REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

RECIDIVIST cu TUPEU: AMENINȚĂRI cu briceagul, PUMNI și STICLE 'zburătoare'!

RECIDIVIST cu TUPEU: AMENINȚĂRI cu briceagul, PUMNI și STICLE 'zburătoare'!

Replica API 16 mai 2019 | 22:56 311

A ajuns, din nou, la închisoare

A ajuns, din nou, la închisoare

În urma unui scandal izbucnit într-un local din Cogealac, un tânăr a fost trimis în judecată, iar acum a fost condamnat la 1 an și 7 luni pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Decizia este definitivă, iar bărbatul a fost introdus în penitenciar. Acesta este cunoscut cu antecedente penale, a stat de mai multe ori după gratii, nu este căsătorit, nu are loc de muncă și nici ocupație.

Polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac, la data de 14 mai a.c., au depistat un bărbat, Marius Panait, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Cogealac, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 7 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Totul s-a petrecut în noaptea de 16 spre 17.02.2018, în intervalul orar 00.11 – 00.54, în timp ce se afla într-un local (sală de jocuri) din localitatea Cogealac, a purtat fără drept un briceag, l-a lovit cu pumnul pe numitul M.A. (persoană care nu a depus plângere prealabilă), după care a aruncat cu o sticlă în direcția acestuia, obiectul lovind un perete, iar din ricoșeu a lovit persoana vătămată T.R. în zona capului, cauzându-i suferințe fizice, tulburând în acest mod ordinea și liniștea publică în interiorul localului în care se aflau mai multe persoane. Apoi a scos briceagul și a început să amenințe, intervenind cei din local. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere. Întrucât inculpatul a suferit anterior numeroase condamnări, cu executare, magistrații au decis că scopul preventiv-educativ al sancțiunii penale poate fi atins prin aplicarea unor pedepse în limitele prevăzute de lege, majorate cu jumătate potrivit art. 43 alin. 5 C. pen. (tratamentul sancționator al recidivei postexecutorii ), urmând să stabilească în sarcina inculpatului pedepse de 1 an închisoare, 1 an închisoare respectiv 9 luni închisoare. După ce au fost contopite, a rezultat cea de 1 an și 7 luni.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate in aceste circumstante agravante, se va cuminti !
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367