REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
20.4° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Razii de amploare în Portul Constanța. Polițiștii caută persoane date în urmărire. Video

Razii de amploare în Portul Constanța. Polițiștii caută persoane date în urmărire. Video

Andreea VLAICU 9 mai 2024 | 11:04 2430

În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța desfășoară o razie de amploare în Portul Constanța, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.De asemenea, acțiunea are ca scop legitimarea persoanelor și depistarea celor date în urmărire. 

Razii de amploare in Portul Constanta. Politistii cauta persoane date in urmarire. Video

Concomitent, se urmărește degajarea drumurilor publice din incinta portului, parțial blocate de autocamioane aflate în staționare, și dirijarea acestora către locurile de parcare special amenajate.

La acțiune participă polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și Serviciului pentru Imigrări al Județului Constanța, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța și specialiștilor din cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politistul de la transporturi Daniel Gutzan face japca in port. Ia spaga de la aia pe care ii opreste cu masinile, tigari si ununyarca cu tupeu de capul lui la nave si ii ameninta ca le pune fiola pe comandanti de la nave ca sa-i dea un bidon sau un carton. Toti stiu, trebuie doar sa vrea sa intrebe cineva
1
0
De ce nu faceți razie în Cernavodă sa îl prindeți pe Nicolae Emilian care circula și are permisul suspendat?.Va apărați unii pe alții?.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515