REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Reacţie fulminantă a lui Brăiloiu, după declaraţiile lui Iohannis: 'Nu are ţinută de preşedinte; bambilici să joace cu nepoţii, dacă îi are'

Reacţie fulminantă a lui Brăiloiu, după declaraţiile lui Iohannis: 'Nu are ţinută de preşedinte; bambilici să joace cu nepoţii, dacă îi are'

Replica API 24 aprilie 2019 | 00:17 594

PSD dă cu parul, după ce preşedintele a anunţat că respinge propunerile de noi miniştri

PSD dă cu parul, după ce preşedintele a anunţat că respinge propunerile de noi miniştri

Preşedintele României Klaus Iohannis a anunţat, într-o conferinţă de presă, că nu ia act de demisiile miniştrilor Fondurilor Europene (Rovana Plumb) şi Românii de Pretutindeni (Natalia Intotero), în contextul în care nu a fost de acord cu propunerile PSD pentru aceste portofolii, dar nici cu cel pentru Justiţie. Iohannis a menţionat că cele trei persoane propuse nu au "ţinuta" necesară funcţiei de ministru şi că "nu sunt suficient de pregătite".

"Această remaniere este un fel de farsă. Nu are nici o treabă cu agenda românilor. E cauzată de o răfuială din PSD. Nu sunt de acord cu această remaniere. Am vorbit cu doamna Dăncilă să vină cu noi propuneri. Nu accept demisiile până când aflu persoanele care urmează să preia portofoliile", a spus Iohannis.

Amintim că pentru Ministerul Justiției a fost propus Eugen Nicolicea, membru al Camerei Deputaților, pentru Ministerul Fondurilor Europene a fost propusă Oana Florea, membru al Camerei Deputaților, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a fost propus constănţeanul Tit-Liviu Brăiloiu, membru al Senatului.

Declaraţiile lui Klaus Iohannis l-au "declanşat" pe Tit-Liviu Brăiloiu, care a comentat că şeful statului s-a antepronunţat, "se manifestă nedemocratic", nu-şi înţelege rolul şi atribuţiile, ba mai mult, "el este cel care nu are ţinută de preşedinte".

"Dânsul, el este primul care nu are ţinută de preşedinte, iar aici am o sumedenie de exemple să vă ofer: el este cel care foloseşte garda de la SPP pentru a merge, în geacă roşie, în mulţime, să instige la proteste neautorizate. Tot el susţine discursuri părtinitoare, deşi ar trebui să fie preşedintele tuturor românilor; acţiunile lui nu au ţinută de preşedinte, tergiversările în luarea deciziilor nu indică o ţinută de preşedinte...", s-a dezlănţuit Brăiloiu, care a mai opinat că, prin această nouă declaraţie "Iohannis îşi prefigurează un nou eşec".

"Va trebui să semneze. Parlamentul decide, poate nu a înţeles care îi sunt atribuţiile. Mai pe româneşte: el este un soi de registru, ia act de deciziile Parlamentului, nu decide el, că nu e pe moşie. Cum să spună că nu îi plac propunerile PSD? Facem politică, nu suntem pe podium de modă, să spună că îi place sau nu. Facem politică, nu bambilici, dacă vrea să joace bambilici, să o facă cu nepoţii lui, dacă are. E un personaj!", a tunat senatorul constănţean.

El a adăugat că "PSD oricum se aştepta la o astfel de reacţie a lui Iohannis".

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba jegoaselor nefutute, Brailoiu are 7 clase peste voi. ESTE SINGURUL PARLAMENTAR PATRIOT ! voi mooistelor tradatoare nu sunteti decat niste coorve bashite. Forta Brailoiu! Unicul parlamentar constantean patriot!
0
0
Pierde pe mana lui cu asa propuneri
0
0
Dom Costel are imunitatea scazuta, dar i-o ridica nevasta
0
1
Are mecla de transgender Brashiloiu asta.O fi pidosnic?
4
0
Numai specimene in politichie
2
0
Dar tu, derbedeule, tu ce tinuta ai? Ce anturaj ai? Cum ti-ai facut averea in Spania, toata lumea o stie... esti un golan in cardasie cu alti golani, dar sunteti trecatori. Pacat ca pe unde treceti stricati, va imbuibati ,furati ,dar aveti tupeu, asta este calitatea voastra. Dar mai e putin. Valabil si pentru complexatul de Dancu care, a cam incurcat itele iar somnul il are cam nelinistit... insomniile aduc boli, costele!... boli incurabile! Iar tu ai o varsta mai baiete si ai imunitatea cam scazuta. Lasa-ne, lasa-ne...poate te lasam si noi cand nu vei mai fi pe aici, dar nu promit!
3
0
Ce valoare, prietene comunist? Cu ce se remarca domnul? Cu faptul ca a dorit legalizarea armelor letale? Esti tampit?
9
0
de ce nu n-e permite-ti s a ne spunem parerea ? Aloo PSD ,nu mai cenzurati articolul !
6
3
Csnd lupii tac se aud doar javrele!NU O SA AVETI NICIODATA VALOAREA D.LUI BRAILOIU!
5
19
Cainele asta plouat, care se sparge in figuri cu Porsche ul lui de bugetar. Ce oameni mici, ce caractere infecte!
20
7
Zici Tit si tragi apa!
17
4
Brailoiu un proxenet de Spania
25
3
Asa iti trebuie daca te ai combinat cu Dancu
16
2
Cum draq au ajuns toti ciobenii, toti cacatii si golanii sa ne reprezinte? Oare nu vor mai ajunge oameni onesti si cu bun simt in fruntea tarii? Ajunge sa ne conduca numai dalmatieni, adica niste patati! Numai dictatura ne scapa de scarbele astea mafioate!
20
2
Ce vocabular de mahalagioaica are brailoiu. Cred si eu ca plange dupa asa post, ca doar nu e de colea, nu? Huuoooo
33
3
acest personaj si-a dovedit de mult incompetenta. In perioada de aproape un an cat a fost prefect, a blocat activitatea Comisiei de Fond Funciar.
41
3
un obscen mahalagiu
39
4
vrei sa fii ...ministru mai taran imputit,analbabet si golan????Hai,mars la pupat cur de teleormanean!!!
35
5
Bine ti a facut golanule.
39
4
Nu e indicat sa il superi pe Claxonel, risti o avalansa de mitocanie de neoprit.
30
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218