REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Reacția Arhiepiscopiei în cazul preotului care butona telefonul în timpul SPOVEDANIEI

Reacția Arhiepiscopiei în cazul preotului care butona telefonul în timpul SPOVEDANIEI

Replica API 6 martie 2020 | 16:19 5037

Cazul parohului Bisericii "Bunavestire" din Năvodari, care a fost filmat în timp ce spovedea un enoriaș și, în același timp, butona relaxat telefonul, a intrat în atenția Arhiepiscopiei Tomisului. Astfel, preotul Andrei Salomia este așteptat în cursul zilei de vineri pentru a oferi explicații.

"Referitor la situația părintelui Salomia, am văzut răspunsul pe care l-a furnizat presei. În cursul zilei de vineri așteptăm să ne explice și versiunea dânsului, ce s-a întâmplat de fapt. Avem un video de câteva secunde dintr-un eveniment ceva mai mare și vrem să înțelegem tot evenimentul", a precizat Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

Video:

Update:

După ce au discutat cu părintele Salomia, reprezentanții Arhiepiscopiei au dcis că părintele nu se face vinovat de încălcarea canoanelor bisericești.

”Părintele Salomia nu este vinovat de încălcarea canoanelor bisericești sau a tainelor sfintelor spovedanii, întrucât faptele s-au întâmplat în felul următor: un credincios, a dorit să se spovedească la părinte, acesta a început rugăciunile premergătoare tainelor spovedaniei, moment în care telefonul a început să vibreze cu insistență, fiind pe vibrații, iar în acel moment, părintele, în mod respectuos, s-a oprita început să oprească rugăciunea, știind că are un caz urgent pe teren de împărtășit, un bătrân. A văzut despre ce este vorba, a comunicat familiei că va ajunge în 30 de minute la domiciliul bătrânului, după care a reluat taina spovedaniei. Nu are cont de facebook, nu stă pe rețele de socializare. I s-a pus în vedere să lase la cineva de încredere telefonul pentru a se comunica eficient”, a transmis purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

Citește și:

Preot din Năvodari, filmat când butona telefonul în timpul SPOVEDANIEI! VIDEO

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui sa schimbe pozitia de spovedanie. Probabil asta voia sa filmeze "reporterul". Mai multa decenta ar trebui ca vorbim de religie. Dar daca tot vorbea la telefon la "dat in gat" cu chestia asta.
2
1
De ce aruncati cu venin doar in preoti? Medicii fac la fel. Cu o mana tine telefonul, vorbeste la telefon, si cu cealalta te palpeaza sau scrie reteta la calculator. Stai si te intrebi cand iesi daca nu cumva a scris gresit concentratiile medicamentelor tot vorbind, de explicat ce trebuie sa faci si cum sa le iei, nici vorba. La fel se intampla peste tot, nu numai cu medicii. Este o problema generalizata, nu punctuala, asa cum ne-o prezinta presa corupta.
2
0
era in speciala la vlad cazino
3
1
Porci cu straie preotesti ! Nu-i este frica stiind ca Dumnezeu stie ca minte ???
7
2
folosea calculatorul din telefon si daca ii iesea cu zecimale trimitea enoriasa sa mai ia o muie sa fie rotund!!!
7
2
Lucrurile stau asa. credincioasa statea cu capul sub patrafir si popa se uita la filme porno.
11
2
nesimtiti!!!! a.... si spagari , probabil ii raspundea lui spagoveanul cat a adunat
11
3
Bulangii sa o suga frumos
7
2
Corb la corb nu isi scoate ochii..mai bine stau nespovedit
14
4
Poate il vede cine trebuie si pe Tanasescu care vorbeste la telefon in timp ce este in trafic.Are imunitate sau epoleti?
11
1
Plm, m-a scos Tottenham la 500 lei
7
2
De ordinari care ati ajuns sa fiti
9
2
avea o urgenta! ba voi va auziti ce vorbiti?
13
2
Tu chiar atat de prosti ii crezi pe Navodareni,adica daca vine popa asta cu o scuza si il iertati care credicincios mai merge la asta sa se spovadeasca?,sau poate in Bisrrica Ortodoxa Romana spovada nici nu conteaza se pot impartasi oameni si fara sa se spovadeasca.
12
2
Poza arata pe cineva rugandu-se sub patrafir si pe popa butonand. Cred ca dupa ce a terminat de butonat i-a cerut omului sa opreasca rugaciunea. Deci minciuna pe fata de la arhiepiscopie.
14
2
se va cai si atat...
4
4
ia mai tanasescule cacatul meu la lins si da-i si spagoveanului o portie si o limba-n curul ala hotz !!!
14
7
E fake! Nu era telefon real. Imaginea e trucata si nu s au gasit urme de praf fluorescent pe maini asa ca flagrantul nu e flagrant. Ca la Pintea. Dar, de fapt vorbea cu mine!
16
7
Targhet dublu la lumanari, timp de 6 luni.
19
3
cica sa mergi la popo borimias pula in barba lor de nenorociti
15
8
Asteptam sa vina cu o suta de mii euro si poate il iertam, cadoar este post si trebuie sa fim intelegatori si sa oferim iertare semenilo
25
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212