REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Reacția proprietarei despre bătaia din agenția imobiliară! Video

Reacția proprietarei despre bătaia din agenția imobiliară! Video

Virgil STOIAN 9 martie 2023 | 00:00 10953

După cum Replica de Constanța a relatat, în urmă cu câteva zile, într-o agenție imobiliară din Năvodari, un angajat a fost făcut knockout de un dezvoltator imobiliar, fiind vorba despre Cristinel Bancu. Acesta, l-ar fi agresat fizic și l-ar fi umilit pe agentul imobiliar, doar pentru că  bărbatul nu a ”executat” una din doleanțele clientului. Reporterii Replica au vorbit și cu proprietara agenției imobiliare, care e hotărâtă să îl acționeze în judecată pe Cristinel Bancu.

Reactia proprietarei despre bataia din agentia imobiliara! Video Mihaela Țiculeanu, proprietara agenției


Un agent imobiliar a fost agresat fizic și torturat psihic de către un afacerist din Năvodari, Cristinel Bancu. Evenimentul s-a petrecut pe 1 martie a.c., când agresorul a pătruns în incinta agenției imobiliare Ticu Ely Company, motivând că dorește sa se șteargă “în acel moment” un anunț dat la publicitate. Iată ce spune proprietara agenției imobiliare: ”Mă numesc Țiculeanu Mihaela, lucrez în domeniul imobiliar de aproximativ 20 de ani. Urmare a activității pe care o desfășor am fost contactată de Cristinel Bancu să-i public un anunț pentru vânzarea unui imobil. Pe data de 1 martie, în jurul orei 9, am fost contactată de acesta telefonic, să-i șterg anunțul publicat. I-am spus că nu se poate șterge deoarece site-ul respectiv ne impune anumite reguli, până pe 20 martie nu putem șterge anunțul. Acesta mi-a solicitat să îi spun unde avem punctul de lucru, să vorbească cu colegul meu, să îi șteargă anunțul. În jurul orei 10:30 s-a prezentat la agenția imobiliară, și în mod agresiv i-a cerut colegului meu să îi șteargă anunțul publicitar. Acesta i-a spus că nu poate să îl șteargă până pe 20 martie, iar în urma acestui răspuns, Cristi Bancu s-a simțit ofensat că nu se pot executa ordinele lui și a început să îi spună ”Băi sclavule, eu sunt un dezvoltator imobiliar, tu acum ștergi anunțul”. L-a torturat psihic, l-a scuipat de două ori, a vrut să îi dea un cap în gură, a vrut să oprească camerele, l-a pus la pământ, i-a dat pumni, picioare, prin manevre de sufocare i-a luat respirația, i-a spart un dinte. A început să zică că se duce la mașină să ia o rangă, practic l-a torturat și fizic dar și psihic pe angajat. Noi vrem să depunem o plângere penală pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, violarea sediului profesional, dar pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor”.

Reactia proprietarei despre bataia din agentia imobiliara! Video Agenția imobiliară

Ce spun polițiștii

La data de 1 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 34 de ani, ar fi fost agresat fizic, de un bărbat, de 38 de ani, în incinta unei agenții imobiliare. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Reactia proprietarei despre bataia din agentia imobiliara! Video Bărbatul agresat

Cristinel Bancu a apărut în dosarul lui Nicolae Matei

Cristinel Bancu este unul dintre afaceriștii care au apărut în dosarul lui Nicolae Matei . Acesta din urmă a fost acuzat de DNA, și ulterior condamnat, că în anul 2011, împreună cu inculpaţii SC Dormarbib Group SRL şi Gurgu Isidor, a constituit un grup infracţional organizat al cărui scop a fost săvârşirea unor infracţiuni îndreptate împotriva patrimoniului oraşului Năvodari, dar şi de spălare a banilor, care să le asigure folosul acelor infracţiuni. În cadrul acestui grup, care a acționat până în anul 2013, inculpatul Matei Nicolae a avut rolul de a iniția hotărâri de consiliu local prin care să se creeze premisele fraudării intereselor economice ale primăriei Năvodari, iar ulterior, de a dispune în mod ilicit de bunuri și sume de bani aparținând orașului, cu efectul păgubirii bugetului local și obținerii unor avantaje patrimoniale pentru alte persoane.

