REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Reacția Elenei Udrea după verdictul ÎCCJ: „O mână spală pe alta“

Reacția Elenei Udrea după verdictul ÎCCJ: „O mână spală pe alta“

A.F. 22 martie 2023 | 00:00 1359

Fostul ministru Elena Udrea condamnă decizia Înaltei Curți care i-a respins definitiv contestația la executarea pedepsei cu închisoarea.

Reactia Elenei Udrea dupa verdictul iCCJ: „O mana spala pe alta“Elena Udrea

„Înalta Curte de Casație și Justiție a respins astăzi contestația la executare prin care ceream să se constate că execut o pedeapsa ilegală, pronunțată de un complet de judecători nelegal constituit și că, în consecință stau ilegal în penitenciar.

Pentru că doar în cazul nostru în dosarul “Gala Bute” nu s-a respectat Decizia CCR nr.685/2018, doar noi am rămas condamnați de jucătorii puși cu "mâna" să ne execute de către binomul Coldea-Kovesi.

Rudel Obreja a murit din cauza acestui abuz. Eu continui să stau în penitenciar chiar dacă s-au încălcat Constituția, normele CEDO și CJUE... într-un cuvânt, toate legile posibile.

O mâna spală pe altă și amândouă încearcă să spele urma. Mă voi lupta în continuare pentru dreptate și lege, pentru copilul meu, dar și pentru copiii lui Rudel Obreja. TREBUIE că memoria tatălui lor să nu rămână profanată de acest uriaș și scandalos abuz criminal al justiției din România”, a scris Elena Udrea, luni, pe pagina sa de Facebook, scrie stiripesurse.ro.

Elena Udrea se află în Penitenciarul Târgşor din iunie a anului trecut, unde execută pedeapsa de 6 ani de închisoare primită în dosarul Gala Bute.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciocu mic Urdeo pentru ca ai scapat ieftin la cat de mult rau le-ai facut romanilor si Romaniei,si tu si Livache si Bombonel atzi primit niste pedepse de parca atzi fost prinsi la furat de gaini.
1
0
Mila mi-e de tine ji--die. Nu uita ca Dumnezeu are grija de tot si toate. Degeaba esti plina de bani ca tot o viata de kkt ai si tu si toti cei ca tine,DOAMNA
1
0
Elena Udrea nu merita aceasta umilinta intr-un dosar absurd ! Ca si in cazul Basescu cand a fost suspendat cand nu am stiut de ce a fost, nici in acest caz nu se stie ce castiga Udrea prin acest meci de box! Justitie romaneasca nerecunoscuta in Grecia, Italia...dar cu pensii speciale constitutionale !
2
5
Toata stima pentru drumul de la Smardan la Dunavatz. Dar pentru marletzi asta nu conteaza. Iar pentru Sistem conteaza altele.Poporul roman merita inca 1000 de ani de sclavie
2
3
La cat mai multi ani cu executare, scarba dreacului!
3
1
ti-au cazut titele, nu mai impresionezi pe nimeni.
4
1
La cat mai multi ani cu executare !
6
1
Mars fa de aici, cu lupta ta pentru justiție! Când ieși de acolo , numeri milioanele de euro scoși din tara și puși prin banci străine. Pe cine prostesti tu, exemplar clasic de corupta și nesimțită fără margini. Hainele de pe tine fac intr-o zi, cât câștiga un profesor intr-un an. Vrei justitie, atunci da toți banii înapoi, pe care i-ai furat și sa se ducă la copiii orfani sau abandonați. Huoooooo!
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367