REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

RAZII în Constanța! Mai multe persoane conduse la Secția de Poliție!

RAZII în Constanța! Mai multe persoane conduse la Secția de Poliție!

Replica API 8 iunie 2019 | 04:16 565

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție, la data de 6 iunie a.c., în intervalul orar 16.00 - 20.00, au acţionat pentru menținerea climatului de ordine și siguranţă publică, prin surprinderea şi descurajarea intenţiilor infracţionale ori contravenţionale, depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care, prin comportamentul antisocial, încalcă prevederile legale.

În acest context, polițiștii au legitimat 50 de persoane, 5 dintre acestea fiind conduse la sediul poliției pentru verificări.

În urma activității, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.265 de lei, dintre care 20 la Legea 61/1991 R pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv o sancțiune la OUG 97/2005 R privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
va ocupati numai de linistea strazii,dar faptul ca traim zi de zi ,noapte de noapte cu o bolnava psihic care urla de la 7 dimineata ,apoi noaptea,iese la geamul apartamentului si ameninta cu moartea vecinii,ca sparge conducta de gaz si da foc,care a luat de gat postarita ce i-a adus pensia,cine se ocupa???S-au facut plangeri la sectia 2,au venit ,au gasit-o la usa apartamentului de deasupra ei voia s-o omoare pe locatara,si a venit cu politia odata si ambulanta ,si au plecat intorcand spatele.Politia va veni dupa ce aceasta nebuna va face victime ca nebuna de la metroul din Bucuresti
1
0
Opritil pe faruka luatio prin surprindere sa o vedeti ce sexi e in tanga
0
0
Sincer eu sunt taximetrist si pe uni din baiatii astia i am luat odata de la club si erau beti nu s au suit beti la volan sincer au caracter nu ca domnul politist care s a suit drogat pe triciclu a omorat si o doamna judecator si a lovit un coleg de al meu si este si liber asta trebuie anchetat
4
0
Pestii din km 4-5 VIRA CALU OAIE ALBINA BIDI, care au fete la produs in anglia si spania, si sunt si traficanti de doguri, CAND AVETI DE GAND SA-I ARESTATI? Aceste scursuri ale societatii nu au ce cauta printre oameni,,ei sunt niste mizerii ale societatii dar ei se cred interlopi Arestatii si veti descoperi multe infractiuni comise de ei si altii
11
2
In anadalchioi e muzica zi si noapte,se fac gratare,se spala puradei si rufe pe trotuar,se conduce fara permis,vezi copii pe atvuri si la volan. Nu vine nimeni pe acolo?
9
0
condusul la sectie inseman retinere abuziva, dotati politia cu aparatura adecvata care sa permita verificarea in timp real si nu va fi nevoie nici macar de buletine
3
5
Politia aduna gunoiul,procurorii si judecatorii aplica legi ca pentru bebelusi impotriva infractorilor. Un fel de masturbare.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272