REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Reacția GMS: Șoferul beţiv, care a băgat în spital un adolescent, a fost dat afară! Puştiul are rotula PRAF!

Reacția GMS: Șoferul beţiv, care a băgat în spital un adolescent, a fost dat afară! Puştiul are rotula PRAF!

Replica API 1 decembrie 2017 | 00:47 918

Tânărul snopit în bătaie de un șofer de maxi-taxi, angajat al Grup Media Sud (GMS), la Constanța, a ajuns, miercuri seara, la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean, întrucât se simțea destul de rău, în urma loviturilor primite. Medicii i-au pus picirul stâng în gips, întrucât avea rotula făcută praf și mai multe contuzii.

După ce a fost bătut a doua oară în decursul aceleiași zile, de același șofer de microbuz - Iulian Fasolă, adolescentul Robert Iulian C., de 17 ani, din Năvodari, s-a îndreptat spre Secția 3 Poliție, pentru a de pune plângere. Acolo a fost îndrumat să meargă la spital, întrucât se simțea foarte rău, astfel încât nu putea sta nici în picioare, nici șezut.

”La spital mi-au pus tot piciorul în gips, mi-au făcut mai multe radiografii, la picior, la coaste, la față, peste tot pe unde m-a lovit, mi-au făcut și o ecografie pentru a vedea dacă am leziuni interne, dar mă simt rău și mă doare piciorul foarte tare”, a declarat, pentru Replica, Robert Iulian C.

Cheamă GMS-ul în instanță

Tot el ne-a declarat că, pe lângă plângerea pe care o va formula împotriva agresorului, respectiv Iulian Fasolă-șoferul de pe maxi-taxi, va da în judecată și firma, SC Grup Media Sud Călători SA.

”O să dau în judecată firma, pentru că pe abonament scrie că avem siguranță și promptitudine. Unde e siguranța, că eu am fost bătut chiar de către șofer, care circula și beat, cu mașina plină de oameni, și mai și fuma înăuntru. Și el nu e singurul care face asta, sunt mai mulți care fumează în mașină, poate sunt copii mici, asmatici sau oameni nefumători. Astea nu sunt lucruri care trebuie făcute”, ne-a mai declarat adolescentul.

Cei de la firmă nu știu prea multe

Contactat telefonic, un reprezentant al firmei de maxi-taxi, care nu a dorit să-și facă public numele întreg, un anume ”domn Șerban”, care, după cum s-a recomandat, este șef pe Linia 23, a confirmat că i s-a adus la cunoștință despre cele întâmplate, dar că nu știe prea multe amănunte.

”Mie mi s-a transmis de către secretară că un puști a fost agresat de un șofer de-al nostru. Eu am discutat cu puștiul respectiv și l-am invitat la birou, să vină să discutăm ca niște oameni civilizați. El a fost puțin cam recalcitrant, l-am rugat frumos să lase tonalitatea puțin mai jos, să putem discuta omenește. Din ce îmi spunea șoferul, băiatul s-ar fi bătut cu un alt călător, iar puștiul afirma altceva. I-am explicat că, noi ca societate, în afara faptului de a-l da afară pe șofer nu aveam ce să-i facem. Noi i-am desfăcut deja contractul de muncă. Că ar fi condus beat și că a fost oprit de poliție, am auzit și eu, am văzut și la televizor. Știu că a fost oprit în zona Trocadero, iar mai departe nu mai știu nimic despre persoana respectivă (șoferul n.r.), pentru că și-a închis telefonul. Mai mult de atât nu vă pot spune, pentru că nu știu mai mult”, ne-a declarat, telefonic, reprezentantul societății Grup Media Sud, ”domnul Șerban”, după cum s-a recomandat.

De precizat că, potrivit declarației victimei, același domn Șerban nici nu a vrut să vorbească cu el, inițial, atunci când a fost contactat, pe motiv că ar avea alte treburi la birou. Abia după ce cazul a fost mediatizat în ”Replica”, l-a sunat chiar el ca să discute.

În ceea ce-l privește pe șoferul Iulian Fasolă, din câte se pare, acesta a rămas fără serviciu, cu permisul suspendat, va trebui să dea cu subsemnatul pentru mai multe infracțiuni, cum ar fi ”vătămare corporală” sau ”vătămare corporală gravă”, în funcție de numărul de îngrijiri medicale, ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și, eventual, ”tulburarea ordinii și liniștii publice” sau chiar pentru fumatul în incinta unul mijloc de transport în comun.

