REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

RAZII pe I.C. Brătianu! Tânăr PRINS cu CANABIS, două seri la rând: 'Am luat de la Puștiu cu 60 de lei'

RAZII pe I.C. Brătianu! Tânăr PRINS cu CANABIS, două seri la rând: 'Am luat de la Puștiu cu 60 de lei'

Replica API 31 mai 2019 | 01:29 531

Gramajul mic și atitudinea sinceră i-au adus o amendă

Gramajul mic și atitudinea sinceră i-au adus o amendă

Un tânăr care s-a mutat recent în județul Constanța a fost prins, în două seri consecutive, cu canabis asupra sa. Dar, pentru că a avut o atitudine sinceră și, cum nu deținea o cantitate mare, anchetatorii au considerat că gravitatea faptelor este redusă. În cauză a fost încheiat un acord de recunoaștere, iar tânărul a primit o amendă de 1.200 de lei.

Faptele sunt de acum un an de zile, dar dosarul a fost acum soluționat în instanță. Este vorba despre faptul că, un tânăr de circa 20 și ceva de ni, recent mutat în județul Constanța, a fost depistat, în februarie 2018, în timpul unor controale, în parcarea magazinului Cora, acolo unde stătea în mașină. Asupra sa au fost găsite atunci 0,7 grame de canabis. Au fost întocmite actele necesare, o anchetă fiind declanșată. Însă, a doua seară, tot în timpul unor controale, același tânăr a fost depistat, tot pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona localului Sabroso, în timp ce deținea 0,4 grame de canabis. Fiind audiat în calitate de inculpat, potrivit rolii.ro, la data de 26.02.2019, tânărul a declarat că aproximativ cu două zile înainte de data de 24.02.2018, a procurat de la o persoană poreclită „Puștiu” un pliculeț cu canabis contra sumei de 60 de lei, doză pe care a deținut-o în mașina personală, într-un suport de ochelari aflat între parasolarele din față până la data de 24.02.2018, când a fost depistat pe bulevardul I.C.Brătianu, în parcarea hipermarketului Cora. În seara următoare, adică pe 25.02.2018, a luat de la o cunoștință întâlnită la restaurant Sabroso o cantitate mai mică de canabis, cu titlu gratuit. În jurul orei 23.00, în fața restaurantului a fost oprit din nou de jandarmi și la cererea lor a predat de bună-voie pliculețul. Reaudiat în calitate de inculpat la data de 17.04.2019, în prezența apărătorului ales, el a precizat că își menține declarația dată anterior, recunoaște comiterea faptelor și acceptă încadrarea juridică pentru care a fost pusă în mișcare acțiunea penală, fapt pentru care dorește să încheie un acord de recunoaștere a vinovăției.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dorest sa felicit politia romana personal in mod deosebit si cu stima pentru captura imresionanta de .7 si .4 grame cu o valoare estimata in strada de aproximativ 60milioane euro, pardon 60lei aka 12euro....
2
0
Papacostea Alexandru ziua lucreaza la o firma pe distributie si noaptea livreaza droguri de mare risc la clienti
7
3
asta cu masina e corect, te droghezi in casa daca vrei sa bagi otrava in tine cat despre dependenta...depinde - uite eu daca nu bag niste cofeina in mine dimineata in 3-4 ore ma doare capul si sunt zombie. Dureaza cam o luna ca sa pot functiona normal fara cafea. Altii au fix aceeasi chestie cu tutunul si cunosc oameni care au tras jointuri si s-au lasat dar de tutun ioc. la fel cu bautul cu sexul cu benzina etc. Drogurile usoare ar trebui legalizate in anumite conditii iar alea grele distruse si aplicat pedepse crancene ptr ele. Cafea tutun benzina la liber fara accize!
1
0
De la putin cate putin ajungi la dependenta.si pe langa droguri nu-mi spune ca nu bagi si trascau in tine. Mai bine stai dracu in casa nu te droga prin parcari apoi pleci cu masina si faci accident.
5
0
Si tu esti un exemplu prost al societatii.Cu ce te deranjeaza pe tine ce face omu?De la Alcool numai violuri si omorui este legal, Etnobotanicile transforma copii in zombii si le distrug viata este legal, Marijuana nu face nimic din cele relatate mai sus dar este ilegal, legile sunt facute pentru prosti
4
2
De ce nu ii prindeti pe cei care vand droguri ? Foarte multi sunt cei care vand etnobotanice . Am vazut foarte multi tineri care sunt derutati , clatinanduse pe picioare sau in pozitii ciudate de la consumu de etnobotanice . Este de speriat ce se intampla in urbea Constanteana . Ori politisti sunt neputinciosi sau lasama sa te las sa nu spun ca poate isi ieau partea . Ori cei care vand sunt mai inteligenti si stiu sa se fwereasca de mana legi .
5
1
Bravo politistilor ! Prindeti-i pe toti ! Sunt un exemplu negativ pentru societate !
5
5
Ai dracu,vanati oamenii care vor sa scape de necazuri,dsr tarfele de la vivo pana la dobrogea le ignorati.pai n aveti cojones sa va luati de ele ca va rup capetele pestii.n aveti tupeu sa le goniti de acolo.bunicilor nostri le este frica sa mai iasa noaptea pe acolo sa stea la scara pana mai tarziu pt ca sunt amenintati de pesti si paznicii sefilor. Sunt neeoiti sa asiste la acte sexuale printre boscheti si in scari de blocuri.
9
3
Vrem o tara ca-n afara . ne-am saturat sa tot fumam iarba de mana a doua!! luati masuri. raportul calitate pret lasa de dorit , iar o ieftinire a ierbii nu a fost , asa cum a promis guvernul ... plus ca unde pula mea e hasisul ?! nu se mai gaseste nicaieri!?
16
2
Ha ha 0.7 ....nici g.ul nu mai e ce.a fost o odata ...
6
2
ai dracu... dupa ce ca isi pudreaza nasul cu pachetele de pe plaja , ii mai vezi cum se lauda cu capturi record de 0.7 sau 0.4 . sunteti de toata rusinea ... macar in pula mea luatii pe aia care vand gramul cu 60 si primesti 0.7 ...
11
0
Nu mai are voie sa fumeze 1g linistit ca gata nebuniii sunt pe fir numai capturi nebune faceti ...Cele mai multe droguri din oras voi le puneti in miscare BCCO dupa ce va faceti trb cu 1 pac il aruncati pe camp ...legalizati MARIUCA pedepsiti botanicele 3-10 si aia e legalizam si prostitutia si vaya con dios
17
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614