REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Redactorul-șef al publicației „Sputnik şi Pogrom” din Rusia a murit după ce a căzut de la etajul 5. VIDEO

Redactorul-șef al publicației „Sputnik şi Pogrom” din Rusia a murit după ce a căzut de la etajul 5. VIDEO

Replica API 30 decembrie 2021 | 18:46 2320

Fondatorul și redactorul-șef al publicaţiei naţionaliste „Sputnik şi Pogrom”, Yegor Prosvirnin (35 ani), a murit la Moscova, potrivit Digi24, după ce a căzut de la etajul 5 al unei clădiri, citează stiripesurse.ro.

Vecinii spun că au auzit „ţipete şi înjurături” înainte de incident, scrie BBC Rusia. Agenția TASS, care citează surse din anchetă, a precizat că potrivit datelor preliminare, la momentul incidentului acesta se afla sub influenţa drogurilor și a alcoolului. În mâinile bărbatului au fost găsite un recipient cu gaz şi un cuţit. Politicianul rus Roman Yuneman a declarat pentru ziarul Podyom că s-a întâlnit cu jurnalistul în urmă cu două săptămâni şi totul părea „normal”.

Prosvirnin a fondat controversatul blog de dreapta Sputnik şi Pogrom, care a susţinut anexarea Crimeei şi izbucnirea ostilităţilor în estul Ucrainei.

ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional!

Mai târziu acesta l-a criticat pe liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, şi a prevestit că în Rusia va izbucni un război civil. Jurnalistul a spus anterior: „Cred că totul se va prăbuşi. Nu numai Novorossia se va prăbuşi, ci şi Federaţia Rusă".

Yegor Prosvirnin

Site-ul său web a fost adăugat ulterior pe lista site-urilor blocate în Federaţia Rusă în 2017 pentru promovarea ideilor de „ură etnică şi religioasă care creează ameninţări la adresa securităţii publice şi încurajează extremismul”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce.i mai fac aviatori kgbistii pe cei care se opun regimului.se indoapa cu droguri fortat apoi se arunca peste fereastea!
1
2
de faceti propaganda vaccinarii si covidului!
1
4
Un lider adevarat ar intelege ca e mai bine pentru Rusia pe termen lung sa-si ia labele de pe Ucraina. Putin e aproape de Hitler la toate capitolele. Si Hitler era increzator in armata lui invincibila, la fel e si Putin in rachetele lui supersonice de neoprit. Dar uita ca planeta s-a unit. Nu e nevoie sa agreseze Ucraina. China ar ajuta oricand Rusia, iar NATO nu doreste un conflict global. Atunci de ce cauta Rusia scandal in Ucraina? Se bazeaza prea mult pe supersonice si China.
13
2
Putin si Rusia se indreapta spre ceea ce este Coreea de Nord acum. Nu-l iubeste nimeni, toti se tem de el, niciun vecin nu-l suporta, n-are nicio sansa sa castige un razboi, poate doar sa intre in unul sinucigas in care pierd ambele tabere.
9
2
Putin e acolo doar pentru ca a spus ce au vrut expertii militari sa auda. Poate fi oricand inlocuit. Orice agent kgb care mimeaza un luptator cu sange rece si e un bun papagal sa repete interesele serviciilor secrete, poate fi pus lider suprem al Rusiei.
9
2
Daca alegerile ar fi corecte, Putin ar lua sub 30 la suta, fapt ce nu ar coincide cu interesele armatei si ar pune in pericol resursele tarii furate in ww2 de URSS. Alegerile sunt doar ca o perdea pentru ONU. Legile sunt optionale pentru ei, a spus-o Dugin.
10
2
S a prabusit el de fapt
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212