Reamintim că totul a pornit miercuri dimineață, când tânărul de 17 ani i-a atras atenția șoferului respectiv, care efectua curse pe traseul 23 (Năvodari-Constanța), să nu mai fumeze în mașină. Șoferul l-a bătut crunt, în apropierea gării, chiar în microbuz, după ce au rămas singuri în microbuz. În aceeași zi, în cursul după-amiezei, în timp ce tânărul mergea spre secția 3 Poliție pentru a depune plângere, a fost întâmplinat, din nou, în zona Gării CFR, de același șofer, care l-a bătut din nou, de data aceasta și mai crunt. În urma loviturilor primite, adolescentul a ajuns la spital, la Unitatea de Primiri Urgențe. La scurt timp după incident, șoferul efectua o cursă Constanța-Năvodari, iar pasagerii aflați în mașină au sunat la 112 și anu anunțat Poliția, anunțând că șoferul se află într-o avansată stare de ebrietate. Oamenii legii l-au oprit în trafic și l-au tras ”pe dreapta” pentru cel puțin câțiva ani.

Poziția oficială a conducerii GMS

La solicitarea redacției ”Replica”, conducerea societății de transport public Grup media Sud ne-a trimis un comunicat privind punctul de vedere oficial cu privire la aceste incidente. Vă prezentăm, în continuare, punctul de vedere oficial al conducerii societății de transport

”Gestul conducatorului auto, angajat în cadrul societății noastre, este unul incalificabil, imatur, deosebit de grav și de neconceput!

Vă comunicăm faptul că toți conducătorii auto angajați la SC GRUP MEDIA SUD CĂLĂTORI SA sunt testați în fiecare dimineață cu aparat etilotest, de către un reprezentant al societății noastre. Așa s-a întâmplat și în ziua de 29.11.2017, inclusiv conducatorul auto implicat în eveniment fiind testat, rezultatul fiind negativ. Asta înseamnă că, fără știința noastră, acesta a consumat băuturi alcoolice în timpul programului de lucru. Toți conducătorii auto angajați în compania noastră sunt periodic instruiți și îndrumați să aibă un comportament adecvat, să manifeste un limbaj social pertinent și să respecte regulile de circulație conform legislației în vigoare. Din nefericire, uneori, unii angajați nesocotesc conduita normală, dovedind grave lacune comportamentale.

SC GRUP MEDIA SUD CĂLĂTORI SA, imediat după ce a auzit despre acest eveniment, a procedat la desfacerea contractului de muncă al conducatorului auto, la nivelul societății noastre fiind în curs de desfasurare cercetări pentru a afla exact ce s-a întamplat. Ne cerem scuze pentru comportamentul fostului nostru angajat și ne asigurăm toți călătorii că aceste fapte sunt și vor rămâne de neacceptat!”, se arată în comunicatul conducerii societății, trimis la sediul redacției Replica.

