REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

REGLĂRI de CONTURI si COMBINAȚII financiare între doi POLITICIENI

REGLĂRI de CONTURI si COMBINAȚII financiare între doi POLITICIENI

Replica API 4 octombrie 2021 | 23:23 6497

Reglare de conturi între doi politicieni, unul îl execută pe celălalt, în contul unui contract de credit neachitat, din anul 2011. Debitorul este un fost candidat la Primăria Topraisar, în 2020, Florinel Raul Sava, prin firma sa Grani Comerț SRL, iar creditorul este Cosmin Sava, cel mai probabil fiul său, prin societatea sa Ecotec Healph Protection, unde Florinel Sava este director tehnic. Un executor judecătoresc i-a scos celui din urmă la licitație ferma din Topraisar, compusă din teren de peste 42 .000 mp. și construcții-grajduri, depozite și birouri.

Raul Florinel Sava

Împotriva societății Grani Comert SRL, controlată de fostul candidat la Primria Topraisar, Raul Florinel Sava, un executor judecătoresc a început executarea silită în dosar de executare silită nr. 478/2014 la cererea băncii Unicredit Bank, asupra întregului patrimoniu, în vederea recuperării debitului datorat în temeiul titlului executoriu constând într-un contract de credit din 2011 neachitat.

Banca a cesionat creanța către SC Kredyt Inkaso Investments, iar aceasta din urmă a cesionat-o către… Ecotec Healph Protection, controlată de Cosmin Sava, un alt liberal și, cel mai probabil, fiul lui Florin Raul Sava.

Raul Florinel Sava și Ludovic Orban

Pentru recuperarea datoriilor, a fost scoasă la licitație ferma din Topraisar,compusă din grajduri și clădiri cu birouri. Prețul de pornire este de 1, 6 milioane de lei. Licitația va avea loc pe 7 octombrie.

Încrengături: Debitorul Sava este directorul societății creditoare, controlată de un alt Sava, probabil fiul

Interesant este faptul că Florinel Raul Sava este director la firma creditoare, după cum este specificat în declarația de avere, iar până în 2012 a deținut calitatea de asociat.

Și, la fel de interesant este că ambele societăți au sediul la aceeași adresă, și anume Șoseaua Națională nr. 2 Topraisar.

Florinel Raul Sava a candidat, din partea PNL, la Primăria Topraisar, în septembrie 2020. Nu a câștigat, însă a prins un loc în Consiliul Local.

Cosmin Sava, alături de Ludovic Orban și de Iohannis

Cosmin Sava este și el un tânăr politician liberal. În 2019, în cadrul unei Gale TNL “, în prezența Președintelui României, Klaus Iohannis, și liderulului PNL de la acea data, Ludovic Orban , a primit premiul pentru “Cel mai activ tânăr liberal”.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Actualul primar este milionar in euro. Inca trage pentru mandate pentru a nu veni altul din urma sa decopere ilegalitatile facute. Dar totul va iesi la iveala in cele din urma.
1
0
Cu toate bubele din cap, Raul Sava este singurul potential candidat care il poate da jos pe actualul primar Gheorghe Stelian, personaj care timp de 20 de ani a tinut comuna jos astfel incat sa isi asigure mandatele, prin gonirea tuturor investitorilor si fara o viziune de dezvoltare a comunei. Pur si simplu a condus prin dezbina si conduce. Investitiile facute in comuna sunt nefunctinale, neintegrate si de p*****a calitate prin simpla vointa a actualului primar. Raul Sava da dovada de deschidere, viziune si spirit de leader care poate duce Comuna Topraisar la un alt nivel asa cum merita.
2
3
Niste ecscroci patentati care folosesc tot felul de scheme pentru ca sa fenteze plata impozitelor la stat.
24
0
Vrea doar sa evite taxele si mpozitele si da, Sava Cosmin este presedintele TNL CT, iar tatal sau este candidat la primaria Topraisar. Intrebarea generala este cine l-a ajutat in aceasta combinatie, oare se trage de pe vremea in care era consilier onorific la agricultura?
25
0
Famiglia Sava, i-a pus Orban pe toti sefi
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468