mare si sa faci baie in apa potabila? ce naiba dinasta ai si acasa la strndul comunal ce mnaiba sa mai bati atita drum in scumpetea care a devenit vama veche si pt asta de mai jos drogati nu mai sunt demult in vama ,au invadat manelistii ghertzoii si pitipoancele de vreo 5 ani zona .baldachine ,fite si fonfleuri,bautura e pret triplu la alimentarele din vama ,un pahar de bere e 8 lei un suc care la alimentara e 2,3 lei in vama e 8 lei .preturi pt ghertzoii cu "pretentii".pe vremea lu ceasca cu 100 lei de atunci statai o saptamana la cazare la sateni acum e 400 lei
13
1
numai drogati si nesplati in vama veche l le face piscina sa se spele si ei odata pe an . scarba mare .
5
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218