Daniel ALBU

Citește și: Minor BĂTUT cu repetiţie de un şofer de pe GMS! SURPRIZĂ: Poliţia l-a depistat BĂUT!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia rutiera ar trebui sporite controale asupra soferilor de microbuze si autobuze in zona gari, auto-gari etc
2
1
Si inca ceva. De ce nu a sunat dupa prima bataie la 112 ? Nu era de ajuns de grava pentru medicolegal ?
3
0
Asta si-a si cautat-o. Sa fii batut de doua ori in aceeasi zi, trebuie sa ai un caracter deosebit. Nu era mai simplu sa filmezi fara sa faci pe eroul si sa suni la politie ? Dar asa nu mai faceai bani..
2
1
Si cel care conduce microbuzul si se bucura la leul ala, cum se numeste bai betivule? daca esti intradevar soferul despre care s-a scris, atunci nici nu meriti sa vorbesc cu tine, eventual sa iti sup falca aia de cioara vopsita. tu si restul tiganilor sunteti ultima speta de oameni, ca nu ati facut nimic bun niciodata, nu noi, asa cum zici tu. jegosule
2
4
ba saracie din tomis nord, ba descultule, ba ultima speta de om, cu mine vorbesti ? Scarpina-te ba-n cuur sa scoti leul ala, sa te umilesti la mine la masina sa te iau. In fiecare zi miluiesc sute ca tine, ma terminatule. Toti care mergeti cu microbuzele sunteti niste terminati, niste saraci, ultimele jighimele, faceti umbra pamantului degeaba.
4
10
Ptr persoana care intreaba ce vina are firma , imi deschid o firma de paza si imi angajez numai psihopati , te rup cu bataia fara motiv ai mei angajati , dupa vino si sustine ca societatea n-are vina
4
3
Ba Iulian Fasola.. hai sa te vad la fatza putin, te astept maine la ora 5 la OMV in Tomis Nord.. vreau sa te cunosc si eu pt ca: 1. Ai tupeu sa bati copii pe strada 2. Ai tupeu sa conduci baut un microbuz cu oameni.. 3. Ai mare tupeu sa existi de atat prostie
5
1
In Palas. Te mai bagi?
3
0
cati bani dai recompensa?
2
0
Ofer recompensa cine imi zice unde locuieste fasola
6
0
Si aia de la firma "Nursen" au inchis ochii la un sofer de al lor cand a agresat de fata cu noi, o fata,pentru simplul motiv ca fata a intrebat daca usa e inchisa bine sa nu cada calatorii din microbuz. Fata a fost indrumata sa faca plangere si se pare ca raspunsul firmei a fost foarte "taios",soferul inca e la post si sofeaza la firma. PS: e vorba despre acelasi sofer care a blocat asta primvara podul de agigea,deci va dati seama astia de Nursen ce profesionisti sunt daca angajeaza astfel de soferi
6
1
nu meriti sa fii batut . . . da injoseala si rusine vei primi ! ! !
4
1
Sa batut singur baiatul nu fumam si la alcolemie a iesit ca folosesc apa de gura ca trebuie sa am respiratia mereu buna si cine li se incordeaza muschii ii astept
3
2
Cu soferul de maxi taxi Gabi Gutza ce facem? Circula beat, pune in mare pericol integritatea calatorilor!
4
0
am fost agresata verbal in microbuzul gms linia 304, cand am sunat la firma sa fac reclamatie am discutat cu un domn care mi-a transmis ca nu-i poate face nimic soferului, o sa discute cu el despre incident si o sa-l lase o saptamana " pe bara".Dupa 3 zile l-am vazut pe microbuz.Niste JEGURI
9
1
Cu prima ocazie cand ajung in romania am sal bag in spital minim 2 saptamani pe soferu puli mele
8
1
mancati cacat cu lingura ce vina are gsm pt comportamentul unui jegos de sofer
1
21
GMS trebuie starpit,e precum Cancerul,o mizerie de serviciu,trebuie de urgent desfiintat acest serviciu de transport,eu personal as califica ca si atac la siguranta nationala acest serviciu!!
21
0
Mata la ce raspunde . boule ?
5
1
Lasa nepoate ca tot noi conducem cu 4-1 la pauza! Am ars vreo 4 de la GMS! Si vad ca meciul se joaca! Stati cuminti ca la pauza intra Messi.....F........
3
0
Si daca facea accident ptr ca era beat la volan, raspundea ma-ta?
18
0
Al dracu ciucamet care face pe desteptul. Sa vezi ce bataie ii dam ca a perturbat soferul din condus. Daca iesea un accident raspundea tata lu ciutanu ?
2
29
Cred ca ati uitat sa mentionati cea mai importanta infractiune safarsita de sofer si anume relevtratamente aplicate minorului.
17
2
Sa se disfinteze gsm suge statu
21
0
Bravo tinere iti admir spiritul civic pe care l-ai dat tuturor ,sa nu-ti fie frica de niste gunoaie in care si pe forum mai vezi cate unul gen ,,fasola,,si uite asa vom scapa de toate lepadaturile jegoase din tara .Bravo ai caracter...
30
4
Gata nea Popica ? I-ai dat la mumu ? F. Bine...scapa de ciori
11
2
la ce cumul de infractiuni are, nu scapa fara executare. Cat despre adolescentul turbulent, cred ca pentru el e doar prima dintr-un lung sir de batai pe care le va incasa.
17
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108