REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.2° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.2° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Recital de excepţie marca Horaţiu Mălăele şi concert Ştefan Bănică Jr., în Mamaia!

Recital de excepţie marca Horaţiu Mălăele şi concert Ştefan Bănică Jr., în Mamaia!

Replica API 18 iulie 2016 | 00:32 194

În seara de sâmbătă, 16 iulie, Piaţeta de la Casino a fost spaţiul-martor al unui eveniment fără precedent: un one-man show a ţinut cu sufletul la gură, a încântat, emoţionat şi bucurat peste 3.000 de spectatori. Horaţiu Mălăele a fost maestrul de ceremonii în cea de-a doua zi a Festivalului Verii 2016 - Carusel Cooltural, iar invitaţii săi, turişti şi constănţeni deopotrivă, au experimentat un eveniment extraordinar: întâlnirea în aer liber cu teatrul de cea mai bună calitate.

Recitalul de excepţie a lui Horaţiu Mălăele a avut ca preambul un moment coregrafic marca Stela Cocârlea, în care au performat studenţi al Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii „Ovidius” şi elevi ai Colegiului de Arte „Regina Maria”, alături de o invitată specială de la Bucureşti. Şi cum după teatru urmează muzică de cea mai bună calitate, Ştefan Bănică şi Trupa Rock’n’Roll Band&The 50’s au păşit pe scenă în aplauzele mulţimii, întregind energia serii.

Peste 6.000 de spectatori au fredonat, au cântat şi s-au bucurat la spectacolul său, susţinut într-un ritm exploziv. Cele mai cunoscute melodii ale unuia dintre cei mai îndrăgiţi artişti români s-au auzit în întreaga staţiune timp de o oră şi jumătate. Susţinut de un band extraordinar, Ştefan Bănică s-a dezlănţuit electrizând publicul.

La întâlnirea cu jurnaliştii, de după concert, artistul a declarat: „Nu am mai cântat în Mamaia de mai bine de opt ani. Este extraordinar ce se întâmplă acum aici. Publicul de teatru şi publicul de concert au fost aduse împreună, într-o formulă completă. Mă bucură foarte mult această idee care s-a şi realizat atât de frumos: Festivalul Verii 2016 - Carusel Cooltural.

E foarte bine că avem în Mamaia concerte şi piese de teatru. Şi Horaţiu, şi Pino Caramitru, şi Vama şi noi am încercat să facem un spectacol foarte bun pe scenă, să facem o seară coolturală. Am avut un public cald, şi la propriu şi la figurat, mi-a făcut mare plăcere. Publicul are nevoie de emoţie, chiar şi tinerii, care sunt mult mai nişaţi. Am şi spus pe scenă, există o vârstă când emoţia este principalul ingredient al vieţii noastre, indiferent că recunoşti sau nu“, a declarat, încântat, Ştefan Bănică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272