Reactia proprietarei despre bataia din agentia imobiliara! Video Momentul în care Bancu intră în agenție
Prejudiciul adus orașului Năvodari, în acest dosar, este de 26 de milioane de euro. Afacerea era foarte simplă: edilul și apropiații acestuia identificau persoane care voiau să li se reconstituie dreptul de proprietate și semnau cu acestea promisiuni de vânzare-cumpărare. Imediat după semnarea acestor documente, era eliberat și actul de împroprietărire. De cele mai multe ori era vorba de terenuri extravilane arabile, iar punerea în posesie se făcea în intravilan, pe plaja Mării Negre. Cele mai multe tranzacții cu terenuri s-au făcut prin societatea Top Vision SRL. În același dosar mai apare și numele mamei lui Bancu, Emilia, și firma acesteia, SC Unic Star SRL, aflată în relaţii comerciale cu Primăria Năvodari. Cristian Bancu a fost, în trecut, angajat al Gărzii de Mediu. În prezent este asociat în firma Aprilia Rezidence SRL, ce se ocupă cu dezvoltarea imobiliară, dar mai este implicat și în societățile Maya Ideal Turism SRL și Victory Land SRL.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu ce te-am supărat.?!
3
0
Învață unde sa pui virgulele și sa despărți cuvintele cum trebuie.Cred ca tot de la semințe ți se trage și ție.
0
3
Bună ziua, pentru domnul care mi-a scris mesajul că deviez de la subiect și cine m-a plătit să-i fac reclamă agenției imobiliare ȚICU ELY. Domnule, numele meu este Claudia nuștiu care este numele dumneavoastră și nici nu mă interesează aveți dreptate că acest individ trebuie pedepsit pentru tot ce-a făcut însă, cu siguranță organele competente vor face exact ce trebuie. Pentru liniștea dumneavoastră nu m-a plătit nimeni mulțumesc lui Dumnezeu sunt bine financiar avem afacerea noastră în Germania am simțit nevoia să spun adevărul și doar adevărul despre acești oameni minunați spre deosebire de alți știu bine să fac diferența între oamenii de calitate și oameni de proastă calitate. Nu pot sta indiferentă la toate mesajele răutăcioase la adresa doamnei Țiculeanu a soțului Jantea și a colegului Cristi (Bibișor). M-ați jignit, m-ați făcut tâmpită și mi-ați scris să nu ne mai drogăm.La cine v-ați referit mai exact că se droghează? La cei care aruncă cu noroi în acești domni extraordinari de serioși. Cu ce v-a deranjat mesajul meu? N-am voie să scriu frumos de niște oameni care își fac meseria cu profesionalism. Dacă n-ați înțeles ce-am scris, recitiți mesajul.
36
0
Cu cat ai fost platita ca sa faci reclama. Mai, esti tampita? In articol este vorba despre o infractiune care se pedepseste cu dosar penal si care sper ca se va intampla. Ca doar nu mai suntem in vestul salbatic. Ati luat-o razna toti. Nu mai trageti pe nas, idiotilor ca faceti comentarii pe langa subiect...
4
36
Pentru doamna Mihaela Țiculeanu, doamna Mihaela am citit toate mesajele răutăcioase adresate dumneavoastră și soțului dumneavoastră domnul Jantea Sorin nu - mi vine să cred ce s-a întâmplat, ce-a pățit Cristi colegul dumneavoastră îmi pare atât de rău că lumea vrea să vă denigreze fără să vă cunoască aruncă vorbe-n vânt de invidia ce v-o poartă. Eu și familia mea avem numai cuvinte de laudă și respect. Ne-ați făcut fericiți pe toți. Ne-am cumpărat prin dumneavoastră apartamente, case, garsoniere începând de la frați, unchi, prieteni. A-ți avut răbdare cu noi și câte-o lună de zile care mai pretențios decât celălalt. Nu ne-ați înșelat încrederea niciodată. Niște oameni rar de întâlnit. Foarte, foarte, foarte serioși, răbdători, înțelegători. Mi-amintesc c-am venit cu mătușea mea din Italia să cumpere vila din Mamaia Nord și aveați control de la ITM trebuia să mergeți și cu noi la Notariat eu aveam emoții pentru dumneavoastră mi-ați spus să stau liniștită că le prezentați repede contractele de muncă și n-o să fie nici ce-a mai mică problemă. Adevărat așa a fost. A doua zi am venit la agenția imobiliară să vă plătesc comisionul în timp ce semnam factura pentru comision intră două persoane în firmă o doamnă și-un domn s-au legitimat că sunt de la Antifraudă nu mai înțelegeam nimic. Mă întrebam ce se întâmplă! Aveam din nou emoții pentru dumneavoastră, vă studiam cu mare atenție n-aveați nici-un stres i-ați prezentat domnilor toate actele mai exact tot ce v-a cerut.Mi-am aprins o țigară și stam în fața ușii să ascult ce se întâmplă cu doamna Mihaela ce vor spune domnii. Au verificat tot ce trebuia să verifice și dintr-o dată aud doamna Mihaela felicitării și să fiți fidelă statului în continuare. De atunci am băgat și bag mâinile în foc pentru dumneavoastră v-am recomandat la toți prietenii mei și vă recomand cu mare încredere în continuare. Vă iubim, avem respect maxim pentru dumneavoastră, soțul dumneavoastră și Cristi așa cum îmi place mie să-l alint (Bibișor).
