REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

RAZII în traficul rutier din Constanţa: AVALANŞĂ de şoferi BEŢI!

RAZII în traficul rutier din Constanţa: AVALANŞĂ de şoferi BEŢI!

Replica API 25 decembrie 2018 | 02:05 338

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia, la data de 22 decembrie a.c., au depistat un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Mangalia, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Constanței din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Năvodari, care a condus un autoturism cu autorizația de circulație expirată, pe bulevardul Năvodari, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroul Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Liliacului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroul Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Eforie Sud, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Traian din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Lazu, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Republicii din Eforie Nord, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Tîrgușor, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DJ 225, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroul Rutier Mangalia, în cooperare cu lucrători ai Poliției stațiunii Costinești, au depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din București, care a condus o autoutilitară, pe strada Mării din localitatea Costinești, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii constănțeni au mai stabilit faptul că respectivul bărbat a sustras autoutilitara în cauză, în scop de folosință, de la proprietar.

Bărbații în cauză a fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
noi si pe banii nostrii multi si usor de castigat, rusinica !!!!!!
0
0
Mu13 PSD CONSTANTA MAI ALES
5
1
Ce-i o galeata de vin pentru un sofer sanatos?
7
0
bine ca faceti razii numai pe acolo, ca la harsova si in zona umbla militenii betii
9
0
Pe mine ma lovit pe data de 23 dimineata la pe 6.30 dimineata la iesire din mihail kogalniceanu Un matiz cu nr CT87CDS pe Partea stanga facut praf dupa ce lam prins era rupt de beat sunat la 112 politia cu replica stati linistiti ducetiva acasa sa nu mai patiti ceva ca nu are pe cine sa trimita sa depun plangere in 24 de ore halal politie ramas cu paguba omu rupt de beat sia vazut de drum in continuare pana la Galbiori RUSINE POLITIA ROMANA
6
0
faceti fliltre dupa ora 17 seara pandurului theodor speranta tiganii de la statia de cacat umla beti prin cartier ,din cauza lor a scazut in zona pretul la case ,ne terorizeaza rupe gardurile de lemn sa se incalzeasca ,decat sa stai in zona liniei de cale ferata plina de hoti tigani turci mai bine lipsa
8
0
Faceti filtre si la sate mai ales noaptea,la Seimeni Mici,Dunarea,Rasova veti avea surprize!
10
1
bifc da si sa-ti dea taharush la gaoz pana crapi dar stii ceva? nu mai bine te duci tu in siria ca sa-i scutesti pe barbosii fanatici de un drum? grabeste-te ca pretenarii tai neoconi de sorginte marxista fug ca paduchii de gaz si cat de curand nu mai prinzi picior de falafel in hambar pe acolo, si cine ti-o ma da tie pe la spate? PS MUIE MILITIE CARE DA CARNETE PE SHPAGA SI MT plus CNADR CARE FURA BANII si nu reformeaza infrastructura rutiera
2
4
Ti ai dreaq de betivi stricati hoti si koorve. Toate atuurile le aveti. Aia buni au plecat afara . numai panarame au ramas in tara. In frunte cu aia din parlament Huo . fi miar scarba
13
0
Popor de tigani smardoi si cocalari in trafic. Sa vina cat mai multi refugiati din siria si irak ca sa inlocuiasca acest popor de golani.
11
4
Asta este educatia la noi si ne mai miram de aia din parlament . pai si parlamentarii aia vin tot din randurile populatiei ca de exemplu astia din articol asa ca ce mai vreti . in alte tari la bautura sau la acumularea punctelor pe permis maxim admis se ia permisul pe o perioada de 3 ani . si nu iti mai arde sa te urci beat la volan
13
2
Faceti cat mai multe filtre, e puzderie de beti care pun in pericol viata celorlalti.pe ei.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212