REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Răsturnare de situație în cazul elevului român mort în Austria

Răsturnare de situație în cazul elevului român mort în Austria

Mariana MURAT 7 decembrie 2023 | 15:16 5023

Apar noi informații importante din noaptea în care elevul român, aflat în excursie în Austria, s-a prăbușit de la etajul hotelului în care era cazat.

Rasturnare de situatie in cazul elevului roman mort in Austria Andrei, elevul care s-a prăbușit de la etaj

Andrei s-ar fi ridicat din pat în toiul nopții și le-ar fi spus colegilor de cameră că se aruncă de la geam. Băiatul ar fi fost afectat de vestea că boala de care suferă tatăl său a recidivat. 

După ce își vor înmormânta copilul, părinții au anunțat că vor face plângeri penale. Copilul în vârstă de 13 ani, elev la școala nr. 4 din Pucioasa, se afla în excursie, împreună cu alți colegi de școală, dar și cu elevi din Fieni, pentru a vizita Târgul de Crăciun din Viena.

Circumstanțele în care acesta și-a pierdut viața sunt încă neclare. Polițiștii din Viena au deschis dosar de moarte suspectă. Potrivit unor informații, aceștia exclud totuși varianta sinuciderii, conform antena3.ro

Reamintim faptul că un copil de 13 ani a plecat în excursie cu clasa, fără să știe ce urmează. Băiatul și-a găsit sfârșitul într-un oraș din Austria, după ce a căzut de la geamul hotelului în care a fost cazat. La fața locului a ajuns un echipaj medical, care a găsit trupul pe asfalt. Însă, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa aruncat turistul de pe bloc?
0
0
Eu nu mi-as lasa copilul de 13 ani sa plece in excursie cu clasa in alta tara!Dar,eu nu sunt modern,cum sunt altii!Ai mei m-au tinyt mai pe langa ei si am ajuns independent pana la urma
7
5
Dar la Bucuresti ce avea? Profesorii astia s-au invatat isi fac concediile pe banii parintilor. Fa-ti concediu pe banii tai din salariu, asta e talharie sa mergi gratis la Viena
17
7
Dacă e banu mergi unde vrei depinde dacă te mai întorci bine
3
0
daca au ajuns jighimelele de la Pucioasa si Fieni sa-si faca vacanta de Craciun la Viena.
20
11

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436