REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Regia pe care a condus-o Gâmbuţeanu scapă de FALIMENT. Lungoci: „Vom plăti toţi creditorii şi ne lărgim activitatea”

Regia pe care a condus-o Gâmbuţeanu scapă de FALIMENT. Lungoci: „Vom plăti toţi creditorii şi ne lărgim activitatea”

Replica API 5 august 2017 | 00:00 303

Regia Judeţeană Autonomă de Drumuri şi Poduri Constanţa (RAJDP), aflată în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa, scapă de faliment şi lichidare! Vineri, 4 august, a fost aprobat în unanimitate, în Comitetul Creditorilor de la RAJDP, planul de reorganizare al regiei, întocmit de administratorul judiciar.

Amintim că regia a fost condusă, anterior, de Adrian Gâmbuţeanu, anchetat în prezent într-un nou dosar legat de activitatea sa de la RAJDP, alături de fostul preşedinte al CJC Nicuşor Constantinescu, dar nu numai. “A fost aprobat planul de reorganizare. Acesta prevede plata întregii sume datorate către creditori, 60 de milioane. Plata a fost calculată la 3 ani plus 1 an marjă de siguranţă. Vom asigura plăţi de 100% către toţi creditorii”, a declarat actualul şef al RAJDP, Lucian Lungoci.

În plus, a adăugat directorul regiei, există şi o listă de investiţii, pentru achiziţia de noi utilaje, dar şi maşini de marfă, pentru lărgirea activităţii. “Şi cu oameni puţini, considerăm că putem creşte producţia cu 30%. Dar vom avea şi maşini de marfă, ceea ce înseamnă că pe sectorul productiv vom mai aduce încă 10-15 oameni”, a declarat, pentru “Replica”, Lucian Lungoci. Acesta a ţinut să precizeze că vineri, 4 august, nu a fost doar ziua în care s-a decis aprobarea planului de reorganizare, ci şi data la care se serbează Ziua Drumarului. “Profit de ocazie să le transmit felicitările mele şi mulţumiri tuturor angajaţilor regiei”, a conchis Lungoci.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un om muncitor , cu caracter. Puteti sa spuneti orice lumea vede cine munceste..!!
0
0
Ala...de te chinuie soarta lu soacra sa...si sectorul productiv...vezi in dex ce spune la frustrat ...tristule cu p.tza mica. Si da...are sector productiv mai intereseaza-te ...p.tza mica se plange nevasta ta..da nu lasa astea sa te chinuie... De cat sa tastezi textul ala veninos mai bine iti bagai degetele in kur...tristule! Aproape 7cm lungime in erectie e micuta un lindic mai maricel...vezi DEX ul...
0
3
Asta cand era la Opc de abia stia sa scrie romaneste si acum stie el cum sa mareasca productia
4
2
Se stie ca jumatate din suma este artificiala, fiind ceruta nelegal de CJ, insolventa a fost indusa de CJ prin neplata lucrarilor prestate pentru CJ de catre regie, de stimabilii Dragomir Cristinel,vehiculat Oil Terminal, si Darie Christian de la PRU, cu scopul de falimentare si preluarea regiei pe bucati, prin interpusi. Schimbarea consta in efectuarea platilor la timp catre regie si realizarea de lucrari de drumuri, dar minunatul manager a angajat nenumarati pierde-vara, nepriceputi, marind nejustificat personalul Tesa. Inconjurati de pupincurist I, Lolek si Bolek, adica Lucica si Horica
5
2
are un sector "productiv"? Cacat-flambat asta stie ce e aia "productie"? Sau s-o consulte pe opozanta de soacra-sa care a fost inspector scolar pe vremea altei guvernari, sa-i explice ce spune DEXul la "sectoare productive". Si, cat a fost productia de drum anul asta? Va fi afectatata de seceta? Sau productia de pod? Va profita de deschiderile pietelor internationale? Toti sferto-doctii ajung sef, trai-le-ar partidele. Dar cand deschid gura, se umplu de productie pe cap de locuitor!
15
5
Bravo ! Mare om mare caracter.
4
9
LUNGOCI RULZ !
2
6
Oho , mai este de lucru sa ii dea afara pe hotii aia de la Topraisar ,Cuza Voda si putina curatenie pe la Baneasa , Luci sa nu se mai laude ca ti cu ei
4
4
Bravo, este mare lucru, o munca grea, dar pana la urma era obligatoriu sa fie salvata institutia.
6
4
Mirel sa ti trag la papacioc ca te dai dupa cum apuci sa lingi un ghiot
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108