REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

RĂSTURNARE de SITUAŢIE în dosarul BĂRBATULUI OMORÂT la MEDGIDIA!

RĂSTURNARE de SITUAŢIE în dosarul BĂRBATULUI OMORÂT la MEDGIDIA!

Replica API 11 aprilie 2019 | 00:00 403

S-a judecat apelul în cazul vârstnicului care a decedat la Medgidia, în urma loviturilor primite de la cel care avea rolul de a-l îngriji. Prima instanță în condamnase pe făptaș la 10 ani pentru omor, însă Curtea de Apel Constanța i-a admis apelul, i-a schimbat încadrarea juridică în lovituri cauzatoare de moarte și i-au aplicat pedeapsa de 6 ani.

Amintim că totul s-a petrecut la data de 13 iunie 2018, pe fondul unui conflict spontan, când persoana în cauză ar fi agresat fizic un bătrân, în vârstă de 82 de ani, în locuința acestuia din municipiul Medgidia. Mai exact, Marius Pocovnicu locuia cu concubina sa în chirie la vârstnic și mai aveau grijă și de el.

Tânărul s-a enervat întrucât victima i-ar fi spus că-i va da afară din casă, moment în care l-a împins pe pat și a început să-i aplice lovituri cu pumnii și picioarele, după cum ar fi declarat persoana vătămată când a ajuns la spital. A fost internată pentru acordarea de îngrijiri medicale, dosarul fiind preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, fiind vorba despre loviri sau alte violențe.

Ulterior, la data de 24 iunie a.c., octogenarul a decedat, iar dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. La data de 25 iunie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, sub coordonarea procurorului de caz, l-au reținut pe bărbatul în cauză pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar apoi a fost prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă. Menționăm că Marius Pocovnicu este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat, în 2014, la 2 ani și 6 luni pentru tâlhărie.

DETALII AICI: https://www.replicaonline.ro/detalii-din-dosarul-crimei-de-la-medgidia-agresorul-are-tulburare-de-personalitate-375842/

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
justitie de kkt
1
0
dupa expertiza mea juridica este un abuz, s-a demonstrat ca loviturile aplicate au condus la decesul persoanei in cauza? daca nu trebuie schimbata incadrarea in violente si alte lovituri posibil cauzatoare de moarte si sa ia 3 ani cu suspendare.
0
1
O justitie foarte ciudata plina de surprize ! Daca toti judecatorii fac aceeasi facultate de drept de ce sentintele sunt extrem de diferite ?!....
3
0
de ce nul poti da afara din casa pe rauplatnic ?
3
0
Faptul ca are antecedente penale a constituit probabil circumstante atenuante!Traiasca brava noastra justitie!!!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108