REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° ConstanÈ›a Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° ConstanÈ›a Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

RECUNOAŞTEŢI NESIMŢITA? Domnişoara din imagini şi-a făcut un obicei din a 'scăpa' de gunoi pe trotuar, în faţa unui imobil unde-şi parchează maşina!

RECUNOAŞTEŢI NESIMŢITA? Domnişoara din imagini şi-a făcut un obicei din a 'scăpa' de gunoi pe trotuar, în faţa unui imobil unde-şi parchează maşina!

Replica API 16 mai 2019 | 00:00 454

Constănţenii sunt permanent nemulţumiţi de felul cum arată oraşul, din punct de vedere al curăţeniei, dar nu numai. Bat obrazul autorităţilor, pe bună dreptate, dar uită să bată obrazul semenilor certaţi cu bunul simţ! Vorbim despre cei care confundă străzile cu ghene de gunoi, cum ar fi domnişoara din imagini, pe care sperăm să o identificaţi, pentru a-i transmite: "AŞA NU, domniţă! Fii respectuoasă, fii cu cei 7 ani de acasă!".

Proprietarii unui imobil situat la intersecţia străzilor Decebal cu Siret au constatat că, periodic, nu pot parca maşina în faţa casei. Motivul: fix acolo este parcat, frecvent, un autoturism roşu. Nici o prroblemă, oamenii în cauză au căutat soluţii - mai exact au parcat ei pe străzi adiacente. Asta ca asta, dar frustrant este altceva, ba chiar revoltător! Periodic găsesc gunoi depozitat în faţa porţii. Uitându-se pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, proprietarii imobilului au constatat, cu dezgust, că o domnişoară este responsabilă. Este aceeaţi persoană care parchează în faţa casei lor, şi care, atunci când coboară din maşină, "scapă" şi de gunoi pe trotuar, "la umbra" unui copac. "Frumoasă" educaţie!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un sofer de la apele aromane facea la fel,aducea gunoiul de acasa si il lasa la unul din blocurile de la institutie.
1
0
eu sunt sigur ca madmoasele este o moldovanca din tara ei ,esuata in c-ta
3
3
Bunicii fanarioti carau tot aurul romanilor in Grecia vreo 200 de ani.
3
0
Daca-ti face o teava scurta o ierti?Dar tu ce ascunzi de filmezi cu 7 camere si valatuci de sarma pe gard precum la Guantanamo?
2
12
Vedere cu orasu Constanta ! Este o chestiune , aproape generalizata in acest sat , cu pretentii de mare oras . Asta nu tine de primarie , cu bunu simt civic , ci de noi !!!! Noi intre noi , nu ne respectam , ca oameni . Un motiv , pentru care , Constanta , a involuat total , fata de Vestu tari .
20
1
Te-au prostit pe fata politistii. Daca ai vrut sa faci plangere pentru furt, iar politistul te-a refuzat, trebuia sa faci sesizare in scris la Parchetul Militar impotriva politistului. Politistii din toata tara refuza asa zisele cazuri marunte. Pe ei nu ii arde la buzunar, dar pe noi ne ard aceste cazuri marunte.
5
0
PSD CLAR E DOAMNA
10
9
In loc de filmare, dai o prastie neicusoare. Sigur dupa ce ia una in scafarlie va deveni un bun cetatean. Glorie si foc etern PSD pentru distrugerea tarii.
7
5
Politia locala sa-si faca datoria ! O amenda usturatoare nu strica ! Persoana sa isi cumpere tomberon pentru gunoi si sa il tina in curte !
12
2
Fu- - -ta o luna in continuu.
6
6
sa ii bag un deget in cur si dupa in gura
4
8
La politie facuta sesizare...punct
13
2
asta trebuie facuta vedeta! O sa fie un exemplu!
14
3
Ce sa te duci la politie cu asa ceva. Eu am fost ca mi-a furat semnalizatoarele laterale si mi-au zis ca daca nu e paguba de nu stiu ce suma n-au de ce sa vina. Nici vorba sa vina sa investigeze ceva. Mai bine in spatiul virtual sa vedem si noi cine trece pe langa noi.
8
1
si de ce nu-i desarta gunoiul pe masin??
21
2
E plin de asemenea specimen,doar ca nu toate au fost filmate. Barbati si femei cu gunoi in capetele lor soioase sunt de fapt majoritari,doar foarte putini fiind cei ce dau importanta regulilor scrise si nescrise ale civilizatiei. Ceva exceptional este sa filmezi pe cineva care aduna de pe jos si pune la cosul de gunoi ceva,asta da sensational de publicat.
26
0
astia sunt reta-rzii care tipa ca nu sunt locuri de parcare in oras...ca orasu' e' murdar..etc..
13
8
Dupa comportament, dupa cum e imbracata, dupa mecla si mai ales dupa nasau este sigur maky - cippy.
27
4
Daca tot aveti filmarea, adica proba din care rezulta cine este autoaarea si numarul masinii, la ce drak va lamentati in spatiul virtual si nu mergeti cu ele direct la Polutia locala, organ specializat in constatarea de astfel de infractiuni si aplicarea de amenzi ?
30
3
Bai nesimtitilor tocmai ce au fost instalate cosuri stradale din fier, mai mult decat trebuie dar voi nu stiti sa apreciati nimic mai mult distrugeti ca in codrul salbatic drept dovada SPECIA din imagine.
29
1
ASA AM AJUNS PENCA NU MAI SUNT TOMBEROANE . LEA LUAT MAZAREL ?
6
7
O curva proasta!!!
25
2
Are voie sa parcheze asa, pe oblic? Nu este semn de parcare regulamentara acolo? Adica un semn care sa impuna alinierea masinilor la bordura? Daca face in mod frecvent asta, ma refer la parcat aiurea si lasat gunoi, este o mare scarba. poate sa fie cocheta, curata, machiata, pudrata, dar ramane o fiinta dizgratioasa total din aceasta cauza.
27
1
De un de bun simt la o asa matracuca.
18
2
Lucreaza la un videochat din apropiere. Nu-i dau numele.
27
2
savedeticoardele nesicum arunca din masina mucuri,pungi,orice.Din cocos nu faci gaina si din coorva gospodina!
30
1
cine sa fie, o atarnatoare a unui camatar
33
2
ce articole de interes maxim, tot inainte replica. sa dati in direct cand se rahateaza un pescarus!
12
26
Zgariei masina cu un cui si ai rezolvat-o !
27
4
interesant titlu toti cocalarii fac jurnalism
10
24
Ce o fi la gaoaza ei?
25
2
Bagamias p in ma ta de bagaj obosit fmm de peostituate si pesti nespalati bombardieri de internet mers de bodyguarzi gandaci de bucutarie curve hpviste
17
2
E videochatista putin mai sus, la intersectia urmatoare
33
1
Jegoasa de-a dreptul.
43
2
O mare nesimt!ta
52
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212