REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Răzvan Ciobanu, GĂSIT cu DROGURI în SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt?

Răzvan Ciobanu, GĂSIT cu DROGURI în SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt?

Replica API 1 mai 2019 | 09:26 607

Necrospia în cazul lui Răzvan Ciobanu a fost finalizată în cursul zilei de marți, 30 aprilie. Potrivit informațiilor noastre, a suferit o hemoragie cerebrală puternică, însă nu se știe, deocamdată, dacă acesta a fost motivul decesului. Au fost recoltate probe, în vederea stabilirii alcoolemiei și a consumului de substanțe interzise. Conform testelor preliminare, se pare că legiștii au găsit urme de droguri în sânge, după cum ne-a confirmat Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC).

”La testele rapide au fost găsite urme de droguri, da. Dar este bine să așteptăm testele finale, pentru că au fost cazuri în care acestea au fost greșite. Cât despre poziția sa, nu este una nefirească. Din dinamica accidentului rezultă că a fost proiectat în afara mașinii și a fost, așa, ca un sistem de apărare”, a declarat, pentru ”Replica”, Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC).

Menționăm că încă sunt semne de întrebare în ceea ce privește tragedia, chiar dacă anchetatorii au precizat, de mai multe ori, că nu există suspiciuni de suicid sau alte variante, fiind clar un accident rutier. Însă, mulți se leagă de poziția trupului neînsuflețit, cu brațele flectate, ca și cum le ținea pe volan, în condițiile în care un om care se rostogolește cu mașina și este proiectat pe pământ, cade necontrolat.

Astfel, există cei care se gândesc la faptul că el era deja mort la volan atunci când s-a produs accidentul, acesta fiind motivul pentru care a părăsit partea carosabilă și a mers haotic, în decor, circa 1 km. Iar de aici se nasc tot felul de variante: atac de cord, comoție cerebrală, ba chiar că a fost.. ucis. Că nu se afla la volan, ci pe bancheta din spate. Că a fost găsit mort în altă parte și adus acolo, după care i s-a înscenat un accident și tot așa.

Însă, așa cum este precizat și mai sus, anchetatorii au infirmat toate aceste presupuneri.

Un alt aspect apărut în presa centrală se leagă de faptul că el purta la mână o brățară, semn că fusese în club și că pe telefonul său ar fi fost găsit un sms, netrimis, prin care spunea că s-a rătăcit și nu știe unde e. Numai că acest ultim detaliu nu a fost confirmat de către anchetatori.

Amintim că tragedia s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, 28 spre 29 aprilie. Răzvan Ciobanu se deplasa dinspre Năvodari către Săcele, iar la un moment dat a părăsit partea carosabilă cu mașina, mergând circa un kilometru în decor, punând la pământ mai mulți copăcei și răsturnându-se, de mai multe ori. Trupul acestuia a fost proiectat pe pământ, în partea dreaptă a vehiculului Range Rover, care aparținea unei prietene.

Cadavrul a fost găsit de un trecător, care a sunat la 112. Specialiștii în domeniu au precizat că era mort de câteva ore, fiind deja înțepenit. Apoi au apărut tot felul de ipoteze legate de deces, dar și despre faptul că localnicii din Săcele au sustras mai multe bunuri de la locul tragediei.

Oamenii legii au spulberat toate aceste presupuneri, precizând că nu există suspiciuni de suicid sau altele, fiind vorba, în mod clar, de un accident rutier. Totodată, aceștia au precizat că toate bunurile au fost ridicate de către anchetatori de la fața locului, mai rămânând, rătăcite, o biblie, o sticlă cu apă etc, care au fost luate de către persoanele din zonă și duse la Poliție din Săcele.

Prietena lui Ciobanu: A fost un TERIBIL accident, atât!

Prietena lui Răzvan Ciobanu, avocata Laura Vicol, a declarat că designerului va fi înmormântat joi, 2 mai. Trupul neînsuflețit va fi depus la capela cimitirului Progresul din capitală. Aceasta a făcut un apel public, precizând că a fost un teribil accident rutier și atât.

”Rog să nu se mai vorbească prostii, nu a fost strangulat, nu nimic! Dacă purta centura de siguranță, trăia. Lăsați-mă să-l jelesc”, a spus ea, adăugând: ”Nu a spus nimeni nimic. Sunt aici (la morgă - n.r.) de azi dimineață și nu am auzit pe cineva (medici legiști, anchetatori - n.r.) să spună ceva de consum de droguri. Toate rezultatele vor fi făcute publice, Parchetul va trimite un comunicat”, a completat Laura Vicol.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
droguri, bautura si prostitutie, din astea se castiga fara munca!
4
1
Are o vina si Razvan Ciobanu ca s-a imprietenit cu cine nu trebuia, prieteni falsi si mincinosi, una din ele fiind Vica Blochina .
13
1
Stai linistit, pretenas, am bani pt inca 10 vieti, ma simt bine aici, ca bastinasii o au babana si-mi intra adanc.
9
3
Apropo, DROGATUL DE MAZARE NU A MIERLIT-O INCA? Sau e barbat si vine sa-si faca pedeapsa ??
8
1
De ce nu faceti nimic ? E buna spaga de la dealerii de droguri nu ? In Brezee e rupere toata lumea se drogheaza
8
0
prea multa reclama pentru un drogat ,,e omu satanei.
8
4
Anchetatori de 2 lei.e cusut cu ata alba.
8
2
De morti numai de bine asa ca oricum nu mai are relevanta faptul ca a consumat sau nu droguri autorul accidentului fiind decedat,macar sa incercam sa nu patam imaginea unei persoane destul de controversate putin mai contand faptul ca se va face public consumul de substante psihotrope! Sunt oameni cu o imagine mult mai proasta care au plecat de pe aceasta lume fara a le fi patata imaginea! Totusi,a murit un om! P.s.Expertiza criminalistica a vehiculului!
13
7
Litoralul cu cluburile sint niste zone ptr drogati nimeni nu face nimic
29
0
Avea sau nu avea droguri in sange ? Ce tot va ascundeti dupa degete ? Daca era un om sarac care bause un pahar de vin , imediat latra purtatoarea de cuvant a Politiei ca soferul ... era baut ! Ce tot il musamalizati pe poponar ? Daca intra cu masina pe contra sens si izbea un microbuz plin cu copii pe care-i omora drogatul ? Chiar nu sunteti constienti ca 90% din cei care sunt la acel Festival de muzica de la Mamaia de unde plecase Ciobanu ... se drogheaza ???
34
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212