40
2
Pentru Mara, ce vocabular infect ai. Doamna Mihaela Țiculeanu nu se coboară niciodată la nivelul unei MAHALALE de cartier ca tine. Este super finuță această doamnă, are multe calități frumoase. Este greu să înțeleagă un nimeni ca tine. Un sfat din partea Eugeniei nu mai sparge semințe la colțul străzi angajează-te și tu, cautăți un loc de muncă să ai activitate.
40
1
Morților de mai jos
1
27
Este o meserie ca oricare alta si daca nu vrei sa-ti intermedieze vanzarea , nu te obliga nimeni . Nu iti da dreptul nici o lege sa intri sa-ti faci dreptate sau sa abuzezi ca tu esti cineva .
39
2
Pe madam era sa o iau de par acum vreo 2 ani. O javra ordinara!
4
36
ce i cu strigoiul asta ma...
4
32
pai probabil ca dezvoltatorul este vanzatorul de cotete ....si agentul imobiliar nu i-a facut jocul .Ag.imobiliar este un simplu angajat ...nu are vina ...
35
0
Ce-mi mai place mie când mă apucă unul din ăsta de gat să-i dau stânga în bărbie, să vezi cum se scurge în jos cât e de mare. Bine, trebuie să fi atent să nu dea cu capul de ceva tare dar șutul de jos cu pantoful împiedicămereu acest lucru.
33
0
Doamna pare de e***e roma, asa ca nu ma mira ca se da in stamba pe net...iar preturile la care vinde niste cotete de garsoniere la Navodari arata cat de profesionisti sunt. Si doi, nu te bate nimeni nevinovat, nu se ia nimeni de tine daca n ai facut nimic gresit. Plus, duamna, lasati 'plovaru' cu emblema Nike pentru cand mergeti la sala. Si probabil veneati direct de la nunta, asa se explica machiajul de scena.
4
47
Cea mai mare escroaca și profitoare ticuleanca. Numa manevre. Bine le a făcut.
1
44
Toti ne dam cu parerea ar trebui sa fie ca afara in tari civilizate toate tranzactile imobiliare se faca prin agenti imobiliare si atunci statul ar castiga foarte multi bani la buget .ar exista control asupra tuturor vanzarilor si in special la inchirieri unde 90 la suta sunt la n***u, toate documentatile vor fi verificate si nu ar mai exista posibilitatea de a pacali oameni , acum e la moda toti fac un bloculet asociati cate 4 sau 5 si sunt dezvoltatori imobiliari ,doamna daca proprietarul a dorit sa retrageti anuntul si dumneavoastra nu lati facut nu exista site sa nu poti sa retragi un anunt dupa pe piata ,
27
3
se cauta meserii inselatoare fara munca si bani din furaciuni,asa ia invatat societatea in care traesc!
12
21
Daca agentii sunt specilanti , dezvoltatorii ce sunt? :))) profit de3x 4x Dar eu nu am auzit de Bancu asta :)) cine dracu e asta? E plin orasul de smecheri :)))
44
3
Mare japcangi si escroci de prima clasa sunt asa zis agentie imobiliari ,percep banii pe nimic,doar geambasi de imobiliare,se poate tranzactiona si fara milogi imobiliari
7
38
Daca il da in judecata, chiar ca-l aranjeaza bine!
45
1
Nu ne mai mira nimic ,degeaba au bani daca sunt avari si nu au umanitate ....Cel ce a fost agresat este "prea mic "sa -i spuneti numele ,e unul .....Asa este peste tot am iajuns in secolul 23 sa ne confruntam cu birjari cu pretenții nu cu oameni educati trist este ca se birjăresc si rundele intre ele ,au uitat de unde au plecat .....
46
3
Are dreptate Vali esti o profitoare care visezi masini de lux si excursii scumpe prin America etc. Si pentru asta speculezi la maxim preturile la case, minti oamenii in fata si atat, in rest nu muncesti nimic... Apoi ai si anjajati la n***u, faci Evaziune Fiscala care se pedepseste 3 la 10 ani inchisoare. Iti fac eu maine la prima ora plangere la ITM, ANAF, OPCDNA, IPJ. Evaziunea Fiscala si spalarea banilor pe care o faci cucoana e mai rau ca furtul din buzunare...
10
40
Este usor sa iti dai cu parerea depre munca altuia , i-a spune tu , tu ce muncesti ? Ca sa ne dam si noi cu parerea , despre ce faci tu acolo.... Hai sa-ti spun un secret ,daca vrei sa cumperi o casa fara intermediari ( agentii imobiliare ) ai sanse mari sa ramai in c u r u l gol ! Ei tocmai asta fac , verifica actele , autenticitatea lor , lipsa ipotecilor , etc. Sunt tertipuri pe care tu nu le cunosti, si sunt sanse mari sa ai parte de tragedia vietii tale , financiar vorbind !
42
15
Agentii Imobiliari sunt de fapt speculanti ordinari care isi bat joc de oameni si multi trag tepe, e plin de procese la tribunal pentru comisioane incasate dublu fara chitanta taiata… Agentii favorizeaza Mafia Imobiliara, vor sa se imbogateasca pacalind oameni cinstiti care au muncit. In Mamaia apartamentele sunt mai scumpe ca in New York sau pe Coasta de Azur, p***t sa fii sa te imprumuti sa le dai bani… Iricine poate deveni agent peste noapte, pune 3 anunturi, merge cu 5 clienti etc Minciuni , vrajeala multa si iar minciuni Gogonate…
17
49

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367